127612
  • Pepsi Twist
    mért csak a rendőrt lehet lefizetni?
  • ba32107
    vagy nincs rá szükség.
  • desigo
    vagy több mint a felének nincs jogsija...
  • Pepsi Twist
    azért ilyen kevés az igen mert nagyon sok embernek nincs pénze csak úgy lefizetni valakit... vagy mindenki ennyire álszent avagy mind2 :D
  • Gunnersboy
    kkitartás igenek :D
  • banok
    igen
  • II Rocky II
    az igenre mentem ,mert van egy sanda gyanúm hogy vesztegettem meg vkit :D kár hogy nincs olyan válasz ,hogy nemtudom :D
  • Rockynhooo
    jajj most mi lesz :((((((888888888
  • II Rocky II
    én melyiket jelöljem be?? mert nem tudom,nem emlékszem hogy igen-e vagy sem:S
  • Pepsi Twist
    hát őőő akkor legyen vicc
  • BaliBoy
    Biztonsági cég.
  • ba32107
    inkább mondd meg mi az hogy in-kalos
  • PyRex
    mondd, hogy ez csak vicc volt (mármint, hogy in-kalos vagy...)
  • Pepsi Twist
    (az vesztegetésnek számít hogy megyek és megállít a rendőr gyorshajtással erre megmutatom neki a pisztolyom meg az IN-KAL os engedélyem és azt mondom neki hogy fegyveres szolgálatba sietek és elenged...)
  • [HUN]FaTaL
    nem mindenki olyan fasz hogy 50es táblánál 130al megy:F
  • Pepsi Twist
    ha majd az 50es táblánál 130al fox menni akkor biztos hogy nem a jogosítványod fogod oda adni... és valahogyan kompromisszumot fox kötni a zsaruval :)
  • Fabio Capello
    én még nem, de ki tudja mit hoz a sors :)
  • desigo
    rendőrt...
    mást nem igazán
  • Pepsi Twist
    én már igen... nem is 1x :D
  • NeverwinterKING
    én még nem. de ami késik nem múlik :D
  • Bulykin
    xD
  • LordAdam911
    jah XD
  • GVG
    na szép:P a 29.41% vesztegeti meg a 70.59%-ot...
  • NeverwinterKING
    én 3.as vagyok de én is érettségizek :D de azé őszinte részvétem :D
  • PíszLávJuniti
    érettségire:
    olyan válasz kéne, hogy szívjatok ti, ha már én nem szívtam
  • PíszLávJuniti
    nem elég felnőtt a topik lakossága
  • Pepsi Twist
    Szívjatok, ha már én is szívtam anno.

28.21%

• PyRex
    angol szóbelin a tételek sorrendben voltak, ráadásul a két legkönnyebb kicsit ki volt húzva a többi közül... és akkor leülök, és jön a szöveg nevetve: "válassz egyet", lol, sikeresen kihúztam a legkönnyebb tételt :)
  • Pepsi Twist
    lol :D
  • szucsy89
    nekem ebédidőbe volt pont a vizsgám, az oktatót el kellett vinni egy étterembe, ott kiszállt és mehettem tovább xDD
  • ba32107
    ez emlékeztet a jogsi forgalmi vizsgámra. oktató, vizsgabiztos beül, beszélgetnek egymással, vezettem öszvisz körülbelül 1 (!) km-t, majdnem egyenes úton, ott megálltunk egy sima parkolással, és jött a szöveg, hogy "köszönöm, a vizsgája sikeres volt" :D
  • LordAdam911
    hy all
    most ezt nem értem. ha még van pár évem addig akkor nem lehet őszinte együttérzésem és fordítva se?
  • szucsy89
    írásbeliktől én sem félek, manapság ha nem tanul az ember 4év alatt semmit, egy 2es 3ast is össze lehet szedni simán, csak nekem az a gáz hogy 4es 5ös kell, mert kell a pont a továbbtanuláshoz:S:S:S
    ráadásul még nekem matek szóbeli is lesz (emelt szint), na attól meg fosok rendesen xD
  • szucsy89
    KITARTÁS!!!

Én is idén érettségizem, sok sikert kívánok minden most érettségizőnek!
  • Pepsi Twist
    hát nálunk úgy volt hogy bementem a szóbelire eltelt 30 másodperc míg valaki megszólalt hogy melyik tételt szeretnéd? én meg csak nézek azt elkezdem röhögve mondani hogy "xy" azt erre rámutatott a lapra a tanár hogy azt húzzam (de jó volt :D)
  • ba32107
    figyelj, én magyarból a lehető legnagyobb szerencsétlenség voltam. utáltam a versektől kezdve minden hülyeséget. írásbelin rizsáztam 3 oldalt, szóbelin nyökögtem valamit Babitsról, és 4-es (NÉGYES) lett.

szóval egyáltalán nem kell parázni
  • Bandee1987
    Istenem, most gondoltam bele, hogy de rég is volt az érettségim...2005-ben...most meg 2008 van....öregszem, na.
  • Bandee1987
    A szóbelik mondjuk nagyon tanárfüggők. Ha a tanár rendes, akkor ha szart se tudsz, akkor is kihúz belőled annyit, ami elég a 2-eshez. Ha geci, akkor megszívtad. Nálunk rendesek voltak, egyik haverből úgy kellett kihúzni a dolgokat, utána jöttem én, nekem úgy örült a tanárnő, mert én tudtam neki mondani a dolgokat, még dícséretet is kaptam magyarből :) Töriből bezzeg :) Nade meglett 4-essel :)
  • Fbn Lx
    én őszintén szólva szarok az írásbelikre, könnyűek lesznek. De ha nem, akkor sem tudnak felzaklatni :D
    viszont a szóbelik... pfföh. na a töri és a magyar szóbelit de nem várom -.-
  • Rockynhooo
    hát elhiszem :)