127612
-
nagyon jó kérdés grat!!!! :D
én a "Fiú vagyok, de ülve, úgy a kényelmes"-t nyomtam, otthon nyílván, órákig kell ülni a WCn :D -
én is -
bazz félrement....uccsóra szavaztam
-
ba32107 #2296 szvsz ennek semmi értelme:D
én kizárólag akkor pisálok ülve, amikor nem pisálni megyek be, de "false alarm" volt, és mégis csak az lesz belőle -
ba32107 #2295 én beállítottam a touchpad jobb felső sarkába a jobb klikket, a jobb alsóba meg a középső klikket, így nem is nyúlok a gombokhoz, és marha kényelmes.
böngészni amúgy csak billentyűzettel elég nehéz, de én általában mindenhez a billentyűzetet prefarálom, egérhez csak végső esetben nyúlok :D
-
nem, de értelem szerűen olyankor tovább maradok :D -
karajjj #2293 jobb mutatóval megnyomom ha kell... ha közbe meg mozgatni kell valamit akkor azt a jobb középsővel simán lehet...
vagy egyszerűen használom mind a két kezem :D -
1 -
kevés lány van itt úgylátom :D -
láttamár olyat :] mókás, amíg nagy a lendület nem téma, ha jó a csípője, mikor a végénél jár akkor lesz mindene olyan deréktől lefele -
G_ArchAngel #2289 en annyira ferfias vagyok, hogy szarni is allva tudok csak...
-
amugy meg sztem ez már a kérdés már hülyeség:Sssss
lehetne egy ilyen is :
hogyan kakálsz?ülve vagy állva ,vagy kicsi vagyok és bilibe.:) -
a lány vagyok de állva lemaradt:Sssssss -
engem most érdekelne az is, hogy touchpadon melyik ujjal nyomjátok a jobb klikket.
sehogy nem áll rá a kezem, kényelmetlen eléggé. most úgy használom hogy jobb kéz mutatóujjával tapizom, és a jobbkéz hüvelykujjával nyomom a gombot a tenyerem alá hajlítva
a másik, hogy szabadidős böngészés közben egér vagy billentyűzet, esetleg mindkettőt aktívan e használjátok.
ilyenkor legtöbbször balkézzel gépelek, jobbkézzel kattingatok pl. -
volt még felvetve autós téma is. -
lál -
én se 
-
Vidéki paraszt beül a fabudiba aztán egy óráig ki nem jön, mindegy kis vagy nagy dolog van
-
Férfi ember állva hu*zik. :D (kivéve ha nagy a dolga :DD) -
ba32107 #2280 nehezen tudom elképzelni, hogy bevonulsz újsággal, nagy kényelmesen leülsz, kinyitod az első oldalt, elolvasol mondjuk 3 sort tíz másodperc alatt, utána felkelsz és kimész :D
vagy te 5-10 percig pisálsz? -
mindenki pisált már ülve...
[spoiler]mikor kábelt fektet[spoiler] -
én is, hol így, hol úgy
ha akarok közben olvasni is akkor ülve :D -
ÜLVE!!! :) -
Ha lesz egyszer házam abban tuti lesz piszoár -
Cat 02 #2275 Me too =) -
Hát rohadjak meg én még életemben nem hallottam olyat hogy egy férfi ülve huggyozik... -
Fbn Lx #2273 nekemis előfordul hogy pontatlan a fegyver, olyankor szőnyeggel feltörlöm :DSs_a -
lol ismerős :) -
ba32107 #2271 ilyen idióta kérdést még nem láttam:D
szvsz állva kényelmesebb, mint ülve..... -
Otthon, ülve mert nem akarom szétpisáni az egész WC-t, néha balra húz:D De kocsmában stb. állva -
Neked is a sütikkel lesz bajod. Nekem állandóan törlődött az utolsó, aztán kiürítettem őket, és most jó. Olyan, mintha nem lehetne egy domainhez bármennyi sütit tárolni. Be fogom állítani, hogy csak pár napig legyen érvényes, viszont így az archív részlegben a kiemelés veszni fog. -
négykézláb szoktam, mint a kutyák -
Fbn Lx #2267 olyan mért nincs, hogy Lány vagyok, nyílván állva, mert az extrém? o.O -
Én pl.n éha ülve néha állva, szóval nem tudok mire szavazni. Lányok pedig tudnak guggolva is... ^^ -
Nem tudom hova lett VRSDM, de kiraktam egyet én. (Igen, loptam az ötletet. :P) Voltak itt korábban egyéni kérdés ötletek, azokat írjátok be újra, mert nem találom őket. Volt kabalás, vallási kérdés stb...
Egyébként fel kellene rázni a témát. Az előző kérdés úgy lett volna jó, ha el is mesélitek a megvesztegetést... Többet lehetett volna kihozni belőle, és így, hogy nem is pörgött a téma nem is szavaztak túl sokan. -
első vagyok :D -
Fbn Lx #2263 ja bocs, elvileg tegnap szavaztam kétszer aztán ma már megint tudtam, szal 3-szor :0 -
Fbn Lx #2262 mért van az, hogy kétszer is tudtam szavazni? :) -
Fbn Lx #2261 az. -
unom ezt a szavazást