127612
-
Szavazó roBOT #113631
Következő kérdés: Kézzel vagy géppel mosogattok a háztartásban?
--- Kézzel
--- Géppel
--- változó
--- nem mosogatunk
--- egyéb
Előző kérdés: Mi legyen a sírodra írva?
Mindenki meghal egyszer.
// ========= Mi legyen a sírodra írva? =========
// | 42.6% | ####______ | 20 | Csak a név, születési év, halálozási év.
// | 19.1% | ##________ | 9 | Egyéb, kifejtem....
// | 12.8% | #_________ | 6 | Egy szép idézet.
// | 10.6% | #_________ | 5 | Feltámadok!
// | 8.5% | #_________ | 4 | A kedvenc zenémből/filmemből egy részlet.
// | 6.4% | #_________ | 3 | Jeltelen sírba szeretnék feküdni.
// | 0.0% | __________ | 0 | Az egész sír üvegből legyen, ahol látható a bebalzsamozott testem.
// | 0.0% | __________ | 0 | Legyen márványba faragva az arcképem.
// |
// ========= Milyen temetést szeretnél? =========
// | 22.0% | ##________ | 11 | Egyéb helyre legyenek elszórva a hamvaim.
// | 22.0% | ##________ | 11 | Egyéb.
// | 18.0% | ##________ | 9 | Polgári temetést koporsóban.
// | 14.0% | #_________ | 7 | Polgári temetést urnában.
// | 10.0% | #_________ | 5 | Vallásos temetést urnában.
// | 6.0% | #_________ | 3 | Indián temetést. (a testet máglyán elégetik).
// | 4.0% | __________ | 2 | Vallásos temetést koporsóban.
// | 4.0% | __________ | 2 | Tengerésztemetést. (bedobják a hamvaidat a vízbe).
// |
-
Mondjuk te mindent leszarsz, az utolsó pár kérdésre ez volt a válaszod. -
-
Leszarom. -
clio1616v #113627 Arany Norbert
1980 - 29781
élt 28282 évet -
clio1616v #113626 őszi depression -
név, születési- és halálozási év pont elég. hamvasszanak, polgári temetés kell. legalább is most így gondolom. vagy nem gondolom sehogy. mit tudom én jelenleg. -
Ha van logikai alapja a túlvilágnak, akkor a fagyasztásom egy lánc. Tehát nem mehetnék át a fényen, hanem várnék. -
Fbn Lx #113623 végre meghalsz, sorra termékenyíted meg a szebbnél szebb angyallányokat és fürdesz a mannában
erre kibaszottul felolvasztanak és vissza kell költöznöd a fagysokkot kapott testedbe egy rakás idegen közé -
erre van aki komolyan válaszolt, beszarás :D -
Hibernáltatom magam. 2055 körül remélhetőleg lesz modernebb eljárás a jelenlegi vitrifikációs fagyasztásnál.
A tartályon legyen rajta, ami kell. Név, TAJ szám
stb.
-
Fbn Lx #113620 ráadásul veri ízi trole -
Fbn Lx #113619 elég sok hasonló, átlagos képességű embert találni még a neten, aki téves énképéből kifolyólag valamiféle nép oktatójának érzi magát -
Zero 7th #113618 Hát, ugye. Segítek, ahol tudok, mert ilyen kibaszott jó arc vagyok. És ráadásul ingyen! -
Zero 7th #113617 Általános jótanács:
Ha kibaszott nagy hülyét csinálsz magadból, akkor jobban teszed, ha utána kussolsz, legalább amíg elfelejtjük. Csak mert közvetlen utána a magas lóról osztás nem igazán fog ülni.
Az általános iskolás szint meg csak azért van, mert látom, már annak elvégzésével is nehézségeid akadtak, és nem merek bonyolultabbakat mondani neked.
No meg kissé óvodás szint a "de nem, mert te vagy a hülye" jellegű "visszavágás"... -
de ez tökjó hogy ilyen klebelsberg kunoi magasságokban szívén viseli a közoktatást
internet, komoly biznisz -
Fbn Lx #113615 te ilyen vitézlő ostoba internethuszár e vagy.
ha alacsony értelmi szintedből kifolyólag komplexusoktól vezérelt bizonyítási vágyad van, keress egy általános iskolás osztályt, nekik netán leesik az álluk az okfejtéseiden pajtás
jézus fasza kiket engednek fel az internetre -
Feltámadok
Egyéb: Jedi temetést
-
sikeres troll sikeres:D -
Zero 7th #113612 Nem tehetek róla, hogy a kollégának az, hogy valaki MÉG nem halt meg, azonosan egyenlő azzal, hogy SOHA nem is fog.
Ez retardáltság, akárhonnan is nézzük. És szóvá teszem, hogy tanulhasson belőle, mert ha nem szól neki senki hogy hülye, az is marad örökre. -
Pont ez a lényeg, hogy a gyakorlati eredmények azt mutatják, hogy 100 milliárd megszületett emberből 93 milliárd halt csak meg. Ha mind meghalt volna, csak a gyíkemberek fórumoznának itt. :)
(azért nem semmi, hogy egy "érdekes adat" jellegű információból is sikerült személyeskedést összehoznotok, minden résztvevő veregesse meg a vállát) -
a sírkövemen az legyen írva, hogy "Ne lopd el a virágot, látlak köcsög!" -
Te mikor mentél át clioba...?
Tudományos megközelítéssel élve meg baromság amit mondasz, mert a gyakorlati eredmények szerint minden megszületett ember meghalt eddig. Az eltűnt emberekről nincs adat, de mivel soha senki nem jegyzett fel vagy találkozott több ezer éves halhatatlan emberrel...
Mondhatnánk azt is, hogy tudományos és statisztikai szempontól a szezont kevered a fazonnal, mert rossz a mintavételezés és az feltételrendszered... -
Egyéb: "Ez az ember nem küldte tovább 20 körlevelét és meghalt!" -
az legyen ráírva, hogy itt úgy se jössz át! -
Fbn Lx #113606 wow logic maestro kérlek magyarázd el -
Zero 7th #113605 Szerintem ha ennyire halványlila fingod nincs a logikáról, inkább ne akarj okoskodni. -
Fbn Lx #113604 kizárólag ezen adat alapján csak arra következtethetünk, hogy az embereknek átlagosan a 93%-a hal meg -
:) -
Dean Winchester #113602 egyéb , egyéb
nem gondolkoztam még ilyenen.... -
Zero 7th #113601 "The hourglass urns cannot be an exact time, due to the consistency of the cremains."
Aha, tényleg nem alkalmas rá. Csak dísz-homokóra, nem működik rendesen. Viszont új értelmet ad az "XY forog a sírjában" szólásnak. -
de bizony -
Zero 7th #113599 Szerintem arra nem alkalmas a megmaradó szárazanyag... -
Név születési év/halálozási év. A temetés meg legyen vallásos és égessenek el nem akarom, hogy az utódaim kifizessék a koporsómat meg az egész hajcihőt. Ha lehet akkor szórják szét a hamvaimat. 2 generáció után már amúgy sem fog emlékezni senki sem, hogy hol van a "dédnagyapa" sírja. Szóval tök felesleges. Viszont a temetésem alatt menjen Masquani intermezzo-ja. -
Az, hogy te nem tudsz valamiről, az nem jelenti azt, hogy biztosan nem úgy van :) -
De a most élő emberek a maradék 93 milliárd legnagyobb részéről nem tudják biztosan, h meghaltak. :D :D -
Statisztikai alapon az eddig született emberek 93 százaléka halott* (az eddigi 100 milliárdból jelenleg kb. 7 milliárd él), tehát elég komoly esély van rá, ez a minta már szignifikáns.
* : persze vitatható, hogy mikortól lehet embernek (Homo Sapiens) számítani az embert, de nagyjából százötvenezer év emberiségére egy jó közelítés az 5000 generáció, olyan i.e. 10000 környékéig nem volt 5 millió fölött a Föld lakossága, 0 környékén 150-250 millió, 1800-ban 1 milliárd. -
mi ez a sok halállal/hullákkal kapcsolatos kérdés??? -
engem ne temessenek, hamvasszanak el és szórjanak szét a Kraszna vizébe, közben dübörögjön a memphis may fire - alive in the lights -
mi örökké élünk majd
lel k?