127612
-
Ezt megmondod a cukorbetegeknek is? -
Fbn Lx #113190 ha járnál busszal meg gyalog, akkor több kalóriát égetnél el (mozognál) és nem kéne diétázni -
Nem mer szénhidrát diétán vagyok (tudod cukor), így nem ehetek semmiféle kenyeret, tésztát, rizst, krumplit, édességet soroljam?! Egyedül gyrost ehetek a felsoroltakból, csirkéből, salátával és kevés joghurt szósszal (vagy anélkül). A többi méreg. -
Kár, hogy csak 1-et lehet választani. Pizzára nyomtam de imádom (!) a hamburgert, a hotdogot meg a különféle szendvicseket. -
egyéb,nem tudok választani...mikor melyiket kívánom meg. -
Fbn Lx #113186 nem tudnék választani
nincs kedvencem
néha megkívánom a mekdonálcos sajtburgert, néha megkívánom a kfc-s grandert, néha a pizzát
giroszt eszek talán a leggyakrabban, a környéken annak a legjobb az érték/ár aránya -
EnxTheOne #113185 pizza
egyébként egyik se hizlal ha rendszeresen sportolunk :D -
most épp a hawaii burger. -
Pizzára nyomtam volna, de azt csak restiben eszek, ott meg ugye nem számít gyorskajának, szóval marad a gyros. -
Blum #113182 Pizza.
Langos csak abban az esetben ha anyukam csinalja. -
lord nihilus #113181 gyros gyros gyros gyros gyros gyros gyros gyros gyros gyros -
Tipikus utcai sétálós kaja. -
clio1616v #113179 Kedvencem az Achari chicken tikka citrom szeletekkel és friss hagyma karikákkal; fokhagymás naannal, basmati rizzsel és mangó chutney-val
-
Durum sült krumpival a belsejében, szósz és paradicsom nélkűl<3 -
Neked nem mindegy már ? 
Amúgy gyros, utcánkban van 3 aztán így nehéz nem enni néha :D -
hamburger, nem reszelt sajttal hanem szeletelttel -
Talán a hamburger, de azt is kb. egy helyen és 2 havonta, ha egyszer tolom. Gyrost még soha nem ettem és kebapot sem. -
gyros bármikor, az egészséges is, ha csak zöldséggel eszed
lángos mértéktelenül íhzlal, biszont bazi jó
hamburger és hotdog jó dolog, de hízlal az is -
Szavazó roBOT #113173
Következő kérdés: Mi a kedvenc gyorskajád?
--- hamburger
--- sajtburger
--- hotdog
--- gyros
--- kebap
--- lángos
--- pizza
--- egyéb
--- nem eszem ilyeneket
Előző kérdés: Kidet vesztetted el legutóbb?
A választási lehetőségek szubjektívek. (Például van, akinek a nagyszülője az közeli családtagnak számít, van, akinek meg már távolinak. Mindenki azt válassza, aminek érezte az illetőt.)
// ========= Kidet vesztetted el legutóbb? =========
// | 0.0% | __________ | 0 | Munkatársat / Iskolatársat / Tanárt / Tanítványt
// | 0.0% | __________ | 0 | Egyéb ismerőst
// | 0.0% | __________ | 0 | Lakótársat / Szomszédot / Cellatársat
// | 0.0% | __________ | 0 | Barátot / Havert
// | 0.0% | __________ | 0 | Távoli rokont
// | 0.0% | __________ | 0 | Barátot / Barátnőt
// | 0.0% | __________ | 0 | Közeli családtagot
// |
// ========= Mennyire hiányzik a személy? =========
// | 0.0% | __________ | 0 | Folyton rá gondolok.
// | 0.0% | __________ | 0 | Ha eszembe jut, hiányzik.
// | 0.0% | __________ | 0 | Nem nagyon foglalkoztat a távozása.
// | 0.0% | __________ | 0 | Már ideje volt elmennie...
// |
-
A kérdés kicsit homályos. A Blackwater féle profillal rendelkező cégekre vonatkozna a kérdés?
A 20 millás fizetés meg a veszélyehez képest nem olyan fúdenagy, mert egy tisztességes mérnök is ennyit kereshez nyugaton...
A katonai múlt meg nem számít, mert nem mindenki fegyverforgató. Pl. mezeti sofőröket is kerestek anno Irakba. -
pl. azt, hogy sikerült összeszednie egy térdlövést. a többit inkább nem írnám le. -
De miket meséltek? Na? Részleteket emberek!
Amúgy talán. Ha magam alatt vagyok, akkor lennék, ha épp jó kedvem van, akkor elég annyi kaland, hogy átmegyek a nagyanyámékhoz. -
eszembe sem lenne. van szoldos ismerős, amiket mesélt... azt is csak szűk körben. amúgy sem nekem találták ki a gyilkolászást, meg miegymást. -
clio1616v #113168 "Szoktál hazudni járni sgre?" nemcsak hogy szoktam, de még hazugságot is kérdezek :D -
kamionosjoe #113167 A zsoldosok átlag fizetése kb. 20 millió Ft/év.
:DDDDDDDDDDDDDDDDD -
Attól tartok, igen.
Még viszonylag fiatal vagyok, a sorozásról már lecsúsztam, pedig nem bántam volna. Hozzátartozik a férfi élethez. -
szexzsoldos lennék mákszimum -
Fbn Lx #113164 nem nagyon lehetnék, így minuszhármas szemmel szerintem
de jobban szeretek mozogni mint zéhát írni, szóval lennék -
karajjj #113163 Miért lenne akadály, hogy nincs katonai múlt? Ha jelentkezel a légióba és megfelelsz a felvételin, semmit nem kérdeznek a múltadról... -
Blum #113162 Nem.
Batyam 10 evvel ezelott jott haza Del-Afrikabol. Amiket meselt...inkabb maradok itthon es leszek csoro. :D -
Freeda Krueger #113161 Lányok nem lehetnek zsoldosok?Miért nem? -
Természetesen az, azért linkeltem, mert amikor ez gyakrabban hangzott el, főleg politikusok szájából, akkor volt, aki utánaszámolt. -
Gyurta Dani egy igazi magyar sportember, Dzsuzsdák meg egy pénzhajhász nagyképű köcsög, ez a kettő közti különbség, nincs nagyon mit ragozni ezen. -
ManoNegra #113158 Ahogy a hozzászólások között is olvasható, az inkább egyfajta szimbólum, egy gesztus az elszakított területeken élő magyarok felé, hogy nem felejtettük el őket, és ha egy olimpiai bajnok szájából hangzik el, bizonyára jól esik nekik. Főleg azok után, amik történtek közel s távol múltban. -
Rosszul tudod. -
Ez a meccs gyatra volt, de nem látom olyan borúsan a helyzetet. -
Vessük be az összes pályát búzával... Több haszna lesz.
Addig, amíg nulla teljesítményért milliókat fizetnek, ne is számítsunk jobbra...
Elkeserítő, hogy évtizedek óta csak vergődünk(mondat 2. fele nélkül) -
EnxTheOne #113154 Sportoló, ne várj tőle értelmes dolgokat. :D -
Ezt a magtalant kipróbálnám. Nagyon szeretem a görög dinnyét (vagy hogy hívják most már magam sem tudom) de utálom, hogy a magokkal kell vacillálnom folyton. Meg az a kívül sárga belül meg piros változatot is. -
A 15 millió magyar legendája