127612
-
n3whous3 #2179 jah :D -
meg a "nincs, és nem is tervezem" szavazati lehetőség :) -
n3whous3 #2177 azt is vedd bele, hogy "nincs, de szeretnék". A konzolokból meg csak az előző meg a next geneket hagyd a listán, a kézi szarok meg a többi le van szarva :D -
n3whous3 #2176 A mostani szavazásról annyit, hogy a "nem tudom, attól függ" hiányzik. Sztem :) -
kifelejtetted a TV-játékot
-
G_ArchAngel #2174 Safarin joak(Y) -
Inkább az hogy kinek milyen konzolja van otthon / van-e. PC relatíve nem kell lehetőségnek.
- xbox360
- ps3
- régebbi konzolok
- kézi konzol (PSP, Nintendo DS,...)
- nincs -.- -
Legyen az a kérdés, hogy kinek van jogosítványa! -
nekem is jó(tűzróka) -
Most szavaztam és nincs sárga csík (IE7), otthon majd megnézem Firefoxal is. -
na ez meg jó nagy baromság, gratulálok... -
ricsimaster #2168 3., a leheletük is AIDS-es XD -
ba32107 #2167 nálam jó -
Nu, drágaszágaim. Megint újítottam kicsit a szavazást illetően. Azt hiszem, hogy minden okésan működik, de elég mélyre nyúltam, szóval ha bárki észlel valami hibát, vagy érdekességet, akkor legyen szíves megosztani velem is. Még egy dolog: nekem előjött egy olyan hiba, hogy törlődik a süti. Nem tudom mitől van, de biztos, hogy nem a script törli. Meg akarok bizonyosodni róla, hogy ez egyedi hiba, szóval nyilatkozzatok, hogy nálatok jó-e a sárga kiemelés... -
2.) a famíliája... -
1 a gond: büdösek.
akik még tiszták is közülük, azok is.
de ezt inkább hagyjuk, ne legyünk rasszisták. -
pedig vannak olyan szép cigány lányok, hogy uhh... -
:D
csak itt ez úgy működik, hogy akármelyikkel, de nem minddel.
a te esetedben az igenre kellett volna menni, de te tudod :) -
F1re #2161 e'n nemet nyomtam de amugy egy sze'p fek vagy a'zsiai csajjal siman összejönnék de azert nemet nyomtam mert benne volt hogy ROMA :D -
pontosan ezt akartem írni, ilyet NE. -
TE MIT AKARSZ MÉG TAKARODJMÁR -
Fbn Lx #2158 ne.
ettőlszar kedvem lesz :D -
ba32107 #2157 mit szólnátok ehhez:
Volt már komoly egészségügyi problémád? (komolyabb műtét, hosszabb betegség, ilyesmi)
- Igen
- Most is van
- Szerencsére még soha -
Rundstedt17 #2156 más kultúra alatt én a romákat ázsiakat feketéket értem,akkor a válaszom nem.Részben mer más kultúrába tartoznak,de inkább azért mert szerintem egy sem szép,esetleg japán nő az lehetne okés.De ha kérdés érinti a más európai nemzeteket románt szlovákot az ő esetükben igen. -
Hajlottam afelé hogy "Nem", de aztán az "Igen, részemről nincs akadály"-t választottam.
Japán hölgyek foreva:). -
akkor rakom ki amikor hazaérek énis suliból jövet. leghamarabb félhárom, legkésőbb délután 5-6 (ha elfelejteném :P)
amúgy Roma lány is van olyan, hogy államat ejtem. Biológia tanáromat idézzem általánosból, mikor a szexuális felvilágosító óra volt " Srácok, nincs mit tagadni, ha a ti korotokban lennék és is bevállalnám a Németh lányokat " (Anita - Brigitta) testvérek (meg még három másik is az) de valami gyönyörűek ;).
más kérdés hogy most (12-es vagyok), már kettő gyerekük van ;) -
ahogy én észrevettem suli után, ma én a 2. szavazó voltam, egy volt Igen, részemről nincs akadálya., én meg a 2. szavazattal Nem 50-50% -
jó,nem sejtitek melyik népcsoportra gondoltam -.- -
délután este... -
huuu.álltalában hány órakkor teszik be az uj kérdéseket??? -
mondjuk a skandináv nem annyira más kultúrkör, de mindegy -
skandináv és japán típusú nővel könnyen :) -
pontosan -
igen, mert 6 apja 24 bátyja és 8 öccse van... -
nem mindenkinek van 3 apja,12 bátyja és 4 öccse -
lehet hogy ő maga normális,de a 3 apja,12 bátyja,4 öccse meg már nem éppen normális -
nem a kultúra a lényeg, hanem h legyen normális -
lehet nem jönnék össze velük, de megdugnám őket
-
alap,hogy igen... -
román az román. roma meg cigány -.-