127612
  • bardocz
    angolul beszélni nem tudok sajna,néha elhatározom,hogy nézek bbc-t vagy cnn-t,de egyszerüen egy szót nem értek belőle,pedig jó lenne,ha lenne nyelvvizsgám belőle,meg még spanyol alapfokot akarom letenni,de azt csak akkor ha számít valamit érettséginél
  • Cat 02 #2096
    Kb nekem is csak én nem nulladikban :)
    Jövőhéten pownolás lesz :D
  • miilann
  • miilann
    nekem most évvégén lesz vége az angol tanításnak,11.es vok,de jártam nulladikba(intenzív angol tanulás) szal 10kes anyagot tanuljuk
    most évvégén le is érettségizek előrehozottba,középszinten.
    én is attol fosok h felejtek,de azer remélem a sorik szinten tartanak :)

amugy lehetett menni heti 2óra szintfenntartóra,de inkabb nem mentem :\
  • Rage47
    ja ez így van:)
  • BaliBoy
    Meg egyébként az a helyzet, hogy ha vki minél többet tud, annál inkább bártortalanabbá válik mert fél, hogy nyelvtanilag nem helyes. Én akkor figyeltem fel erre amikor német vendégek voltak nálunk akikkel angolul beszélgettünk (fiatalok). Még akkor nekem nem volt nyelvvizsgám, de olyan könnyeden beszélgettem velük, hogy csak na. Ellentétbe az uncsitesóimmal akiknek már akkor volt nyelvvizsgájuk és alig mertek megszólalni.
  • Cat 02 #2091
    Azért lehet megtanulod, de tuti van mögötte tudás :)
  • Fbn Lx
    tartsd szinten magad, figyelmes kockulással.
    én még valamikor 8 évesen kezdtem az első RPG-immel.
    osztálytársam me a cartoon networkön nevelkedett :D
    szal nem nehéz az :p
  • Rage47
    sztem nem egészen. a nyelvvizsga nem tükrözi teljes mértékben a nyelvi ismeretet. nyelvvizsgára megtanulják az emberek a tételeket, a témákat, feladatokat begyakorolják és kész.
  • Cat 02 #2088
    Nekem pl 10. végén vége lesz angoltanításnak a suliban, tehát mostantól csak romlani fogok. Lehet velük is ez van.
  • Rage47
    ez tényleg így van, hiába van vkinek felsőfokúja, sokszor nem tud annyit mégsem... én ezt az oszt. társaimon láttam gimiben
  • Bulykin
    németet akarok majd, mert azt muszály lesz, meg egy angol sem ártana, de az nagyon csak terv...
  • Cat 02 #2085
    Józsefvárosi ? :)
  • Rage47
    elég ha sokat játszol és angolul nézel filmeket
    én is így csináltam, meg végignéztem 10 évad stargate-t :D és meglett a középfokúm - igaz 4x voltam különtanárnál, hogy tudjam milyen feladatok vannak:)
  • TommyC
    felsőfokú (:
  • Benny04
  • Pepsi Twist
    van felsőfokú inglis :D amit egyáltalán nem tok felsőfokon :D
  • Fabio Capello
    francia középfok és angol emeltem van, plusz még valamikor jön egy latin szaknyelv pár éven belül
  • fsgh
    angol középfok kéne...de elöszőr angol érettségi:D
  • bardocz
    angol középfokút tervezek,de el kéne kezdeni járni valami angoltanfolyamra,ami nem ócó
  • kas123
    2 éven belül tervezek egy angol és német középfokú nyelvvizsgát (az angol valszeg jövő nyáron)
    5 éven belül pedig egy angol felsőfokút :)
  • David2
    van egy angol TITes és egy francia BME/ITK(rigó utca) középfokúm
  • LES FORZA INTER
    közép, angol, felvételihez anno jól jött, érettségi alól mentesített, most meg felejtek
  • Doomista
    jolvan ha nem akarjátok akkoris meglesz xD
  • Verseghy
    Közép, angol C (ECL)
  • Fbn Lx
    a hordányi ECL-es ledegradálja az origós vizsgám értékét :D
  • [HUN]FaTaL
    Közép, angol, C (Pannon)
  • Cat 02 #2070
    Német az nem kicsit nehéz :D
    Én meg eleve szarul indultam. tanultuk a szavakat és rá kell mutatni dolgokra és a másik megmondta mi az. Én meg rámutattam a tanárra és megkérdeztem h "Was ist das?" :D
  • BaliBoy
    Középfokú angol. Még középsuli alatt megcsináltam. Most meg röhögök a sok évfolyam társamon, hogy így államvizsga előtt nincs még nyelvvizsgájuk. :))
  • szucsy89
    középfokú angolom van csak sajna, még tervezek egy közép németet, meg majd talán emeltre az angolt...
  • Doomista
    akarjátok e hogy felsöfokra menjek angolbol?! :D
  • VRSDM
    alapfokúnak is van értelme szerintem, mármint a próba alapfokúnak, már csak azért is hogy megtudja az ember milyen is egy vizsga...
  • COOLancs
    elvileg a héten vagy a jövőhéten tudom meg, h sikerült-e a középfokú.
  • NEOreg3
    köszypuszy
  • Doomista
    sok sikert !
  • NEOreg3
    már jelentkeztem egyre, júniusban lesz
  • Doomista
    van középfokú angol.
  • VRSDM
    javítva :]
    részemről nyelvtudás van és vizsga nincs :) nyárra van betervezve.
  • Benny04
    tényleg
  • Cat 02 #2058
    Alapfokúnak nincs is értelme =)