127612
-
Nekem 6 éve ugyan az a noki-am van és semi baja! igaz egy kicsit meg van repedve az oldala de anyi legyen! -
Beraktam. A PDA felhasználókkal nem számolok, mert szerintem nincsenek olyan sokan, szóval nyomjanak nyugodtan az egyébre. Pár márkával is ez a helyzet, Sagem és társai szerintem nincsenek jelen a többségnél. Ha mégis lenne olyna márka, ami nem került be, de ott lenne a helye, akkor írjatok... -
Ehehe eenyém a legelső szavazat:D 4 éves Samsung powa ¢¢ -
ba32107 #1531 ez jó -
Lehet...egyszer benéznének és kalap kabát... -
Fbn Lx #1529 bent kéne tartani a topikot a TOP10-ben, akkor többen észrevennék :\ -
next -
ez jó ötlet
-
lehetne olyan szavazás is, hogy "milyen telefont használsz?"
[telefon és pda márkák felsorolása] -
ba32107 #1525 ha senki se akar mást, szerintem a régebbi tévés javaslatom jó lenne az újabb szavazásra (#1379) -
van benne valami. de milyen élet az, ahol allandoan uldoznek a mocskos ujsagirok, ha fingasz egyet is bekerulsz az ujsagba, semmi maganelete nincs. az oke hogy a show meg van rendezve, de van neki igy is eleg baja. hulye volt hogy ilyenbe belement, tipikus cigany mentalitas, ingyeneles. nekem nem erne meg az a 30-40 millio hogy utaljon a fel orszag es a wcre is utanam jojjenek kameraval.. -
Győzikét akármenniyre is utáljuk, annyira nem lehet hülye, ezzel a sok botránnnyal megcsinálja a szerencséjét, és még énekelni sem kell hozzá(legalább etőtl megkímél). 1-2 részt láttam: szánalom, de atz elérte, hogy még az újságokon is folyamatosan a főoldalon van: akárhányszor megyek sportot venni, vmeikről mindig ott vitít a képe, megoldotta, hogy semmi munkával jól éljen, ha ez kell nekünk, hát tartsuk el a műsor nézésével, meg a szenylapok vásárlásával, ő élvezi. -
győzikétől sosem fogunk megszabnadulni...:o -
juj ilyen kérdés :/ -
Én még csak a bemutatókat láttam, de nyilvánvalóan ennek a műsornak az a célja, hogy az emberekből felháborodást váltson ki, és ott üljenek a tévé előtt.
Nyilván a műsor el is éri a célját, de aki nagyon lenézi a Győzikét, az gondolkodjon el rajta, hogy nézi-e a műsort. -
valamit beszéljünk meg...
forgatókönyv alapján megy, ez ugye senki számára nem vita.
és amíg megy a győzike só, kevesebb a cigány bűnözés azokban az órákban. mint amikor nem ment/megy :D
ilyeneket olvastam már nemtudom merre, kérdés igaz-e
de a lényeg az, ennyire nem sötétek (Bea kifejezetten okos és művelt asszony szvsz) egyszerűen ügyesen meg van rendezve az egész, valaki a tungsram-ba megy be reggel izzót gyártani, valaki meg bohóckodik egyet n néhány millióért. -
Mindent megteszek hogy elkerüljem, de egykettőt láttam már. Bár nem teljesen, mert 10 perc alatt felbasz :D
-
bevallom vagy 2 részt már láttam teljes hosszában még a kezdetekkor, de szeretném meggyónni a bűneimet -
elején néztem két-három részt...nem jön be ez a stílus, ennyi-.- -
Jah, utána meg a zapja felelősségre vonta Béjásszony előtt, és simán rákente a faterjára... XDXDXD -
Tényleg a hörcsöggel mi lett? Felszívta Virdzsi' a porszívóval és kinyúlt? :D -
Egykettőt láttam már. Mutter hallota, h állítólag 10 millát kap havonta a műsorért..... Sztem eléggé megjátsza, h legyen vmi balhé és az emberek nézzék. A hörcsögös részen besz@rtam. XDDDD Volt még régebben, h vitt egy edényben vmit, kilöttyent a víz és azon elnyalt egy hatalmasat. XD
Másik favorit meg egy másik régebbi rész, amikor berakta a kutyát a kocsiba, a kutya meg behugyozott... XD Győzikécske meg elkezdett idegességében toporzékolni és üvöltötte EZT KELL CSINÁNIÉÉÉÉ???!!! Vki rakja be linkbe plz!!!! XDXDXDXD -
Ennek így ebben a formában nemsok értelme van. Átlag 200 szavazó/kérdés baromi kevés SG szinten. Beszéljen valaki St-vel hogy implementálja a fórummotorba, persze némi fejlesztgetés után. -
El lehet nevetni a szövegeken :D:D -
jo a kérdés,elég a válasz variáns is (Y)(Y)(Y)
am nem rossz szoktam nézni néha.. -
Fbn Lx #1509 én 1-2 percet néztem már anyámékkal, de nem kötött le, szal mentem a dolgomra. -
Én gépezek, TV on...töltés közben hátrafordulok és nézem rövid ideig ^^ -
Én az elsőt láttam meg néhány hónappal későb egyet és ennyi. -
engem meg kifejezetten idegesít és irritál ez a "nem napon lebarnult fantasztikus ember" és hasonló helyzetben lévő családja! számomra nem vicces hanem inkább szánalmas, már már annyira h ha tehetném tuti kivégezném szegényt :/ tipikus médiacsinálta majom, ezektől tudok a legjobban hányni, nemtom mitől lennének ők (most itt az összes ilyen fantasztikus média álltal kreállt majomról beszélek) mint más emberek, tipikus parasztvakítás az egész dolog, csak sajnos sokan erre nem jönnek rá....a médiának mindig is nagy szerepe volt/lesz a világban, sajna ezeket a műsorokat nem lehet elkerűlni, akinek ez tetszik annak csak gratulálni! -
2 részt láttam, a hörcsögszippantást és a szekrénytörést :D -
engem csak irritál
-
Mindig megnézem. Why? Mert olyan jókat röhögök rajta és a családján,hogy az már fáj^^ Fáradt hétfói kezdeti napot feltudja dobni ^^ -
Még amikor elkezdődött akkor láttam belőle néhány részt. A második szériából már nagyon keveset. Azóta nem is nézek tv-t egyáltalán. Szóval fingom sem volt róla a múlt hétig, - amíg itt a cikkben nem olvastam - hogy még mindíg megy ez a............. Komolyan, hihetetlen, hogy van rá igény. Habár min csodálkozok... ha a barátok köztre van....
-
Én pont az előbb rendeltem meg egy TV-t, de nem a győzike miatt :D -
van tv-m de csak konzolozasra hasznalom...habar egykettot lattam igy is :S -
Hehe, mivel 4 éve nincs TV-m, nehéz lenne nézni... :p -
yep :p -
ez eszembe sem jutott XD, törölve. Bocs bardocz! -
ba32107 #1496 azért kocka, mert nem néz tévét? -
ezt jól meg magyaráztad, de értem a lényeget :D