127612
-
nem érdemes hasonlítgatni. teljesen mások voltak akkor az elvárások, mint most. akkor is jók voltak, most is. -
Nem tartom összehasonlíthatónak a két korszakot.
a kedvenc zenéim, amit pl. kocsiban hallgatok javarészt az Átlagoknak ismeretlen amcsi, német, francia, albán, perzsa, bolíviai, orosz szerzők instrumentjei, rapjei, nótái, akik gyakorlatilag nem is léteznek csak van egy youtube, vagy vimeo csatornájuk.
Rég alatt meg nem tudom mit értünk? Kovács Kati, Omega?, vagy Beethoven, Mozart stb? -
a zeneipar csak ipar.
nagyszerű előadók pedig ugyanúgy vannak mostis mint régen, csak nem feltétlenül a mainstream médiában kell keresni őket -
Fbn Lx #114908 ha régen minden jobb voltam és minden folyamatosan egyre szarabb, abból az következik, hogy az őskor mégiscsak jobb volt.
sőt, én meg sem állnék az ősrobbanásig,
az lehetett a történelem legélvezetesebb pillanata.
tulajdonképpen felfoghatatlan mértékben élvezetes lehet átélni az ősrobbanást, valószínűleg heroinszor 1000 a huszonharmadikon.
mondjuk nem biztos, hogy igazam van, mert nem tudom, hogy az idő előrehaladtával a dolgok jósága milyen mértékben csökken. lehet, hogy ez évmilliárdonként csupán egy ezreléknyi heroinos delíriumnyi élvezetet jelent. az okosok majd megmondják. -
Fbn Lx #114907 régen minden jobb volt mert még kisebb voltam és az idő megszépített mindent -
Nemtudom mit akarsz ebből kihozni. De inkább a társaság és a társasággal elfogyasztható alkohol ami vonz. -
Blum #114905 Csak en nem ertem az osszefuggest? -
-
Go-Go girl vagy? -
Leginkább kocsmában. -
otthon, vagy a városban a legjobb haverjaimmal -
Fbn Lx #114900 plázázom egész hétvégén -
Most otthon, mert külföldön vagyok. De egyébként inkább haveroknál, kocsmában, mozi általában hétköznap. Plázába nem járok, ahogy diszkóba se nagyon már és sajnos koncertekre sem. Dolgozni meg csak akkor ha munkanap. -
egyéb, mert ezek közül több is rendszeres program. -
egyéb,teljesen vegyes -
Vegyes: péntek esténként van, hogy suliban vagyok (pl. ma is ez lesz, 20.40-ig óra), van hogy otthon, van hogy vhol kocsmában iszogatunk, de lehet h épp zenélek :) (akusztikus duó). Nagy buliban szülinapomkor voltam utoljára szeptemberben. -
kocsma, party, haveréknál, mikor hogy....otthon nem szoktam lenni -
Blum #114894 Otthon -
Mozi vagy meló vagy otthon. -
Freeda Krueger #114892 Változó,van amikor dolgozom,van amikor pihenek. -
otthon, kivéve ha meccs van -
Természetesen otthon a családdal. -
az hét közben van, hétvégén társasjátékozunk. -
pázmeg, a szerepjátékos partit kihagytátok geekek! -
szerk:
kalandjai kaland törölve.
-
A Csontbrigád nem egy könnyű, pofozkodós, Csülök és Tuskó Hopkins kalandjai kaland.
Nagyon fanyar, akasztófahumorral teletűzdelt regény.
Jó kis könyv az. -
Ha gondolod elbaszom helyetted. :D
Viccelek, bele nem nyúlok. -
gahbaszki, átmentem az egész kérdésen kicsit kiegészítve válaszokat, ez bezzeg nem tűnt fel :C
most meg nem merek belenyúlni, nehogy elbasszam
#114874: az nálam pont kimaradt (meg a légiós regények elég nagy része, sajnos azok között elég sok a gyengébb), de hszedből valamilyen okból arra következtetek, h jó
-
ManoNegra #114883 Régebben nagyon szerettem. -
Köszönöm!
Eddig még nem hallottam róla, de tanulni sosem késő! Már keresem is! -
Ha Moldovát szeretted Robert Yugovich is tetszeni fog (bár ez nem riportkönyv, inkább életrajzi mű) -
"Egyértelmü".
-
Nocsak! Moldova?
Nagyon szerettem a riportkönyveit, éppen most olvastam el újból az Égi szekeret, de nagy kedvencem a Szent tehén volt.
-
Ez van meg nekem. Ez ilyen gyüjtemény kötet.
Palotapincsinek fájna, ha csak ráejteném.
Olvasmánynak meg kicserélnék párat én is:
pl Rowling: Hgarry Potter
Capote: Hidegvérrel
Asimov: Alapítvány
Golding: A legyek ura
Lee: Ne bántsátok a fekete rigót
Puzo: Keresztapa
Moldova: Bűn az élet
Yugovich: Az őszinteség jutalma
és még egy pár
-
Egyébként nekem Rejtő segített, hogy megszeressem az olvasást.
A szépirodalom az más tészta.
Nincs azzal sem baj, ha már szeret olvasni az ember. -
Evoluti0N #114876 Eléggé szomorú, hogy melyik két kategória vezet. -
Fbn Lx #114875 soha életemben nem olvastam tőle, és soha nem is érdekelt
baxatós??? -
Egy könyvét sokáig nem tudtam elolvasni.
25 évesen újból elkezdtem és nem tudtam letenni.
Ez a könyv a Csontbrigád volt. -
Nem sokat olvastam, de eléggé semlegesnek érzem. -
melyik? olvastam szinte mindet, nem rémlik h lenne palotapincsi gyilkos könyve 
kérdésre válaszolva: igen, egyik kedvenc íróm, zseniális a stílusa.
[apro](és mérhetetlenül bassza a csőrömet, h szerencsétlen magyar diákok torkán szépirodalmi förtelmeket próbálnak nonstop lenyomni, ahelyett, hogy egy "Az Elveszett Cirkáló" vagy hasonló kaliberű regénnyel tán tán talán megszerettetnék velük az olvasást)