127612
  • bracsek #2419
    sőt a homokosokkal nincs semmi gondja, mert azok javítják az esélyeit a nőknél -.-
  • BiG G
    legyen biszex és jók vagyunk :)
  • tugyiti
  • PyRex
    nekem van. ha leszbi, akkor a csajokat szereti, ergo nem engem, ergo kit érdekel?
  • VRSDM
    lezbi nőkkel fogadok semmi gondotok :D
  • PyRex
    szívemből szóltál. én sem értem miért kell "büszkének" lenni arra, hogy valaki meleg. mintha ez csak a rátermettek kiváltsága lenne :) pedig szerintem a melegek igen csekély százalékán látszik, hogy meleg. a legtöbbről senki nem is gondolná és azok nem is mennek ki vonaglani a tüllszoknyás fiúkákkal :)
  • BiG G
    az a baj tudod, hogy nem ennyire egyszerű a történet. nekem volt gimis osztályomban volt egy meleg, de nem zavart a jelenléte mert normálisan viselkedett. viszont amikor kimennek mutogatni magukat az andrássy-ra, és büszkék arra hogy buzik, és mi legyünk megszégyenülve mert nem - na azokat verném pépesre szívlapáttal. viszont azokkal tényleg semmi bajom, akik tényleg normális ember módjára viselkednek, és az elfogadtatási kényszer nem magamutogatásban nyílvánul meg.
  • PyRex
    kár, hogy nem lehet visszavonni szavazatot :D
  • VRSDM
    figy. leírom mindet :D az egyszerűség kedvéért :P

amíg nem ismerek ... = amíg nem akarnak tőlem semmit addig nem
    ismerek, de no problémó = van néhány ismerősöm, barátom de nem zavar
    ismerek és zavar = ismerősi baráti társaságban van néhány, de ki nem állhatom őket
    zavarnak akárhol ... = ez meg a legnagyobb véglet, elvből utálni.

utolsó meg egyértelmű.
  • PyRex
    a "kapcsolatba akarnak velem lépni"-nél arra gondolsz, hogy szexuális, vagy érzelmi kapcsolatba?
  • VRSDM
    amíg nem ismerek egyet sem addig nem = amíg nem kerülök velük közel, és eléldegélnek anélkül hogy kapcsolatba akarnának lépni velem addig nincs bajom.

röviden amíg nem akarnak lepacsizni velem felőlem aztán...
  • PyRex
    Egyébként aki az első válaszra szavaz azt mi motiválja? Csak érdekelne... Mondjuk ismer valakit, tök jó barátok már 6 éve és valahogy kiderül róla, hogy meleg. Akkor onnantól kezdve már hülye buzi lesz és szóba sem állsz vele? :)

Szerintem az "Amíg nem ismerek egyet sem, nem" = "Ismerek és nagyon is zavarnak" :)
  • PyRex
    ilen erővel még lehetne 6. is, mint ahogy az előttem szóló megjegyezte, meg még facsarhatnánk tovább ezt a témát, amire amúgy aki "érintett", az úgysem fog őszintén válaszolni. vagy azért mert nem bízik a névtelenségben, vagy azért mert, mint tudjuk, aki a legjobban utálja őket, az tuti látens... :| de ezt nem vallja be ugye...
  • VRSDM
    4. = tökmindegy hogy ismerek-e vagy sem, tökmindegy hogy mit csinál, még ha csak mellettem ül a metrón akkor is herótom van tőlük.
  • tugyiti
    6.Zavarnak,akárhol,akármikor,akárhányan is vannak hisz én is az vagyok.
  • PyRex
    a 3. meg a 4. között mi a kül? -.-
  • VRSDM
    javítva
  • ba32107
    ennek hiányában a kettest nyomtam, mert ismerek egy-kettőt, de ők pont olyanok, akiket nem szívlelek
  • ba32107
    igazából hiányzik egy (szerintem) fontos válaszlehetőség. én szívem szerint arra nyomtam volna, hogy "amíg nem viselkednek nyálas köcsöggént, addig nem". tehát ha nem mondod meg róla 10 perc beszélgetés után sem, hogy az, akkor egyáltalán nem zavar, de ha az arcomba akarja nyomni, hogy ki is ő, és úgy viselkedik, mint egy hisztis picsa, akkor lehúzhatja magát a wc-n.
  • VRSDM
  • BaliBoy
    Honnan tudod, hogy viccelnek? Még ők sem tudják, hogy valójában nem viccelnek. :DD
  • VRSDM
    valahogy éreztem hogy az utolsó opciót sokan el fogják viccelni :/
  • PyRex
    aha, és megnézheti a végtelen tizedestörtet... -.-
  • Cat 02 #2396
    Hiányzik 0.01 % :)
  • Cat 02 #2395
    lol, érdekes az állás :D
  • ThisZip
    Jah, lehetne olyat alul, hogy aki pontos statot akar, annak itt egy link!
  • ThisZip
    Uh, bmeg most esett le mekkora ökörséget mondtam.... xDxD
    Na jól van, ZH meg mingyá vizsgaidőszak miatt a tanulás elvette az eszem....

Menek is el, byezall, jóccakát...
  • Ability
    Van 3 opció. Mindegyikre egy-egy ember szavazott, összesen tehát hárman. Na ilyenkor mi van? Kedvedért esetleg végtelenítsem a tizedesvessző után álló számokat?

Magyarán: kerekítés. Számold ki, ha kettő tizedesjegyig kerekítünk, akkor pont helyes eredményt ad a script.
  • Bulykin
    jah, értem:D
  • VRSDM
    1-2 forintos megszüntetése végett sem arányosan lettek elosztva a dolgok :D
  • Bulykin
    LOL!!!!!!!! tanulj meg számolni...sry:D
  • ThisZip
    :D,
    az piszkálja a csőröm, h nem egyenlően van elosztva az 1 százalékon belül a század szám

Pl:
    Szavazatok:101
    Igen. 25.74%
    Nem. 74.26%

Itt nem úgy kéne, hogy Igen. 25.75% Nem. 74.25%---->?
  • Bulykin
    amúgymeg szerintem látja mindenki:D:D szal nem kell mindig leírni
  • VRSDM
    lehet én nem ittam még eleget de nemértem mit nem értesz :D
  • ThisZip
    Szavazatok:102

Igen. 25.49%
    Nem. 74.51%

Hmmmmmm.....
  • ThisZip
    Most össze vissza nézem, mind1, késő van. Szal remélem érthető voltam...

Kicsit furcsán néz ki, mert igaz, h kijön a 100 ígyis úgyis, de akkor a végén marad 0.01 maradékban, az meg nem arányos
  • Bulykin
    először írtad helyesen...74.26%
  • Cat 02 #2382
    Lehet valaki 2-t jelölt be xD
  • ThisZip
    akarom mondani 75.25....
  • ThisZip
    Szavazatok:100
    Igen. 25%
    Nem. 75%

Szavazatok:101
    Igen. 25.74%