127612
-
YOLO -
clio1616v #112069 legutóbb a lottó számok ismeretében kívántam azt, hogy bárcsak máshogy... -
Nap mint nap. -
clio1616v #112067 következő kérdésre már tettem is javaslatot :D -
kamionosjoe #112066 Topik nincs, de biztos olvasta amiket írtunk, majd felvállalja magát ha akarja. -
nem tudomm kiről vagy miről van szó, de ha ez igaz akkor azért elég aggasztó valami a csajnál hibádzik...én ilyenkor azon szörnyedek el, hogy mennyire beteg emberek, és ezek is sajnos lehetnek szülők... -
Micsoda? Van erre valami topik ?:D -
-
Fbn Lx #112062 lyuk lyuk -
LOL
De te halmozottan szívtál, ahogy az sg-s tevékenységeidet nézem.
Egyébként meg te is kamionosnak hazudod magad
-
Az meg ki volt?
-
kamionosjoe #112059 Igen, úgy érzem mindenből tanul az ember. Legjobb példa erre az ami az utóbbi időben történt itt az SG-n.
Ki gondolná azt, hogy egy nő aki ide regisztrál egy informatikai fórumra magát 28 évvel fiatalabbnak hazudja és a saját lányáról készült fotókat küldözgeti el azt mondva, hogy ő szerepel a képeken majd pedig hülyíti itt az embereket.
Nem bánom, hogy én is bedőltem neki. Azt hiszem ez egy nagyon jó lecke volt számomra. :) -
videoanyuci #112058 igen. többször előfordult már. néha őrült módon elkeveredem a dolgokban. volt amit bántam is, volt amit nem, de lehetett volna máshogy csinálni, jobb kimenetellel. -
Nem minden nap, de utólag nagyon gyakran jövök rá, hogy a létező legelb***bb módon döntöttem, de persze a döntés pillanatában a legjobbnak gondoltam az adott opciót. -
ManoNegra #112056 Sokszor... -
Azt ugye vágod, hogy az ember a saját hibáiból is tanul? Tehát a múltat figyelmen kívül hagyni nem lehet. Ellenben megbánás szóval dobálózni elég erős és túl általános. -
kamionosjoe #112054 Nem, én semmit sem bántam meg.
Az ember ne azzal foglalkozzon ami a múltban történt, hanem a jelen történéseiből hozza ki a legjobbat amit csak lehet. -
clio1616v #112053 igen, sokszor csinálok olyan dolgot, amiről később kiderül, hogy jobban is csinálhattam volna
belátom, ha hibáztam, vagy nem elég hatékonyan csináltam valamit és abból tanulva később elkerülöm, vagy megpróbálom másképpen -
felesleges,elég autodidakta módon gyors gitárszólókat tanulni,megedződik a kezed és majd attól nedvesek lesznek a puncik.
'been there,done that! -
Fbn Lx #112051 többek között pl. elkezdtem volna gitározni tanulni középsuli elején, mert arra nedvesek lesznek a pinák ha valaki gitározik -
Szavazó roBOT #112050
Következő kérdés: Kívántad már, hogy bárcsak máshogy csináltad volna?
Úgy érzem mindannyian követtünk már el hibákat. A kérdés az, hogy mennyire tudsz ezekkel élni?
--- Nem, én semmit sem bántam meg.
--- Nem, mert akkor tettem, amit hittem.
--- Igen, volt rá példa.
--- Igen. Minden nap.
Előző kérdés: Tartasz egy esetleges atomháborútól? (az elkövetkezendő 20-50 évben)
// | 74.0% | #######___ | 74 | Nem.
// | 15.0% | ##________ | 15 | Igen.
// | 11.0% | #_________ | 11 | Ha a világ másik felén lesz, akkor nem nagyon.
-
közeleg az itélet napja -
clio1616v #112048 megnyitott már?
mert olyan az ablak mintha zárva lenne :D:D:D
egyébként pont ezt gondoltam én is itt a CBA mellett, hogy ez most még nincs nyitva? :D -
kamionosjoe #112047 "i don't no, maybe Italian food"
-
akkor mégsem voltam egyedül hülye -
Még a Nemzeti Dohányboltra visszatérve 1 post erejéig, a külföldiek minek gondolják. -
Olyan méretben maximum piszkos bombák vannak (nem romboló ereje van, csak rengeteg sugárzó izotópot szór szét a környéken). Rendes bombát pár tíz kiló alá nem nagyon lehet szorítani (hasadóanyag plusz indítószerkezet plusz ez meg az).
Az oroszoktól "állítólag eltűnt" több száz táskabombát hagyjuk meg a legendavadászoknak. -
Nem tartok. Max hacsak valami őrült terrorista nem robbant egy táskás atomot valamelyik amcsi nagyvárosban. De az meg egyedi eset lenne és nagyon nem lenne kire ledobni egy másik atomot. -
de ez az esgé. -
Fbn Lx #112041 a jutubon kreatívabbank a reklámozó kommentek -
nem. de addig is beiratom hugit egy falmászó táborban. legalább erős legyen ha jön azatom! -
Előfordulhat sajnos, hogy atomrakétát lő egy ország a másikra.
De a válaszcsapás szerintem nem atom lesz, hanem hagyományos hadviselés -
Nem értem a kérdést!
A kitörésétől tartok-e, vagy a következményeitől? -
clio1616v #112037 fo shizzle my bizzle -
Nem én tettem fel a kérdést... -
Nem. Egy világháborút el tudok képzelni, de kétlem, hogy az atommal történne, az már hatalmas idiótaság lenne. -
Fbn Lx #112034 figy aki it attom bombázik az picsán rugom enyi :)) -
ManoNegra #112033 Tartani nem tartok tőle, de egyáltalán nem tartom elképzelhetetlennek. -
nope, messze túl extrém mértékű idiótaság kellene hozzá. -
Nem tartok tőle, értelmetlen. Megcsinálták, letesztelték élesben, mára őskövület. Jöhet a következő hasonló haditechnikai áttörés, akkor majd generálnak hozzá újabb háborút is...addig is písz end láv.