127612
-
+1 -
Az úriembert a vadállattól az különbözteti meg, hogy tud várni. :D
Én pl. kifogástalan úriember vagyok a hölgyekkel. Türelmes és szenvetlen és hideg, ha kell. Azonban a gondolataimért nem vállalnék felelősséget... D:DDD -
Dean Winchester #113069 San Marino és Feröer Szigetek és a többi kis csapat is indul midnig mégis mindig csont utolsók....
A románok elleni ütközet valóban elkeserítő de tanulnunk kell belőle, a kapitányt hagyni dolgozni pár évig és nme cserélgetni mert így sosem fog tudni felmutatni valamit. Reméljük 3-4 év után oda jutunk,hogy valóban kijutunk valami nemzetközi versenyre, én bízom a csapatban és ezután is fogok. Ma verni kéne az észtekez ez a legfontosabb, de legalábbis az,hogy küzdjenek a pályán, ne adják fel. Van egy mondás miszerint aki végig küzd az már nyert is , legyen bármi a végeredményt, ha feladod már vesztettél is.... -
Nem véletlen tanították régen az úri nőket zongorázni, hegedűlni, énekelni, táncolni, illemre, szépen artikulálni, később szépen írni stb., mivel ez a minimum amivel egy társaságban meg lehet felelni. Persze a kinézetbéli különbségeket akkoriban is súlyos pénzekkel kellett kompenzálni a hozományban, ez már csak mindig így volt. :D A csúnyácska, de jómódú családban élő lányoknak mindig akadt kérője ugyebár. -
de amúgy ez valóban szomorú...de ilyen a világ, nézd meg csak a kereskedelmi csatornák fantasztikus kínálatát...ez kell a népnek. én csak és kizárólag amiatt nem szeretem az iskola időszakot, mert amikor reggel megyek a tömegközön, legalább három emberkéből kettő valamelyik fasz műsorról beszél mint való világ és hasonló kultúrális műsorokról... -
-
Fbn Lx #113065 mondjuk ezzel teljesen egyetértek
ezek a kompetenciák egy szép nő esetében, mint művészi érzék, intelligencia, muzikalitás azért teszik még kúrósabbá, mert ösztönből tudod, hogy egészséges és értelmes gyereke(d) lesz, akit normálisan fog nevelni
ja és hozzátenném, hogy a gitározós srácok is indokolatlanul népszerűek
mert a nők viszont a muzikalitást az érzelmességgel azonosítják, tehát egy jól gitározó pasiból arra asszociálnak, hogy az általa kezelt hangszer által benne, a lányban keltett érzelmek a pasi érzelmei, és nem az ő saját átélése
pedig valójában tudomány ez is, a hangszer kezelése is készség, akárcsak az autóvezetés
annyiban különbözik, hogy alkalmas az emberi érzelmek manipulálására, még akkor is, ha nem célod ez -
de én nem is ezt a részét vitattam:-) -
egy szóval sem mondtam hogy jobban tudom, látod megint túlzol. a másik meg hogy senki hülye gondolataira nem vagyok kíváncsi, így is elég sok baromságot hallgatok meg nap mint nap, a true blood-hoz, hogy ilyesmit nézel, ahhoz meg külön gratulálni tudok csak... -
Pedig a kommentjének második fele igaz. Nímand csajok élnek el millós nézettséget, de pl. egy igazán tehetséges szaxofonosnak néhány ezer feliratkozója van... -
Nekem az első gondoltatom mikor meglátok egy nőt, hogy megdugnám-é/milyen pózban dugnám.
-
drága 2007ben regeltem...aligha számítok újnak -
Igen, mindent túlzásba viszek, de a kollegáim és a haverjaim és a barátaim is. Te még sosem tudtál férfiakkal nőkről őszintén beszélni, azon 1xű okból, mivel nem vagy férfi és nincs az az isten, hogy elmondják neked, amit valójában gondolnak. DE te jobban tudod, értem... (csúnyán meglepődnél, ha olvasnád a gondolataikat)
Javaslom nézd meg a True Blood című sorozat első évadját. Abban a főszereplő hölgy hallja a többiek gondolatait, így eleinte nincs is kapcsolata egytelen férfivel sem, nem véletlenül... Elég reálisan ábrázolják a férfiakat benne szvsz. :D -
Akkor hadd üdvözöljelek az SG-n, látom még új vagy erre :)
-
nem a komolyságról van itt szó, de mondjuk legalább ez a topik szólhatna a véleményekről ki mit gondol, és ne a nagyzolós hülyeségekről...ennyi -
persze de ez lehet egy kölcsönös szimpátia is...és az nem a jó seggről vagy a dudorodó gatyáról szól...persze tudom én hogy a nők is meg a pasik is teljesen máshogy gondolkoznak...na de ez amiket írtatok merőben nagy általánosítás:-) -
Fbn Lx #113055 a győzni akarást nem a vadkapitalizmus okozza, hanem ugyanaz az emberi természet, ami a versenyelvű vadkapitalizmust is okozza -
Protip: nem csak őt, másokat se kell véresen komolyan venni egy fórumon, sokan csak azért írják azt amit, hogy lássák a reakciókat rá, nem azért, mert valóban úgy is gondolják. Ez a topic pedig elég híres a túlreagálásokról. -
nem azt mondom hogy ezek nem fordulnak elő, de ne is haragudj te egy külön faj vagy...ahogy a hozzászólásaidat olvasom te mindent túlzásba viszel, így a te véleményed számomra elhanyagolható -
ManoNegra #113052 Uhh de gyorsan eltűnt a kommentem. -
Miután elaludt a gyerek, sör a kézbe és végig röhögöm az egész szennyet! :) -
EnxTheOne #113050 Szerverhiba van hogy eltűnnek azok a hszeim amivel a focit kritizálom?
Vagy egy magyarfocifanboy moderátor törli őket, aki nem hallott még a szólás szabadságról, és törli a negatív véleményeket?
-
Csak eszembe jutott a repcsivel versenyzésről... :)
Amúgy éveken át volt repcsis verseny a belvárosban augusztus 20 alkalmából, arra is morgott tetszés szerinti mennyiségű ember, úgyhogy mindegy - bármi ellen lehet találni megfelelő mennyiségű (minimum online) hőbörgőt. -
Blum #113048 Szoval vegyunk fel IMF hitelt es rendezzunk Veyron kupat? :D -
-
Blum #113046 Vegulis a gripenekkel megoldhato lenne. -
EnxTheOne #113045 Az igaz, kéne egy ovális pálya ahol az átlag sebesség 350 felett lenne -
Egyébként ma lesz az Észtek elleni meccs. Megnézi valaki?
-
EnxTheOne #113043 Na kivele, melyik elnyomó, zsarnoknak nem tetszett a hsz tartama?
:D -
EnxTheOne #113042 trololol, eltűnt a téridőkontinumban a hozzászolásom 90%-a. -
autósportot kéne még jobban támogatni -
Mikor először láttam rommá röhögtem magam.
-
EnxTheOne #113039 hobbi sportban tényleg a részvétel a fontos, meg hogy élvezzék az emberek de ez élsport. A gyözelem a fontos. -
Jaaaj, ez hatalmas! :D :D Ahogy páran kommentben írják itt a videó alatt: egyetlen haszna volt a román-magyar meccsnek, az, hogy megszületett ez a videó. :DD Csomószor megnéztem már. :) -
Sztem sem. :) -
-
Az a baj a mai versenyelvű vadkapitalizmussal, hogy arra neveli a fiatalokat, hogy győzniük kell bármi áron. A lehető legrosszabb üzenetet hordozza ez magában. Ez teszi embertelenné, közönyössé és gonosszá a társadalmunkat, mert aki nem teljesít azt eltiporják, egymást lökdösve a többiek hulláján emlekedve egyre magasabbra, lelkiismeret és kétségek nélkül. VÉGRE van egy csapat, aki emelt fővel mer veszíteni. EZ az igazi keresztyéni üzenet a fiatalok felé, hogy megnyíljon a kicsi, ámde alapjaiban elkefélt lelkük és érezzék mások fájdalmát és szánalom és kegyelem ébredjen bennük.
A vesztesekre is szükség van, ők olyanok mint ti, vagy én, mint a szomszéd fiú, vagy lány, őket is anya szülte, nekik is nagy reményeik voltak. Nem dobhatjuk el őket, mint a használt labdapumpát! Ők a mi báttyaink és nővéreink, öleljük hát kebelünkre őket és ünnepeljünk. HALELUJJA testvérek!
[dervisként pörög saját maga körül a szent füstben, önkívületben motyogva] -
Csak kicsit drága az a részvétel. Na az adómból fizessék ezt. Aki focizni akar, az keressen hozzá szponzort. Nekem akkor meg finanszírozzák már a spotter útjaimat a világ repnapjaira, mert nekem meg az a hobbim... Az oktatásra nincs pénz, de basszák el a pénzt a stadionokra meg futballakadémiára. Mi a fasznak...? -
A biciklista szereti az esőt. Mert ha nem szereti, az eső akkor is esik. -
Blum #113032 Szoval oruljunk annak,hogy szar a csapatunk? Erdekes.