127612
-
Fbn Lx #115151 nem vásárolnék filmet -
egyértelmű letöltés,ha a warez megszűnne,szívesen vásárolnék jó filmeket amolyan steam szerű rendszerben,elég kifizetni egyszer,aztán bárhol bármikor letölthetném még évek múlva is -
adathordozón. elférne a többi között az is, amennyi filmet én nézek. -
vagy mozi vagy letöltés.
nincs átmenet (max ha klasszikus és a polcomon akarom tudni) -
letölteni vagy "bérelni", például youtube-on keresztül. Csak kifizetném a mozijegy árát és már nézhetném is (a legújabb filmeket is). -
két dolog:
egyrészt léteznek újdonságok (vagy akár számomra ismeretlen klasszikusok), amik érdekelhetnek, ezért megnézem őket, és kiderül, hogy mit gondolok róluk. ezeket legszívesebben letölteném egy fix havidíj ellenében.
másrészt léteznek olyan filmek, amiket szeretek, amik elmondanak rólam valamit, illetve amik nagy hatással vannak (vagy valaha voltak) rám. ezeket ideális esetben fizikai formában kiraknám a polcomra. -
Adathordozón. Ha teljesen ellehetetlenítenék a warezt, akkor a kölcsönzés nekem bőven elég lenne, amennyi filmet nézek. -
Ilyen... zajládából jönnek a képek és hangok.
Fizetek is érte fülharsona + bölcsesség szelencéje +zajláda, az 7500 Forint Lord Invitel helytartónak.
Ezen sorok keletkezvén az Úr 2013. évében, egy setét decemberi napon. -
Na persze. Nem költök ilyenre. -
Blum #115142 Nehezen tudom elkepzelni,hogy fizessek egy filmert de ha megis ravenne a lelek akkor mindenkepp dobozos verziot vennek. -
Nem a kérdés a hosszú, SG túl rövid. :D -
Kérdés picit hosszú lett.
Amúgy Netflix szerű dologért akár fizetnék is. -
bump -
Unreal1942 #115138 Alapvetően Firefox lenne a megfelelő, Azt szoktam meg és kedvelem, de valamiért akad a gép tőle. Friss install és egy elég komoly gép van alatta pedig.
Ezért haszálom az Operát inkább. Az rendben működik egyedül a Download helper hiányzik. -
Fbn Lx #115137 sok lesz már -
Nem használok böngészőt. Egyenesen a napból nyerem az információkat mondtam már. Mióta megtértem és ellenállok a gyík összeesküvésnek napfénnyel is táplálkozom, vagy az nwo topikkal. :) -
Osztom a véleményed. Én viszonylag kezdőként is abba a falba ütköztem, hogy amit esetleg le is tudtam volna programozni, annak a fizikai/matematikai részét nem láttam át. Hiába van előttem egy képlet, ha nem értem hogy mi miért van. Onnan tudom hogy értem, hogy nem kell hozzá könyvet előkapni, hanem vagy fejből tudom, vagy még jobb ha ki tudom találni. -
hugopareiros #115134 Első mondatoddal azért lehetne elég bőszen vitatkozni.
Részemről rövidre zárva:
Átlagos honlaphuszároknak elég az általános iskolai matek.
Akik már ügyviteli rendszereket, CAD rendszereket és ilyenekkel foglalkoznak oda erős középiskolai illetve alap főiskolai matek kell.
Akik pedig játék, képmanipulálás és társaikkal bíbelődnek a fősulis matek sem elég. -
Pedig eléggé kell matek tudás, bár attól is függ mit akarsz csinálni. Ha n+1 honlapot gányolni péhápéban akkor tényleg nem, ha bármiféle grafikai dolgot, akkor meg kurvasok :D -
fonak #115132 Kérdéshez: mind a 4 fent van a gépemen, de a firefoxot használom megszokásból, IE-t csak egy munkához szükséges oldal miatt, ami csak IE-ben megy. Operát valaha használtam sokat (telón most is azt használok:)), Chrome-ot nem bírtam megszokni. -
fonak #115131 Programozáshoz nem kell hú de nagy matek tudás. Szinte semennyi se kell.
Érzék kell hozzá (mondhatni olyasmi mint a "műszaki érzék", vagy van vagy nincs, biztos lehet fejleszteni, de ha alapból hiányzik, akkor túl messzire nem fogsz jutni benne), meg lelkesedés, kitartás. Mondjuk nekem ezek hiányoztak, érzékem talán volt hozzá minimálisan (de közel sem annyi, mint a vérbeli programozóknak...), de főleg a kitartásom és a lelkesedésem volt kevés, azaz nem érdekelt eléggé az egész dolog. Amúgy voltam nagyon régen egy rövid ideig beosztott "szoftverfejlesztő" (aka code monkey), de nem maradtam meg sokáig ott, amíg voltam addig is csak gyakornok voltam gyakorlatilag, éles dolgot nem bíztak rám. :) -
Chrome, és teljesen jó. -
Böngészésre Chrome, zenehallgatás/proxyra meg Firefox. -
Chrome,tökéletes böngésző,telefonon is csak ezt használom -
clio1616v #115127 régebben próbáltam még iOS 6-on, de a Safarival eddig mindent meg tudtam oldani így felesleges más böngésző -
iOS-en is nézz rá a Chromera, nem rossz. Szinkronizálod a PC-vel és mindened marad tabon/telón. -
clio1616v #115125 IE - munkahelyen, mert ezzel kompatibilis a biztonsági rendszer
Safari - iOS rendszerű cuccaimon (iPad, iPhone)
Firefox - a pluginek miatt, amiket Chromeon nem tudok elérni
Chrome - PCmen minden másra. -
IE, FireFox, Chrome -
foxi és chrome. mindkettővel elégedett vagyok. -
firefox, meg vagyok elégedve -
Firefox, amire használom, arra tökéletesen jó. -
Blum #115120 Windows alatt FF,Linux alatt Chromium. -
Chrome. Legjobb. -
lord nihilus #115118 Google Chrome
Lehetne jobb is, de egyelőre megfelel. -
tűzróka, csak lustaságból nem váltottam még, 3-as verzió óta nem volt normális kiadás belőle. -
Chromium Ubuntu alatt.Meglepően gyors.
Opera-t WIN7 alatt is szeretem. -
firefox, mert ezt szoktam meg....lehetne jobb is, de meg vagyok vele elégedve, mostmár nem is fossa össze magát olyan sűrűn ha több napig meg van nyitva egyfolytában... -
derp. -
Blum #115113 Nem,de banom hogy nem probaltam meg.
Hiresen szar voltam matekbol,ugyhogy inkabb nem futottam neki. :( -
karajjj #115112 yep, mivel más is sorolta, itt az én listám: pascal, delphi, ansi c, php (ehhez html, css, javascript, sql), plusz cisco router/switch programozás, bár ez nem tudom mennyire számít programozásnak a klasszikus értelemben és a legszebb, hogy borsodban ezzel nem nagyon lehet elhelyezkedni... :D