127612
-
román alatt a cigányokat értette szerintem -
Na mindegy, ennek semmi értelme, sok badarságot hordtok itt össze. -
Itt gyakorlatilag mindenki csak szegénységi bizonyítványt állított ki magáról. Emberek, találkoztatok már szerb, román, török, kazah, zsidó nővel? Utóbbival biztos, csak nem vettétek észre, mert semmiben nem különbözik egy magyartól. -
A kérdésfeltevés jó, csak a leírással van a gond.
Egyébként egy román csaj miért lenne bármiben is rosszabb, mint egy magyar? Ott fehéremberek élnek. -
Fbn Lx #2135 én spec. elég csúnyának találom ezt a két nőt.
nekem mondjuk nagyrészt mindegy, hogy milyen nemzetiségű, ha jól néz ki, és emberileg normális, dehát ezek... -
Na nem tudom mi a gebasz:
linkek:
pakisztáni:
http://img245.imagevenue.com/img.php?image=84996_rai-aishwarya-photo-aishwarya-rai-6206892_122_139lo.jpg
szerb:
http://img234.imagevenue.com/img.php?image=84998_R5_2_122_222lo.jpg -
Tessék egy pakisztáni hölgy, szóval jelentkezzetek ki nem vállalná be?
Egy szerb hölgy:
Őszintén csak sajnálni tudlak titeket. :) -
bracsek #2130 így nem vagyok hajlandó szavazni... Rasszizmus ide vagy oda, de az átlagosnál erősebben pigmentáltakból nem vállalnék be soha :)
"A fórumban portálunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére." -
Tudod, az a szomorú, hogy a sztereotípia annyira beépült az emberekbe, - mint beléd is - hogy nem tudnak elvonatkoztatni tőle. Tudnék mutatni olyan roma származású lányt akit szerintem habozás nélkül akárki bevállalna. De mondhatnám az Ukrán lányokat. Rengeteg sok szép lány van ott is.
Én speciel pont a felhőkarcoló atomszőke svédeket nem szeretem, meg a nyivkolós ázsiai lányokat. Természetesen ezeken a helyeken is vannak igazi szépségek.
Szóval ez a kommented csak egy szegénységi bizonyítványt állít ki rólad. -
Fbn Lx #2128 jaja, elvben japánnal nagyon szívesen összejönnék =) imádom a japán lányokat. Ugyanez mondjuk jellemző a többi távol-keleti kUltúrából származóra is.
Na de román meg szerb meg cigány az nem igazán más kUltúra, egyszerűen csak más népcsoport, szal nem pontos a kérdés. Egyébként ez a 3 elvből kizárva :D
kazakhról nincs túl sok elképzelésem, milyen lehet. Szép indiait még nem nagyon láttam, a zsidóval meg semmi gond nincs, feltéve, ha kurvajól néz ki, és nem elvetemült :D
Szóval elvben összejönnék más kultúrából/népcsoportból származó hölGGyel, de nemre szavaztam, mert azt szeretem akivel vagyok. Ezért nem :p -
GVG #2127 akkor neked ő a tökéletes társ:
-
Na igen... -
ba32107 #2125 elírtad a férfit
-
Le*arom, hogy melyik kultúrából való. 1 a lényeg, hogy megfeleljen alapvető emberi normáknak és elvárásoknak. -
na épp ezért kellett volna hogy maradjon az eredeti megfogalmazás. majd újra kiírom sértésmentes fogalmazásban. mert ki ne vállalna be egy koreai - japán - kínai nőt?
de egy romát? törököt? stb. na egyből más a felállás. -
japcsi az nekem is jöhet mondjuk xD -
nem-.- -
esetleg egy japán lány,de amúgy nem -
mert a japán nőknek pici szerszám is elég? :D -
így már nemjó, előbb nemre szavaztam, de most már játszanak a japánok is, velük meg simán :D -
így már rögtön megváltozott a szavazatok megoszlása is :D -
legyen igazad. -
[apro]mindig elfelejti
-
De a svédek is a keresztény kultúrkörbe tartoznak, ahogy Európába is.
Az iszlám vagy főleg a zsidó hogy lenne már fejletlenebb? -
Cat 02 #2113 Jó, lezbikusság nem gáz, de nem az a túlnyomó :) -
bocsánat :] át is írom ;) -
Cat 02 #2111 Nem kötekedni akarok, de kizárod az SG 10 %-át a szavazásból :) -
értem én hogy necces, de más kúltúrájuk van akár a svédeknek is, de ki nem jönne össze egy hosszúcombú, szőke, kékszemű, svéd nőcive? :) -
Úgy kellett volna ezt megfogalmazni, hogy más kultúrából származó hölgy. -
[b]A kérdés kiírásánál, nem volt célom megsérteni egy példaként felsorolt nemzet tagjait sem. Tisztelem a kúltúrájukat, az életmódjukat, talán jobb is mint a nagy európai lét. -
Kicsit azért húzós ez a megfogalmazás, hogy fejletlenebb nemzet.
Egyébként természetesen igen. -
nem. -
akiknek semmi közük az angolhoz, ajánlom vegye meg (vagy töltse le) vannak angol szövegek-párbeszédek, mp3-ban, mellé pdfben meg könyv (ha megveszed akkor rendes könyvként) de csak ha hallgatod napi 1-2 órát (rendes kurzusok vannak, témakörök minden) akkor egy általános angol tudásod lesz... -
sorozatok nekem kilőve,rühellem mindet:-)
majd most letőtődik oblivion,mármint megvevődik,aztán majd abból is tanulok remélem valamit:) -
Nekem egy német és egy angol középfok van. -
külföldiekkel kell társalogni.
jobban ráragad az emberre -
hát nekem se.. :\ szerintem is angol feliratra gondolt...
nekem annyit segített magyar felirattal, hogy egy két szóra rájöttem amit addig nem tudtam.. -
Cat 02 #2100 Angol feliratok akartál írni nem ? :)
Én végignéztem Heroes-t, Veronica Marsot (3 évad), My name is Earlt szinte végig, de sztem nem sokat segített :) -
nézz sorozatokat angolul (Lost, Heroes, 24..stb) úgy h magyar felirat megy alatta....hidd el nagyon sokat jelent! (tapasztalat -
alapfokot én németből raktam, de jól jött a tapasztalat a középfokhoz:)