127612
-
Kifelé ha lenne wc papirtartonk amugy egymáson -
+1 -
Tsol #112708 Kifelé. Ha befelé áll, akkor olyan érzésem van mintha ki akarna valamiből hagyni. :| -
Dean Winchester #112707 itt is :D egyébként wc papír tartó válogatja.... ha olyan a tartó akkor nem rakhatod kifele mert nem tudod szépen görgetni az adagot :D
-
Blum #112706 Nalam a foldon vannak egymas tetejen a gurigak. -
kifelé, pl ha képregényes, akkor lehet olvasni :D -
itthon kifelé, de máshol akárhogy is lehet, ahogy épp megszokták. pont tökmindegy. a lényeg, hogy legyen. -
fal felé, de nem zavar ha másnál máshogy van -
karajjj #112702 kifelé szoktam, könnyebb letépni -
De amúgy otthon én mindig befelé rakom, mert nem jó ha belóg az útba a szerencsétlen. -
Cégnél pl. fallal merőlegesen van két gurigatartós spéci cucc, na az sem fel, sem lefelé van, akkor??%? -
Én kifelé szoktam rakni, de nincs akkora OCD-m, hogy az zavarna ha a fal felé áll. -
Teljesen de abszolút tök mindegy nekem. -
130 lábjegyzettel ellátott szócikk van a témában a wikin :)
-
Szavazó roBOT #112696
Következő kérdés: Melyik irányba kell állnia a wc papírnak?
Kifelé, vagy a fal felé?
--- Kifelé
--- Fal felé
--- Stílusosan: lesz_rom
--- Üres szavazás
Előző kérdés: Használsz parfümöt?
Vagy egyéb pacsulit, stb.
// ========= Használsz parfümöt? =========
// | 57.7% | ######____ | 45 | Igen
// | 42.3% | ####______ | 33 | Nem
// |
// ========= Ha nem, akkor más egyéb illatszert? (pluszba is jelölheted ezeket a parfümön felül) =========
// | 44.6% | ####______ | 33 | Igen, ilyen kenős dezodort
// | 41.9% | ####______ | 31 | Igen, sprayt
// | 13.5% | #_________ | 10 | Nem
// |
// ========= Mit használsz fürdéshez/tusoláshoz (többet is jelölhetsz)? =========
// | 51.6% | #####_____ | 63 | Tusfürdő
// | 33.6% | ###_______ | 41 | Sampon
// | 14.8% | #_________ | 18 | Szappan
// | 0.0% | __________ | 0 | Egyéb
// |
-
Nem.
Sprayt vagy kenős dezodort, mikor melyiket.
Szappan, Sampon. -
áztasd heti többször melegvízben (lavórba stb.)
trászt mí -
igen
kenős deo:-)
tusfürdő, sampon, balzsam
testápoló, tonic -
Ritkán használok parfümöt, csak különleges alkalmakkor, mert általában a frissen mosott ruháimnak öblítő illata van, és az nem harmonizál a parfümmel, pláne ha izzadásgátló sprayt is használok, szóval hétköznapokban mellőzöm a parfüm használatát.
Különleges alkalmakra a szekrénybe be vannak készítve a vasalt ingek, szagtalan állapotban, egy két fújás a parfümből, és tökéletes, nem vegyülnek az illatok egymással, illetve előtte egy nappal borotválkozok meg, hogy az arcszeszem illata se keveredjen a parfümével.
Fürdéshez tusfürdőt és sampont használok, szappant kézmosásra.
-
Ne hordj nyáron acélbetétes bakancsot -
-
EnxTheOne #112689 igen
gen, ilyen kenős dezodort (muszáj mert nagyon izzados vagyok :( )
tusfürfő, sampon
folyékony szappan kézmosáshoz
van ilyen intim lemosom is
már csak a büdös lábamra kéne kitalálni valamit :D
-
Tsol #112688 Parfümöt használnék, csak félek, hogy úgy használnám, hogy többet ártana... :| -
1 pólóm volt eddig ami kivan fehéredve konkrétan tőle:D de többel nemvolt gondom -
Sprayt szoktam mostanában, fürdéshez meg tusfürdőt vagy ha szülőknél vagyok akkor ott csak szappan van.
#112680: ha sokat használód, akkor a póló hónaljára meg rászárad, ki kéne ez ellen találni valamit és milliomosok lennénk :D -
Dean Winchester #112685 Nem
Spray
folyékony szappan / tusfürdő
hajmosáshoz sampon :D
-
Renegade #112684 a kép nem jó, mert az valami lotus virág :( -
Renegade #112683 az enyém biztos nem jön szembe az utcán :)
Al Amir
Flower of Sakara
bal oldali:
-
adidas parfüm
dove spray (original), vagy szintén adidas spray, esetleg fa spray, mindig más illat, ami épp kedvem szerint van.
tusfürdő -
kamionosjoe #112681 Parfüm:
Plusszban egy Nivea golyós stiftet és STR8 arcszeszt is borotválkozás után.
Tusfürdőből mindig mást veszek, de samponból ez vált be:
-
whitewater a kedvencem bár a zselést nem szeretem mert az ingen átüt könnyen
-
parfüm az illatszer
kenős-dezodor az higiénia, nem illatszer
fürdéshez szappanozok(kecsketej/dió/kókusz szappan) -
Most éppen ilyet:
Dezodorként most éppen Old Spice Whitewater zselé, tusfürdőként általában Fa vagy Nivea. -
csak tudod ez azért felháborító, mert persze jogos hogy nem írta rá, de basszus legalább megvette, a múltkor már majdnem beszóltam az ellenőröknek, hogy a büdös koszos hajléktalant miért nem szállítják le, ha olyasmiért mint a bérlet nincs kitöltve meg verik a palávert (hozzáteszem tutira nem fizettem volna ki a büntetést)
és nem arról van szó hogy nem vagyok humánus, nagyon sajnálom akinek nincs fedél a feje felett, de erről nem én tehetek, 30 fokban meg nem lehet azt mondani hogy hideg van, úgyhogy menjen gyalog! -
igen
old spice stiftet, a dezodort nem szeretem.
szappant használok, esetleg ha kapok tusfürdőt elhasználom, de nekem a szappan jött be -
- parfümöt nem (max. ritkán), van dögivel, de nekem mind túl erős (széttüsszögöm tőlük az agyamat, nőkön sem bírom a töményeket)
- színtelen, szagtalan golyós nivea, ami nem marja a bőrt, sőt, ápolja
- tusfürdő és sampon, néha szappan (vagy folyékony szappan) -
Szavazó roBOT #112674
Következő kérdés: Használsz parfümöt?
Vagy egyéb pacsulit, stb.
Használsz parfümöt?
--- Igen
--- Nem
Ha nem, akkor más egyéb illatszert? (pluszba is jelölheted ezeket a parfümön felül)
--- Igen, ilyen kenős dezodort
--- Igen, sprayt
--- Nem
Mit használsz fürdéshez/tusoláshoz (többet is jelölhetsz)?
--- Tusfürdő
--- Szappan
--- Sampon
--- Egyéb
Előző kérdés: Voltál már büntetve?
Hatósági szinten, nem iskolában, otthon, stb.
// | 64.9% | ######____ | 50 | Nem.
// | 19.5% | ##________ | 15 | Igen, szabálysértésért.
// | 14.3% | #_________ | 11 | Nem, csak figyelmeztetve.
// | 1.3% | __________ | 1 | Igen, bűncselekményért pénzbüntetésre.
// | 0.0% | __________ | 0 | Igen, bűncselekményért szabadságvesztésre.
-
Fbn Lx #112673 nyugi, elég sok ember van még, aki védi az ellenőröket, nekem is felfordul tőle a gyomrom. de nincs mit tenni. -
Nem védem, csak kíváncsi vagyok mire gondoltok ilyenkor. Megmutatjátok nekik és azt hiszitek ér valamit? Ha megmutatom a rendőrnek, hogy az elmúlt 3 évben a megengedett határok között vezettem, akkor elnézi a gyorshajtást?
(mondjuk, ha nincs ráírva, akkor tényleg elengedhetne, én 3 éve bkv-zok és még sose írtam rá BKV miatt (vonaton kaller mindig ráíratta, de ő még tollat is adott!)
Amúgy pont egyik ismerősöm írta ki fb-ra, pár napja
"Life lesson learned: ha a BKV-n az ellenőr elkéri a diákodat, ne engedd, hogy kivegye a kezedből, mert utána a zsebébe fogja tenni és azt mondja, hogy addig nem adja vissza, amíg ki nem fizeted a büntetést, amiért nincs rajta a diákigazolvány-számod a bérleteden
Life lesson learned #2: onnan már nehéz nyerni, ha a felismerés után figyelmetlenségből úgy kezded az érvelést, hogy "ó már értem, hát mekkora egy cseles kis geci vagy már!"" -
tesóm úgyjárt dkv-n hogy kezelte volna le a jegyét amit a sofőrnél vett(!) erre az ellenőr kikapta a kezéből és megbírságolta...