127612
-
de most már tudjuk, hogy van 50 méteres fűtött medencéjük -
ba32107 #1855 na jó, de ez nem számít fürdésnek, mert gondolom nem szappanozod le magad úszás előtt.... -
minden reggel 2hossz az 50 méteres fütött medencénkben -
[courier]az ismeretlen -
ne fürgyé le -
naponta 1x vagy 2x zuhanyzok
hetente 1x vagy 2x fürdök
akkor mit x eljek? -
napi 2szer zuhanyzok :) -
nálunk is van medence, de én nem szeressem a klórós vizet magamon hagyni, utána 1 perc alatt leáztatom magamról :D -
jah mikor középsulis voltam akkor volt az osztályunkba fél évig 2 francia hát mit mondjak a középső padsorba egyedül ültek és a 2 szélsőbe meg 14 férőhelyen meg 36an mint a trabantba 4helyett 12en :D:D:D -
én is szeretem, will smith-esen nekidönteni a fejem a csempének, egyik kezemmel simogatom magam , másikkal meg támaszkodok a falon, berakok valami jó kis chillout zenét, és énekelgetek, csukott szemmel, és ááh.
meg azt imádom még hogy beleülök a kádba, és felrako a zuhanyrózsát magasra, és mintha vízesés alatt lennék akár csak a kék lagúnába, szem behuny, és elképzelni hogy valami esőerdőben vagyok :)
:P tudok élni :$
nyáron meg medence, szóval napi 1x fürdés csak, ha nagyon lustavagyok inkább áztatom magam a medencébe 1órát minthogy fürödjek :D -
én is imádom magamra folyatni a forró vizet:D -
bütösek lehetnek: kecire :-ccccc -
Cat 02 #1844 Én utálok rákészülni, de ha bennt vok akkor jó.
Pepsi: ott van nekik a kölni :D -
Kétnaponta, kivéve nyáron és indokolt esetben, mert akkor naponta. -
mé a franciáknál meg egyáltalán nincs mosdás csak 1x hétvégén az is lavorból :D -
egyébként ha rajtam múlna egész nap a kádba lennék és egész nap ömlene a víz...imádok fürdeni...és imádom ahogy a víz csobog a kádba...nem tom miért biztos valami perverzió :D -
neB #1840 Ha rajtam múlna én csak akkor fürödnék ha mér büdös lennék és akkor mosnék hajat ha már tetvesednék szerencse hogy nem rajtam múlik XD -
ricsimaster #1839 Németeknél a 2nap még gyakori ott 3-4 nap az átlagos D: -
:D -
ha anáym nem ölne meg érte,simán kétnaponta fürödnék
-
négyen.
kétnaponta (: -
képt.
mármint a kádról csak x) -
van pénz :) -
Hmm
Jakuzzi fürdésnek számít? Mert minden este 1 órácskára beleülök és maszíroztatom magam a buborékokkal és közbe pihenek... hmmm isteni! -
áááh roszra szavaztam:D
naponta egyszer fürdök,ha retkes leszek akkor van hogy naponta 2szer..(ez inkább nyárrra vonatozik :S zuhanyzás az is nyáron nem sürün,de nem ritkán.alkalomadtán :D -
jah,persze
-
ennek se sok értelme van -
Hárman.
Két naponta. -
jó most ennyi erővel mindegyik szavazásba bele lehetne kötni, inkább szavazzatok és várjátok az újat :) -
Cat 02 #1827 Akkor már 2 en vagyunk
-
mit ne mondjak, ez a szavazás sikerült a legidiótábbra eddig 
mert most az is egy kalap alá kerül aki heti egyszer igénytelen, s az aki mondjuk heti 4-5*, mert a túl sok veygszer sem tesz jót a bőrnek. -
ba32107 #1825 első választ úgy kell elképzelni, hogy reggel-délben-este beleül az illető az illatos habfürdőbe?
kíváncsi vagyok hányan fognak rányomni
-
német a legjobb... -
ezt már én is meg akartam kérdezni ;) legyen hát ! :) -
és aki zuhanyzik? :asDAsd_ -
Cat 02 #1820 Milyen gyakran fürdessz ?
Naponta 2szer v többször
Naponta 1 szer
Kétnaponta egyszer
Esőben
Hogy mit ? -
autósnak lehetne olyan,hogy melyik a legmegbízhatóbb véleményed szerint?
-japán
-német
-francia
(úgyérzem az erősorrend is fel van sorolva:D) -
-.-
(tonlájn) -
Tanya-Net (hát ezt én sem reklámoznám) -
NEMREKLÁMOZOKnet powa =)