127612
  • sweech
    miért van kétszar a "Van, alapfokú."?
  • desigo
    nincs és nagyon hiányzik

mondjuk nem a vizsga hanem a nyelvtudás...
  • Doomista
    ha az órát nem huzom fel,akkor elkésnénk bárhonnan :)
    1x...csakis 1 alkalommal elfelejtettem a mobilomon benyomni az ébresztőt,késön keltem,máris elkéstem a sulibol...ha óra nincs,akkor az álmaim tovább folytatodnak :) viszont az érdekes,hogy ez csak hétköznap történhet meg velem,hétvégén máris arra kelek hogy mégcsak fél 7 van :o
  • Cat 02 #2054
    Hiszel a kabalákban ?
    Igen, mindig velem vannak és úgy érzem segítenek
    Nem, felesleges, ha tudok valamit azt tudom
    Nem hiszek benne, de jó ha velem van.
  • RIZLA
    π
  • Taranov
    így van, hamarabb oda kell érni és akkor nincs gond.
  • miilann
    azaz ^^
    hát nem volt eccerű,de monyuk sztem jobban ment mint a többieknek,legalabbis amiket montak h lofasztse hallottak belőle
    szal sztem meg van az esélye annak h átcsusszantam -.-
  • bulba
    Én mindig pontos vagy. Eseménytől függően 5-30perccel vagyok előbb a helyszínen. Persze sajnos velem is előfordult hogy késtem, de mindig volt aki többet késett nálam :D, tehát rám sose kellett várni.
  • Ability
    Lesz majd, csak megint újítottam, és a következő szavazástól lép érvénybe az új rend. :P
  • bracsek #2048
    3.14
  • RIZLA
    hova lett a sárga kiemelés...........?
  • ba32107
    de igen, csak ezt a kérdést én ajánlottam be
  • II Rocky II
    nem mükszik a toplista és archivak:OOO illetve tényleg volt egy Xp-s (mit használsz)szavazás vagy mi?mert akkor arról lekéstem.
    ba32107: nem a vrsdm teszi be a kérdéseket?
  • ba32107
    ja, kicsit elrontottam a megfogalmazást. én úgy értettem, hogy a második lehetőség: "néha előfordul, változó mennyiséget", tehát aki 5-ből 2-3-szor késik 10-20 percet. a harmadik lehetőség, aki ritkábban késik, és nem is sokat, de mégsem halálpontos. az első pedig az, aki a megbeszélt idő után egy órával is otthon eszik:D

kicsit megkavartam, tudom, de a saját haveri köröm alapján raktam össze a válaszokat
  • ba32107
    ez jó
  • Cat 02 #2042
    Ha angol ECL akkor a taxis tuti kifogott rajtad is :S
  • PíszLávJuniti
    kérdésnek az, hogy mennyi időt kényszerülsz gép előtt tölteni hetente?

tehát melóból, vagy suliból..
  • Fbn Lx
    az jó, az mehet! :D
    főleg azért, mert nemrég lett meg az angol felsőfok, hát hagy' büszkélkedjek vele :p
  • bardocz
    jah,csak még soha nem volt dugó amikor ara mentem,meg nem is ismerem a környéket anyira,hogy tujam dugó lesz
  • miilann
    én pont tegnap voltam ^,^
    angol középfok,reméljük a legjobbakat.
  • Cat 02 #2037
    Legyen olyan is aki vár az eredményre :S (1 biztos lesz :D)
  • VRSDM
    mitszóltok holnap nyelvvizsgás kérdéshez?
    kinek milyen van, és hány darab?
  • Taranov
    Na, azért az is igaz, hogy én már vagy 1,5 éve nem késtem a dugó miatt.
    Egyszerűen el kell indulni időben.
  • Pepsi Twist
    hát én ilyenre else megyek... engem ne akasszanak le itt a fogasról... pff
  • bardocz
    én azt imádom,amikor felhívopm őket,hogy igen,gecinagy dugó van,és késni fogok,erre 2 percenként hivogatnak,hogy hol vagyok,és néznek a buszon,amikor nayázok nekik,hogy mi a faszt nem lehet felfogni azon,hogy áll a busz,és nem egy kurva megállóba,mert dugó van
  • Zizou5
    en mindig kesek, mivel pest szelen lakom. barhova megyek, mindig felhivnak, cso omi. gyere mar le moricra fel 2re. es negyed 2 van kb. persze hogy elkesem..
  • bardocz
    én így késem le mindig 40-kor induló buszt,ezért mehetek 47-kor inmduló villamossal:D

amúgy eddig ha én késtem valahonnan,akkor más is,szóval vehetjük úgy nem kések:)
  • Goruck
    nekem úgy szokott lenni h mindig kések 1-2 percet mert közel lakom a vonathoz is, meg ahova jártam autóssuliba, meg angolra...stb... és folyton húzom az elindulást, h úgyis pár perc alatt ott vagyok, aztán a végén mindig rohannom kell :D
  • VRSDM
    lány ismerősöm van aki évek óta egyszerűen soha nem ér oda, mindig a westend előtt találkozunk ha megyünk bulizni, rá vár a társaság. 20:00ra van megbeszélve találka, erre 20:15kor mikor hívjuk (most zárom a kaput) mondom rohaggyámeg :D és ezt bármikor képes eljátszani :D
  • NEOreg3
    hogy elmondhassák rólam, hogy pontos vagyok.
  • szucsy89
    néha-néha:D

de elég pontos vagyok összességébe:D
  • dogfish
    csak ha fontos, kulonben masfel-ket oras keses nalam boven belefer :D
    [ismerosok mar ismernek annyira, h utcan ne talalkozzunk]
  • Fbn Lx
    de én se tudtam eldönteni, hogy akkor mire is szavazzak. Nem egyértelmű, hogy a néha előfordul, változó a második fokozat. Ugyanazt jelenti kb. mint a harmadik...
  • Fbn Lx
    én olyan 20 perceket szoktam késni néha :D
    Ritkán fordul elő, tehát mondjuk hetente egyszer kések suliból, de akkor legalább húsz percet.
    mondjuk így negyedik végén már mindenki leszarja, valaki be sem megy egyáltalán :p
    Ha barátnőről van szó, akkor meg legalább fél órákat kések mindig, de nem bánja, annyi idő mindig kell neki pluszban, hogy rendesen elkészüljön :D
    Meg ha valami meg van beszélve időre, 3-ból csak 2-szer érek oda. Szal igyekszek, de nem vagyok a pontosság embere. utálom ha valamit időre kell csinálnom.
  • desigo
    ha időre kell menni akkor nem ...
  • Rundstedt17
    soha már előtte ott vagyok 20 perccel
  • II Rocky II
    Néha előfordul, változó. és
    Pár percet persze, alkalmanként.
    nem ugyanaz? mert sztem a néha meg hogy alkalmanként az sztem ugyanaz:D
    na én alkalmanként szoktam néha késni:D
  • banok
    én is.
  • Pepsi Twist
    én akárhova megyek ált oda érek időben vagy legfeljebb 1-2 percet kések :D de nem szeretek késni... az üzlet pontosságot igényel...
  • Cat 02 #2018
    Akkor meg a másik embernek kell ott ácsorognia...