127612
-
mért csak a rendőrt lehet lefizetni?
-
ba32107 #2258 vagy nincs rá szükség. -
vagy több mint a felének nincs jogsija... -
azért ilyen kevés az igen mert nagyon sok embernek nincs pénze csak úgy lefizetni valakit... vagy mindenki ennyire álszent avagy mind2 :D -
kkitartás igenek :D -
igen -
az igenre mentem ,mert van egy sanda gyanúm hogy vesztegettem meg vkit :D kár hogy nincs olyan válasz ,hogy nemtudom :D -
jajj most mi lesz :((((((888888888 -
én melyiket jelöljem be?? mert nem tudom,nem emlékszem hogy igen-e vagy sem:S -
hát őőő akkor legyen vicc
-
Biztonsági cég. -
ba32107 #2248 inkább mondd meg mi az hogy in-kalos -
mondd, hogy ez csak vicc volt (mármint, hogy in-kalos vagy...) -

(az vesztegetésnek számít hogy megyek és megállít a rendőr gyorshajtással erre megmutatom neki a pisztolyom meg az IN-KAL os engedélyem és azt mondom neki hogy fegyveres szolgálatba sietek és elenged...)
-
nem mindenki olyan fasz hogy 50es táblánál 130al megy:F -
ha majd az 50es táblánál 130al fox menni akkor biztos hogy nem a jogosítványod fogod oda adni... és valahogyan kompromisszumot fox kötni a zsaruval :) -
én még nem, de ki tudja mit hoz a sors :) -
rendőrt...
mást nem igazán -
én már igen... nem is 1x :D -
én még nem. de ami késik nem múlik :D -
xD -
jah XD -
GVG #2237 na szép:P a 29.41% vesztegeti meg a 70.59%-ot...
-
én 3.as vagyok de én is érettségizek :D de azé őszinte részvétem :D -
érettségire:
olyan válasz kéne, hogy szívjatok ti, ha már én nem szívtam -
nem elég felnőtt a topik lakossága -
Szívjatok, ha már én is szívtam anno.
28.21%
-
angol szóbelin a tételek sorrendben voltak, ráadásul a két legkönnyebb kicsit ki volt húzva a többi közül... és akkor leülök, és jön a szöveg nevetve: "válassz egyet", lol, sikeresen kihúztam a legkönnyebb tételt :) -
lol :D -
nekem ebédidőbe volt pont a vizsgám, az oktatót el kellett vinni egy étterembe, ott kiszállt és mehettem tovább xDD -
ba32107 #2229 ez emlékeztet a jogsi forgalmi vizsgámra. oktató, vizsgabiztos beül, beszélgetnek egymással, vezettem öszvisz körülbelül 1 (!) km-t, majdnem egyenes úton, ott megálltunk egy sima parkolással, és jött a szöveg, hogy "köszönöm, a vizsgája sikeres volt" :D -
hy all
most ezt nem értem. ha még van pár évem addig akkor nem lehet őszinte együttérzésem és fordítva se? -
írásbeliktől én sem félek, manapság ha nem tanul az ember 4év alatt semmit, egy 2es 3ast is össze lehet szedni simán, csak nekem az a gáz hogy 4es 5ös kell, mert kell a pont a továbbtanuláshoz:S:S:S
ráadásul még nekem matek szóbeli is lesz (emelt szint), na attól meg fosok rendesen xD -
KITARTÁS!!!
Én is idén érettségizem, sok sikert kívánok minden most érettségizőnek! -
hát nálunk úgy volt hogy bementem a szóbelire eltelt 30 másodperc míg valaki megszólalt hogy melyik tételt szeretnéd? én meg csak nézek azt elkezdem röhögve mondani hogy "xy" azt erre rámutatott a lapra a tanár hogy azt húzzam 
(de jó volt :D)
-
ba32107 #2224 figyelj, én magyarból a lehető legnagyobb szerencsétlenség voltam. utáltam a versektől kezdve minden hülyeséget. írásbelin rizsáztam 3 oldalt, szóbelin nyökögtem valamit Babitsról, és 4-es (NÉGYES) lett.
szóval egyáltalán nem kell parázni
-
Istenem, most gondoltam bele, hogy de rég is volt az érettségim...2005-ben...most meg 2008 van....öregszem, na. -
A szóbelik mondjuk nagyon tanárfüggők. Ha a tanár rendes, akkor ha szart se tudsz, akkor is kihúz belőled annyit, ami elég a 2-eshez. Ha geci, akkor megszívtad. Nálunk rendesek voltak, egyik haverből úgy kellett kihúzni a dolgokat, utána jöttem én, nekem úgy örült a tanárnő, mert én tudtam neki mondani a dolgokat, még dícséretet is kaptam magyarből :) Töriből bezzeg :) Nade meglett 4-essel :) -
Fbn Lx #2221 én őszintén szólva szarok az írásbelikre, könnyűek lesznek. De ha nem, akkor sem tudnak felzaklatni :D
viszont a szóbelik... pfföh. na a töri és a magyar szóbelit de nem várom -.- -
hát elhiszem :)