127612
-
De nincs olyan, hogy "az az egy", mert nincs minden feljegyezve és nem ismerheted az összes feljegyző összes szándékát. Elméletek, nézetek, gondolatok vannak, ez nem bizonyítható tudomány, mint mondjuk a fizika valamennyire.
Időutazás pedig nincs, mert ha valaha lehetne, már lenne :) -
Áááááááá az idő mindent megszépít, talán a nőket kivéve... -
uwu420 #112468 De pont az lenne a lényeg hogy a sok katyvaszból azt az egyet visszafejtsék. -
Amúgy már nem érdekel a történelmünk (pedig mindig színjeles voltam belőle) és vesszek meg ha izgat, hogy mikor volt az aranybulla (esetleg egy arany bula az érdekelne). :DDD -
(és akkor még azt bele se vettük, hogy valaki szándékosan mást mond, mint a saját emlékei) -
Viszont mindenki másképpen emléxik rájuk. A történelem pediglen számunkra az, hogy ki hogyan emléxik rá, az pedig MINDIG szubjektív. -
viszont mindenki másképp látja, és az emlékek is változnak idővel -
uwu420 #112463 A dolgok csak egyféleképpen szoktak megtörténni. -
másodikban üreset nyomni = foggalmam sincs, és nem merek tét nélkül tippelni! :D -
Nem érdekel. -
Blum #112460 Csak a főbb eseményeket, fordulópontokat ismerem, nagyjából eltudom helyezni időrendben őket
Megszuletett II. Theodórosz Laszkarisz bizánci császár. (Engem nem basztok at!) -
Mindenki a sajátját :) -
Igen elég jól. II. András aranybullája. -
Melyik verziót? -
Szavazó roBOT #112456
Következő kérdés: Mennyire ismered a magyar történelmet?
a kérdés adott
Mennyire ismered a magyar történelmet?
--- Vannak hiányosságaim
--- Elég részletesen ismerem történelmünket, a honfoglalástól napjainkig
--- Csak a főbb eseményeket, fordulópontokat ismerem, nagyjából eltudom helyezni időrendben őket
--- Nem érdekel a történelmünk
--- Üres szavazás
Villámkérdés a témában: Mi történt 1222-ben?
--- Tatárjárás
--- Az aranybulla kiadása
--- A törökök kiűzése
--- Hunyadi Mátyás halála
--- Az erdélyi parasztfelkelés
--- Üres szavazás
Előző kérdés: Cartoon Network kérdés
"'90-es gyermekként szinte a CN-ön nőttem fel. Nektek melyik volt a kedvenc mesétek a régiek közül ezekben az időkben?
// ========= Cartoon Network kérdés =========
// | 33.8% | ###_______ | 24 | Tom és Jerry
// | 25.4% | ###_______ | 18 | Dexter laboratóriuma
// | 11.3% | #_________ | 8 | Bátor, a gyáva kutya
// | 7.0% | #_________ | 5 | Nem néztem CN-öt
// | 7.0% | #_________ | 5 | Bolondos dallamok
// | 4.2% | __________ | 3 | Flúgos futam
// | 2.8% | __________ | 2 | Én vagyok menyus
// | 2.8% | __________ | 2 | Boci és pipi
// | 2.8% | __________ | 2 | Johnny Bravo
// | 1.4% | __________ | 1 | Johnny Quest
// | 1.4% | __________ | 1 | Egyéb, leírom
// | 0.0% | __________ | 0 | Két buta kutya
// |
// ========= Kengyelfutó gyalogkakukk. Kinek szurkoltál? =========
// | 50.7% | #####_____ | 35 | Prérifarkas
// | 27.5% | ###_______ | 19 | Egyiknek sem
// | 21.7% | ##________ | 15 | Gyalogkakukk
// |
// ========= Tom & Jerry. Kinek szurkoltál? =========
// | 37.1% | ####______ | 26 | Tom
// | 32.9% | ###_______ | 23 | Jerry
// | 30.0% | ###_______ | 21 | Egyiknek sem
// |
-
-
A Dextert, a Tom&Jerry-t és még a Bolondos dallamokat szerettem legjobban. A felsoroltak közül mondjuk kisebb-nagyobb lelkesedéssel mindegyiket megnéztem, egyedül a Johnny Questet nem, mert azt nem értettem. :D Anno nálunk csak angolul ment az adás... Ja még ami a listából kimaradt: a Pindúr pandúrok is tetszett mindig.
Drukkolni mindig a prérifarkasnak és Tomnak szoktam... Viszont azt hittem, hogy ezzel mindenki így van, és most meglepődtem az eredményen. :O -
kérdéseket küldjetek
(vagy ha nincs kedvetek/időtök fogalmazni akkor csak dobjatok be 1 témát üziben és akkor rakhatunk köré szavazást) -
mocsok imperialista amerikai -
tom and jerry is amerikai... -
Narusco #112450 tom&jerry csak, a többi idiota amcsi szar.
nickelodeont bírtam de addig volt jobb amig asszem az msat-on volt reggelente. fecsegő tipegők, hé arnold, ilyesmik. minimax-ot is birtam de csak amig kölyök voltam, mostmár trágya az is (nem is nézném, csak látom a meséken hogy milyen minősíthetetlen szar, meg a disney csatorna is.) -
Fbn Lx #112449 dragon ball z ;))))))) -
Jonny Questből volt ám egy 1965-beli széria is, az mókásabb volt :) -
abban rohadt jó CGI jelenetek voltak (amikor a számítógépben harcolt vagy mi) na az ütött akkoriban:D -
Johnny Questet szerettem a legjobban, de nem sokat láttam, mert nekünk nem volt más, csak MTV1 meg MTV2. A Bolondos dallamok volt a másik kedvenc. -
Dexter laboratóriuma
Prérifarkas
Tom -
rengeteget szerettem, scooby-doo kimaradt, pedig jó volt nagyon.
inkább a farkasnak és tomnak drukkoltam, a kakukk meg az egér úgyis mindig jobban jöttek ki a dologból. vagy inkább egyiknek sem.
-
Inkább Nickelodeonos voltam (Hé Arnold, Fecsegő tipegők, meg volt még pár jó), de pl. a Dexter laboratóriumát is néztem meg a Gyalogkakukkot is, na meg persze a T & J az klasszikus. :) -
Mindegyiket szerettem szinte. A CN kurvajó volt régen, egész nap néztem :D
Prérifarkas és Jerry :D:D
-
Freeda Krueger #112441 Flúgos futamot jelöltem,bár több is volt nagy kedvenc...
Prérifarkas,Tom(Jerry túl pofátlan) -
A baj az, hogy nekem a tom és jerry illetve a bolondos dallamok egyaránt tetszettek. Szóval a 2 közül nem tudnék választani. -
a hé arnoldot énis szerettem! :)
az ed & edd & eddy kimaradt a listáról, sorry
de amit kihagytunk aztis szeretjük :D -
gyerekként inkább nickelodeon-t néztem, ott pedig a Hé Arnold volt a favorit. CN-ön pedig a Tom&Jerry, de néha még most is megnézem, ha odakapcsolok. -
kamionosjoe #112437 Bolondos Dallamok
-egyiknek sem 2x -
Dexter, meg a két hülye kutya, meg boci és pipi, meg a menyus, meg Bravo
Farkas (jófej, kitartó, konstruktív fejlesztő elme és éhes, a kakukk meg csak hivatalos elemózsia)
Tom (az egér egy óriási gecvaj, én is kinyírnám) -
tom & jerry
és tomnak szurkoltam! rohadék egér, már kiskoromban is felidegesített hogy mindig ő kekeckedett a macskával, ahova tom ment oda őis...:D -
kamionosjoe #112434 tél -
Szavazó roBOT #112433
Következő kérdés: Cartoon Network kérdés
"'90-es gyermekként szinte a CN-ön nőttem fel. Nektek melyik volt a kedvenc mesétek a régiek közül ezekben az időkben?
Cartoon Network kérdés
--- Két buta kutya
--- Johnny Quest
--- Dexter laboratóriuma
--- Johnny Bravo
--- Boci és pipi
--- Én vagyok menyus
--- Bátor, a gyáva kutya
--- Bolondos dallamok
--- Tom és Jerry
--- Flúgos futam
--- Egyéb, leírom
--- Nem néztem CN-öt
Kengyelfutó gyalogkakukk. Kinek szurkoltál?
--- Gyalogkakukk
--- Prérifarkas
--- Egyiknek sem
Tom & Jerry. Kinek szurkoltál?
--- Tom
--- Jerry
--- Egyiknek sem
Előző kérdés: Tél vagy nyár, melyiket tudod könnyebben elviselni?
Inkább a meleget tűröd vagy a hideget? (Szélsőségekre gondolok, pl. -10 fok vs 40 fokos napok)
(Van aki úgy tartja hogy télen feltud öltözni jó melegen, de nyáron már neccesebb ezt megoldani, vagy inkább izzad a strandon minthogy télen fagyoskodjon.)
// | 55.2% | ######____ | 32 | A telet jobban tűröm mint a nyarat.
// | 44.8% | ####______ | 26 | A nyarat jobban tűröm mint a telet.
-
Inkább a telet. A -10 fokot otthon a kellemes melegben szépen kivédem, de a 40 fokkal nagyon nem tudok mit kezdeni. Oké légkondival lehet védekezni ellene de azt meg sokáig nem lehet használni. Ha meg kimegyek az utcára a 40 fokban az elviselhetetlen. A hideget legalább meleg ruhával kivédem. -
Tél.