127612
-
clio1616v #114871 nem ismerem, nem szeretem - ha szeretném, akkor ismerném -
Nem olvastam egy könyvét sem, de ismerek talán pár aranyköpést a műveiből. -
Hangulata átjön, de ezt a stílust valahogy már egy ideje nem keresem.
Van itthon egy nagy Rejtő kötetem amivel embert lehetne ölni. (Hogy a regények rövidített, vagy fullsize változata leledzik benne, azt nem tudom. -
Fbn Lx #114868 kíváncsi lennék az eredményre, hogy mennyire találtam el -
Ja, azt hittem, az csak egy Tarantino film címe. -
igen, bár rég olvastam. -
Méllyen tizdelt barátom! (Te!)
Ez bizony nem zép irrodalom. Hanem pónyva.
Kelt mint fent itt lent, magamkezűleg,
QuippeR -
karajjj #114864 hogymi? :D -
Hát sztem Rejtő Jenő nem igazán szépirodalom. :D -
Nem olvasok szépirodalmat. -
Kamasz koromban sokat olvastam tőle és nagyon tetszettek a könyvei, jókat lehetett nevetni rajtuk. Egyébként írt komolyabb (krimi) könyveket is, kisebb sikerrel. -
Nem fogja elárulni azelőtt, hogy az adatgyűjtést befejezi, mert azzal a kitöltőket befolyásolná. Én sem tudom. Nyelvészet-fonológia-hangkutatás - egy komoly rész pszichológia, egy komoly rész kognitív tudományok...
És ha ugyanezt a felmérést ugyanezzel a hanggal megcsinálja még 2-3 nyelven (tegyük fel, hogy elég tisztán beszél mindegyik nyelven), akkor összehasonlító nyelvészet is. -
ManoNegra #114859 Elkezdtem kitölteni, az első akadályon átvergődtem, de a második? Mi köze a magyar nyelvhez ahhoz, hogy jóképűnek, hűségesnek, stb. tartom-e magam?
-
Egy kis segítséget kérnék, részvétel egy kutatásban:
http://tinyurl.com/felmerjuk-a-magyar-nyelvet
A linken levő felmérést kellene megcsinálni és továbbítani minél többfelé, hadd gyűljön neki az adat.
Köszönöm! -
üres szavazás. régebben mint 3 éve. -
Blum #114856 1-5 oraja.
Konyhaban reggeltol-estig megy,amig kint vagyok addig nezem. -
kamionosjoe #114855 1-5 órája
Ma pont néztem, de előtt kb. egy hónapja. -
clio1616v #114854 inkább csak hallgatom, most is megy -
csak a Mentalistát és a Showder klubbot nézem igazán, meg néha elcsípek 1-2 how i met your mother részt a comedyn, ezeket tényleg nézem is, de amúgy csak háttérzaj. De a kérdésre válaszolva, tegnap este:D -
Emlékszem, hogy néhány hete leültem egy film kedvéért (szüleimnél, itt nincsen tv), amit aztán ott is hagytam, mert egy rakás jelentet kivágtak és felbosszantott. Előtte kb. karácsony ültem de direkt azért, hogy tévézzek. -
1-5 órája,úgy hogy be is van kapcsolva,úgy tegnap este -
Jó múltkor én is láttam 1x. Sőt, ahogy olvastam, csináltak egy csomó új évadot belőle, amiket sztem itthon- meg valszeg Ausztrián kívül más országban sem nagyon- nem is adtak soha. -
Fbn Lx #114849 rex felügyelő? wow
az már gyerekkoromban is ment -
Én szinte csak focit nézek már rajta. -
annyira nem nézem, de háttérzajnak megteszi, ha a családból valaki bekapcsolja. -
Reggelente kis HírTv serkenti az emésztést. Szombatonként Havas a pályán jó a vacsihoz.
A Totalcart meg akkor mikor sikerül elkapnom.
Amúgy főleg más nézi a TV-t és szinte ugyanazokat a szörnyűségeket: Gyilkos számok, NCIS, NCIS LA, CSI, CSI Miami, CSI NewYork, Mentalista, Eltűntnek nyilvánítva, Rex felügyelő, Kisváros
, Életképek, Shark, Castle, Felejthetetlen, Gyilkos elmék és további vég nélküli, lapos, unalmas, förtelmes, lózungokkal és a magyar mentalitással [apró](meg az épelméjűek mentalitásával)[/apró] összeegyeztethetetlen életfelfogást és munkastílust erőltető fostalicska sorozat.
-
háttérzajnak használom csak, ha érdekes megy akkor odanézek, + este lefekvés előtt dok filmeket nézek, aztán szunya -
Evoluti0N #114844 Mi számít TV nézésnek? Az, hogy az ebédlőből rálátok a TV-re és evés közben néha odakukkantok, mert szinte mindig nézi valaki és állandóan be van kapcsolva, az annak számít? Mert akkor tegnap. Amúgy meg mikor is lett vége a Trónok harca mostani évadának? Akkor néztem legutóbb. Csak azt szoktam TV-ben nézni. :) -
2-3 hónapja -
3-4 éve. -
vasárnap voltam édesanyámnál, ott néztem. -
Nem nézek TV-t. Az információkat közvetlen a Napból nyerem ki, Xenu és a gyíklények elől rejtve, így sikerül megakadályozni, hogy eljöjjön a zsidó-gyík hibrid új világkormány. Ezt mondják a hangok amiket a tudományos fórumban hallok. -
Tegnap este. VB pótselejtező meccseket, váltogatva, mert több ment egyszerre. -
derp, ha már szegény robotunk halott -
clio1616v #114837 a csengő nem jönne rosszul néha, nem kellene kiabálnom előre hogy "Takarodj már a f@szba mer' elütlek!", amikor a kutyát és gyereket sétáltatják a gyalogok -
clio1616v #114836 a fotón épp egy felelőtlen dagonyázást lett a hétvégi erdőjárásból, darabokra is szedtem és a délután a pucolással ment el
egyébként ha esős idő van nem megyek ki vele, pláne nem hagyom kint; a nappalimban tárolom
így a sárhányó felesleges, lámpákra sincs szükségem, kizárólag nappal használom és elhagyatott terepen, közúton csak nagyon rövid távon
akik sokallják az árát, azok nincsenek tisztában a mai árakkal
ez egy sima HFS váz még csak nem is carbon, azok kapásból rosszabb felszereléssel is 1 millió felett vannak -
Akkor már nem.
-
Freeda Krueger #114834 Aztán ha csak egy vértócsa marad belőled ,majd fel leszel háborodva :) -
85?
-
Fbn Lx #114832 naaa... legyen már legalább 90....