127612
-
naaaa :( undok. ahol én eszek, ott csirkéből van :D aki a macskákat megszi, az tuti egy dög. -
kamionosjoe #112910 Hol a robot?
Egy rántottát tudjon csinálni vagy legalább egy konzervet megmelegíteni, úgy is azt szoktam enni. Nem ez lesz a preferenciális szempont párválasztásnál. -
Nem is azzal lenne bajom, ha normálisan abból lenne, ami papíron. Csak ki tudja, h az ilyen jött-ment kajáldákban miből vannak a kaják. Mostanában feltűnően kevesebb az utcán a kóbor macska.
-
a kínai nem is rossz ám :D illatos csirke meg a szezámos és a kólás bundás fincsi. -
Hadma cipősz mehet? :D -
clio1616v #112906 igen -
Fbn Lx #112905 és posztmodern értelemben? -
clio1616v #112904 nem várom el, de az étteremtől ahova járunk igen -
Tessek bekuldeni mosogatos-takaritos kerdest akkor :) -
Kurva egyszeru, en 5 fos csaladban en + faterom akarmi van magunk utan rogton elmosunk mert en a mosatlan latvanyat sem allom. Suli kozben albiban egyedul lakom ez nem is gond. A maradek harom szemely utan meg engem kikapcsol a mosogatas, egy kis esti flow elmeny :D felmosni meg vasalni utalok de a rwndre es kulonoaen a wc- konyhai tisztasagra kenyes vagyok
otthon szuloknel van egy fasza electrolux mosogatogep de en nem szeretem. Hamarabb megcsinalom en mint a gep, bar elismerem ha dolga van az embernek hasznos. -
Ahol 1-2 ember él, bőven kevesebb ideig tart ellöttyinteni azt a pár tányért, mint belepakolgatni a gépbe, sztem. Nekünk sincs, de megmondom őszintén, nem is fáj utána a szívem. Nem is tudnánk hova tenni. -
Nekem is van már lassan 10 éve mosogatógépem egyik kérómban, igaz az bazi nagy inox szörnyeteg beépítve. :D Már akkoriban sem volt akkora hűhamilyennagy extra. Csak ez nálunk lassan épül be a köztudatba, mert alacsony az életszínvonal és az emberek ezt nem érzik még szükségesnek (ellentétben az okostelóval és a tabletszarokkal). -
Freeda Krueger #112898 Úgy érted aki kézzel mosogat az elmaradott,vagy nem szocializálódott? -
Dean Winchester #112897 ezzel egyetértek :) -
Freeda Krueger #112896 Volt egy mosogatásos kérdés,de tán újra be lehetne tenni. -
Egy mosógép is van annyi (sőt), meg egy sütő is stb. Ennyi az ára egy nagyobb háztartási gépnek. Semmi extra nincs benne. Azt már megszokták idehaza, hogy nem teknőben mossák a ruhát, vagy a patakban mángorolva, idővel majd rendesen szocializálódnak és az edényeket sem próbálják maguk elsúrolni (mer minek). -
Nagy előnye ezeknek a kicsiknek, hogy akár ott van melletted és miközben kajálsz, pakolod is be a tányérokat, poharakat stb. amikkel végeztél (mikróból ki, kaja berámol magadba, maradék a konyhamalacba, egyebek a mosogatógépbe), ráhúzod, hogy uccu neki csináljad és még ehetsz tovább, vagy otthagyhatod a picsába. A mosogatás sose probléma többé, hogy ki mosogat stb. és még papírtányérból sem kell enni. :D
2013-at írunk, nem pediglen 1523-at. -
Dean Winchester #112893 Nekem is új,hogy már van ilyen kis méretű is.
Jó egyébként gondolom a másik véglet lehetne,hogy vízdíjon lehetne vele spórolni meg időt szabadít fel....stb :) nem rossz, nem rossz de egyenlőre hagyjuk :S -
Dean Winchester #112892 azt a +50k-t másra is eltudom költeni :D nem érzem szükségességét, no meg nem vagyok lusta azt az 1-2 tányért elmosni :D -
http://www.arukereso.hu/mosogatogep-c3171/6-teritekes-mosogato/ -
Itt egy modernebb (én még egy régebbi modellt láttam működés közben párszor):
-
Én még nem láttam olyat, de akkor ezekszerint van. Egy újabb érdekes adat, köszönöm.
... hűtőt láttam már akkora méretben. -
Újabb urban legend. Van akkora, ami alig nagyobb, mint egy mikrósütő és nem is kell beépíteni, oda rakod, ahovya jólesik. Lakótelepi konyhában is szépen elfér. Nem kamu, élőben volt szerencsém megismerkedni egyik ilyennel. -
Azért van helyigénye is, egy garzon félkonyhájába nem fér el, vagy ha igen, akkor te nem :)
És akkor már inkább a mosógép, ha csak annyi hely van. -
A mosogatógép az olyasmi, mint a tv, a hűtő, a mosógép, bemész a bótba és megveszed, nem bonyi. Ergó akinek "ma még nincs", holnap máris lehet, ez csakis elhatározás kérdése (jó, oké pl. a hómleszek hátránnyal indulnak itt is). -
Nem várnám el. Én sem tudok a klasszikus értelemben főzni. -
Én tudok, elég jól, de ettől függetlenül elvárom. Alapműveletég része szerintem, hogy tud főzni az ember, pár egyszerű dolgot legalább.
A tapasztalatom viszont sajnos az hogy a korombeliek nagy része életében nem főzött még.(A főzninemtudó csajoknak legalább bejön mikor kiderül hogy én tudok, ha elég bejövősek még egy meghívást is kapnak talán "vacsorára") -
Dean Winchester #112883 rengeteg ismerősöm van akinek nincs mosogatógépje....
pl. nekünk sincs így marad a kézi mosogatás :D
egyébként elvárnám, én is tudok főzni,sütni meg minden bár újabban nincs időm ezekre...
-
Nem várom el, de az nem "szakmunka" részében segíthet (mint pl. krumplipucolás). Az együtt főzőcske különben tényleg jó program. -
nem várnám el, de azért pl. zöldség pucolásban lehet segíteni. nem? -
Blum #112880 Igen
Legalabbis abban az esetben,ha egyutt elunk. -
Fbn Lx #112879 mégsem :( -
Miért, nem?
-
Nem várnám el, de jobb lenne olyan csajjal összejönni, aki azért nem keveri össze a fakanalat a deszkával. :D -
Gépe válogatja. A mai csúcsmosógépekkel is lassan öröm a mosás. Igazándiból, ha vulgáris akarnék lenni azt mondanám, hogy mivel a régi jó hagyományos mosógépek (gyk. nőneműek) le tudják amúgy az embert ****ni IS, így a mai mosógépek akkor lesznek végleges helyettesítői a nőneműeknek, ha erre is képesek lesznek. Ez esetben minden férfi maga akar majd mosni és széles vigyorral fogják élvezni a "mosást". Ez igaz a mosogatásra is, nodepláne a porszívózásra. -
A múltkoriban volt egy recept, nagyon jól záró vákuumfóliás zacskóban kell fűszerekbe göngyölt halat mosogatógépbe tenni, a forróvizes környezetben egy program alatt pont finomak lesznek :) -
Aki női munkát végez az mind buzi?
-
én rühellem, ha itthon mosogatni "támad" kedvem, és a gép is televan inkább kiveszem az ottani mosatlanokat és megcsinálom azokat is -
Mosogatni a mosogatógépnek kell, mivel az ősközösség ideje letűnt... -
én főzök szívesen, de akkor ő mosogat