127612
-
Amúgy nem értem miért vagytok ilyen negatívak. Ez egy sport és a részvétel a fontos. Meg mindig kellenek sereghajtók is, azoknak a szerepe éppen olyan fontos. Vesztesek nélkül sosem lehetnének nyertesek, így a világbajnok csapat győzelme majd kicsit a mi érdemünk is lesz áttételesen. Így mikor ott ünneplik őket, akkor MINKET is ünnepelnek, igen MINKET a nemes VESZTESEKET! No EZÉRT érdemes focirajongónak és magyarnak lenni 1xrre... [könnyes szemmel feszít a pálya szélén a táskarádióból szóló himnuszra, ujjaival a győzelem jelét formázva] -
Szerintem a szavazatokat elnézve nem valószínű, hogy bárki is megharagudna rád :) -
már rég nem beszélhetünk magyar fociról. pár bohóc rohangál a pályán eredmény nélkül. és ezzel most jó sokan megharagudtak rám, de akkor is így van. -
Itt fodball van (ahogy a szakma hívja), nem foci/futball, sajnos.
Nem a pénzhiány a baj, hanem az, hogy kevés a merítési lehetőség, és a belterjes "szakma". Amíg ennyi léhűtő kiválóan megél az egészből addig semmi nem fog változni, max cserélgetik néha az edzőket. -
Fbn Lx #113027 én csak ilyen kisvárosi focicsapatban voltam rövid ideig még kb 14 éves koromban
de ha az reprezentatív volt, valamint az ezen kívüli eddigi focistás tapasztalataim kicsit is reprezentatívak, márpedig szerintem azok, akkor bátran elmondható, hogy önző, nagyképű, mérsékelten tehetséges idegesítő csürhe a magyar focistafelhozatal
egyszerűen nem fedezik fel a valódi tehetségeket, valamint akiben van egy kis önfeláldozó csapatszellem (tehát érti a focit), azok nem tudnak érvényesülni a nagypofájú senkiaháziaktól -
Szerintem meg a nyelvtan oktatást kellene. -
EnxTheOne #113025 Jah, vizböl kilóg egy tucat úszósapka :D:D:D -
Szerintem a vízilabda is baromi látványos sport. Elég izgalmas tud lenni :) -
Blum #113023 Itt nincs futball. Itt csak foci van.
Es ez igy nagyon is jol van. Mar csak az kene,hogy ezek a falabu,nagykepu szerencsetlenek kepviseljenek minket egy europa/nemzetkozi szintu tornan. -
EnxTheOne #113022 "amiben sikeresek vagyunk, VAGY amik látványosak"
ott a vagy, szóval nem azt írtam hogy sikeresek vagyunk az általam felsorolt 3 sportban, hanem hogy látványosak. :D
Vízi sportokban tényleg jók vagyunk, és jobban kéne támogatni de egyáltalán nem látványosak, maximum a műúszás.
-
Akkor már inkább az úszás, a kajak - kenu, vízilabda, kézilabda. Ezekben valóban sikeresek vagyunk. -
Fbn Lx #113020 nevettem -
A felsoroltak közül egyik sem igazán sikersportág. Néha van egy tehetséges csillag, aztán annyi. Ónódi Henriatta, Csollány Szilveszteré és a lólengéses új tehetséget lefed 20+ évet. Ehhez képest a kajak-kenu fényévekkel előbbre van.
A támogatásnak viszont nem csak az olimpiai sportokról kellene szólnia, hanem arra, hogy az átlagember is mozogjon. Azt meg gondolom belátod, hogy az átlagember nem RSG-t, műkorcsoját és ilyesmiket tolna, hanem pl. pl. teremben / szabadtéren űzhető csapat és labdajátékokat. Ez lehet tradícionális - asztalitenisz, tenisz, tollas, foci, kosár, röplada, stb. - vagy újhullámosabb is, pl. frisbee és más dolgok.
Magyarországon a mozgáskultúra nagy általánásságban a béka segge alatt van, mert az ország nagy részén nincs normális sportcsarnok, az iskolágaban nem normális testnevelés óra... -
EnxTheOne #113018 Olyan sportokat kéne támogatni amiben sikeresek vagyunk, vagy amik látványosak. Torna, ritmikus gimnasztika, műkorcsója -
Na ja. A népet meg szart megkérdezni, hogy kell vagy nem. Nem baj... Eljön majd a tavasz kinyílnak a virágok... stb...
-
Namost ha mellém ül egy nő, vagy szembe vagy akárhogy és első gondolatom, hogy belenézek a dekoltázsába, megmustrálom a combját, hátsóját stb. és fejben máris megvolt (2x), akkor nehéz azt állítani, hogy semleges félként közeledm hozzá utána, ugyanis mindig ott fog motoszkálni a fejemben, hogy khmmmm. Szerencsére a nők nem gondolatolvasók, így mikor azt mondjuk nekik, hogy valójában tiszteljük őket stb. blablabla, akkor maximum gyanakszanak, DE gyanújukat nem tudják igazolni. :D
Youtube is teli van közepesen tehetséges, avagy tehetségtelen csajokkal, akiknek 10000000000000000-s nézettségük van, mert mittomén gitározik. Fickóké, akik meg 100000000000000x jobban gitároznak, van pár fanatikus nézőjük és fanjuk. MIÉRT VAN EZ?!?! Megmondom miért, azért mert: **********************. Minket férfiakat csakis a csecssegg kombó izgat, a többi bullshit. Persze ha mellette szépen zenél, meg jól táncol, meg fest, meg okos, meg intelligens, meg blablabla, az csak hab a tortán, de mindez lényegtelenné válik és menten elpárolog, ha ronda, csúnya, iszonyat és esetleg még öreg is. A tények, azok tények, nehéz letagadni. -
De hát a király szereti! :D -
Az égsz magyar labdarúgást vissza kellene vinni amatőr szintre. A profi megnevezés sértő mind a nemzetközi mind a régi hazai labdarúgásra nézve. Ez nem foci amit művelnek. Még klub szinten is szánalmas (De persze azért egy rakás pénzért építünk stadionokat átlag 4000 szurkolónak). Szánalmas az egész. -
de ha megnézed már nemcsak barátként gondolsz akkor sem rá még ha egy pillanatra is mert már valamit kivált(ana) belőled :)
na mindegy hagyjuk majd máskor ha ilyesmi téma lesz folytatjuk -
most te egyik szavaddal ütöd a másikat, egy szó sem volt arról hogy ne néznék meg bárkit is vagy hogy szerelmes vagyok-e.... -
Plusz rengetegen inkább Fifáznak konzolon vagy PC-n. :D Az biztonságosabb. -
Én is ezt látom. Fiatal koromban nyáron napi 3-4, de sokszor 5-6 órát fociztunk. Minden nap. A fiatalságom egy része a lakótelepi / más focipályák körül zajlott. Jöttek csajok, sráok, toltuk a sört, zajlott az élet stb. Jellemző, hogy 10-12 srácot szinte bármikor össze tudtunk rántani, de volt olyan, hogy húsznál többen voltnuk. Emberemlékezet óta nem láttam 5-6 srácnál többet focizni ott, ahol mi ennyien toltuk.
Néhány évvel ezelőttig a régi haverokkal dec. 24 délelőttjén összejöttünk legalább egyszer egy évben és fociztunk és dumáltunk 1-2 órát. Sajnos azóta annyian elköltöztek, hogy ezt nem tudjuk megcsinálni. :( -
"Itt, ahol annyian játsszák a focit az utcákon" - vesd össze pártucat évvel korábbi állapottal, ahol minden gyárnak és üzemnek volt focicsapata (is), a városoknak, kerületeknek 2-3 legalább, és az emberek valóban lejártak focizni még szabadidejükben is.
Csak a saját gyermekkoromra emlékezve a lakótelepen van egy korrekt kis focipálya, szinte minden nap sötétedésig kergettük ott a labdát rengetegen, és több osztálytársam is benne volt különféle kerületi/iskolai focicsapatokban. Manapság ha arra járok, elvétve látok valakit, akkor is inkább "öregfiúkat", 40-es apukák mozognak egy kicsit. Sehol nincs már a se a tömegsport, se a diáksport ahhoz képest, amilyen csak 15-20 éve volt.
A lakótelep játszótereinek háromnegyedét lebontották, nincs rájuk szükség. -
Ja, csak ez olyan elkeserítő: mitől döglött meg, és miért pont mi? :/ Itt, ahol annyian játsszák a focit az utcákon, ahol annyian szeretik régóta, ahol olyan jó volt a futball néhány évtizede. Ahol igen is vannak kiváló képességű játékosok. Miért, ill. miért nem? :/ -
hagyni kéne a picsába a focinkat, nem megy és kész. nemis értem hogy miért kell stadionokat építgetni (persze tudjuk, mire felépül jópár ember megszedheti magát)
ennyi erővel a tollaslabdát is támogathatná az állam, ez már megdöglött, hagyjuk békén szegényt és inkább fókuszáljunk a sikeres ágakra (kézi-, vízilabda stb.) -
#111942 -
Magyar futball?
bruhaha-muhahahahahaaaa!!! -
Pontosan. -
Szavazó roBOT #113003
Következő kérdés: Hogyan látod a magyar futball jövőjét?
A kérdés főleg a pénteki mérkőzésen minősíthetetlenül teljesítő magyar "válogatottal" (és szurkolókkal...) válik újra aktuálissá.
--- Ez a meccs gyatra volt, de nem látom olyan borúsan a helyzetet.
--- Elkeserítő, hogy évtizedek óta csak vergődünk, de egyszer csak elkezd feljebb ívelni a hazai foci.
--- Addig, amíg nulla teljesítményért milliókat fizetnek, ne is számítsunk jobbra...
--- Vessük be az összes pályát búzával... Több haszna lesz.
--- Nem érdekel.
Előző kérdés: Szakítás után barátság, szerinted létezik ilyen?
Nem rosszban váltok szét, és rendszeresen/ritkábban beszélgettek, jelen vagytok egymás életében. Neked mi a tapasztalatod?
// ========= Szakítás után barátság, szerinted létezik ilyen? =========
// | 48.6% | #####_____ | 36 | Igen, lehetséges hogy vannak ilyen emberek
// | 29.7% | ###_______ | 22 | Ki van zárva, ideig-óráig, de valamelyik fél csak szenvedhet tőle
// | 17.6% | ##________ | 13 | Szerintem lehetetlen, aminek vége annak vége
// | 4.1% | __________ | 3 | Üres szavazás
// |
// ========= Van olyan exed akivel mai napig jóbanvagy? =========
// | 46.5% | #####_____ | 33 | Nincs
// | 36.6% | ####______ | 26 | Van
// | 16.9% | ##________ | 12 | Üres szavazás
// |
-
clio1616v #113002 fotót róla -
mert a melóhelyen kikapcsolnak az ösztöneid? ha látsz mondjuk egy pasidnál jobb csávót nem stírölöd meg? hagyjuk a szerelmes vagyok dumát, énis jelenleg rohadtul szerelmes vagyok, 1 nőhöz vonzódom mint az állat és csak neki akarok megfelelni, de attól még van szemem
szerintem a fiú-lány barátság csak ettől függ, vonzódsz-e hozzá vagy nem...
van olyan nő barátom akivel évek óta jóban vagyok, rábíznám az életemet is, de nem tartom vonzónak mint nő (legalábbis számomra) -
clio1616v #113000 két dolog miatt állok szóba egy férfival
okosabb nálam és segítséget kérek tőle, vagy én vagyok okosabb és segítek neki (okosabb vagy tapasztaltabb) -
viszont a szakítás utáni barátság, mármint az hogy összejárjunk meg ilyesmi azt nem igazán hiszem hogy működhet, vagy csak hosszú évek után -
jesszus egyszerűek vagytok mint a bot....de tényleg...azért lehet olyan szitu amikor elkerülhetetlen a férfi/női barátság, erre nagyon jó példa egy munkahely...de amúgy láttam már munkán kívüli barátságot is, sőt nekem is van fiú barátom, bár be kell vallanom nem sok. -
Fbn Lx #112997 de a nők nem izgalmas beszélgetőpartnerek alaphelyzetben, csak akkor, ha érzel irántuk valamit vagy megkúrnád őket
ha nem, és teljesen hideg fejjel tudsz gondolkodni, akkor feltűnik, hogy a felszínen pleytkaszintű dolgok, mélyebb szinten pedig közhelyes bölcsességek kötik le az elméjüket, valamint nincs humorérzékük -
egy férfivel miért állsz szóba? nem ezek miatt... hanem hasonló érdeklődési kör (film, sport, szakmai dolgok stb.)
ezekről is lehet nőkkel beszélgetni nem?:D legfeljebb nem esnek bele a "húdemegb" halmazba, és annyira találod vonzónak mint a férfi haverjaidat (tehát semennyire)... -
clio1616v #112995 valami kell, hogy vonzzon benne, különben nem ismerkedsz meg vele
vonz a stílusa, a kommunikációja, az illata, a tudása, a tehetsége... valaminek kell, hogy vonzzon különben miért állsz vele szóba? -
úgy hogy amúgy kurvajófej.
taszít =/= nem vonzódom hozzá -
hugopareiros #112993 Akkor hogy kerülsz baráti kapcsolatba vele? Én alapból nem ismerkedek olyanokkal akiknek a külseje taszít. Kivéve ha muszáj. -
mondjuk ha túl sovány-deszka-girhes vagy duci csaj