127612
-
wow (1évig..) + diablo 2 -
Az összes konzoljátékom eredeti. A PC-sek közül csak a Multiplayer cuccok és az a néhány amivel játszom. -
Többnyire. :) -
Na ja. Pár collector's edition és nemkevés sima.
A simák többnyire konzolhoz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Többnyire használtan
-
Nemre nyomtam de régenilyen kis játékokat vettem párat -
CUCLI #2614 xxx stuffot minek? :/ nem elég az ami neten van?
-
párat vettem már psp-re is iigaz használtam
pl gta
szótárt is vettem
meg XXX is:P
van kb 150db eredeti lemezem újságokhoz adták pl -
Igen, 10000-30000 ft között volt.:20%
CQC tiberian sun
Test drive
grand heft auto san andreas -
én azt nyomtam hogy nem pedig a TDUt megvettem :D -
nekem Quake I. (: -
Nekem Baldurs Gate összes,CS,Starcraft,Warcraft3, meg amiket régebben adtak újságokhoz! -
The Witcher collectors edition 14.000
GT Legends 5.000
Guild Wars EoN kivételével mind 21.000
meg van még pár játék eredeti,pár EVM-es,Age of Empries 1,igaz azt kaptam,tervezem rFactor,Oblivion esetleg Live for Speed megvásárlását -
pl winfos eredeti, mint hallgató, szal csak a 1000-3000-es kategória -
icewind dale jó game -
F1re #2605 en segahoz vettem ien 1000 Ftos sárga kazikat mindig amikor ovis voltam minden penzem arra koltottem allandoan gyujtottem ra :D azert ovis zsebpenzbol nem volt konynu 1000 Ftokat ossze gyujteni anno
de ahoz kepest volt par kazim :D
-
Ezt vedd meg PC játékok 
-
régen C64 hez vettem lemezeket boltban
de akkor nem volt szó varazről, hisz mindenki másolta a lemezeket, mert itthon nem volt semmilyen legális lehetőség -
nem, amúgy amiért rendesen fizettem az a HL2 volt, 9-ért, meg a CoD első része asszem 4-ért. most így másra nem emlékszem, van 1-2 még, de a többi az ilyen használt cumó
meg warez, de az utóbbi mind1 most a kérdést tekintve.
-
milyen szép eloszlás -
Igen, 1000-3000 ft között volt. - kereken egy ezres, régi pecsás idők
-
Jaj elrontottam.
Nem lehet mégegyszer válaszolni vhogy?
-
F1re #2598 ertem :) en sima hl 1 cd böl 4-et vettem :D mert kellettek az accontok mert 1ik elbaszodot masikon banlistara tettek 3. at meg 4et hasznaltam de az 1ik eltunt a masikat meg most loptak el :D kurva annyukat most nincs 1.6 accom csak source meg gmod jah de van egy 1.6 accom az mar meg jart 9 embert es fent van europa meg usa banlistan :DDDDD am azt tudni kell az 1. accomrol hogy ugy szalt el hogy 1mas utan be akartam tobbszor jelentkezni es ki irta hogy meg akartad hackelni a steamet ezert torlik az acccot vagy is kb iesmit irt ki :D kösszi :D -
nekem van pl Steinberg Nuendo 3-mam az sem olcsó mulatság, de nemis nagyon használom :D:D azérmeg mér fizessek diákkedvezménnyel 260 000-t -
csharp develop rulz, hogy ne MS legyen :) -
Nekem a legtöbbe kerülő szoftverem a NFS:PS volt.
De nem érte meg mert alig jáccom vele XD -
bracsek #2594 Elvből nem fizetek :)
van legálisan minden windowsom visual studio 6 - 2008 ig meg még mitton
photoshop ért annyit nem adok :)
openoffice :) játékból egy crackelt 1.6 cs :) meg age2 a többit max kipróbáltam, de... kipróbálni meg nem veszek szoftot...
Jah és éljen a free :) És a kopipéjszmódszer :)
Ui, egyszer majd ha sok pénzem lesz egy totalcommandert megveszek, mert megérdemlik :) -
nem vagyok rá büszke, de nekem nem tellik szoftverre -
Azért vettem meg, mert a HL 1 -el, és a CS 1.1-el, DOD-dal rengeteget játszottam, amikor meg jött a HL2 híre, gondoltam, hogy addig kihúzom, és azt megveszem.. meg ugye jött a steam :) -
nem jön el úgyse...
ha valami kell, akkor letöltöm -
Cat 02 #2590 Előbb utóbb eljön az idő...
Én pl CoD2-t akartam de hiány van belőle az országban :D -
F1re #2589 nekem is meg van steam men a szöörsz de csak azert mert meg vettem a Garrys modot és az mellé kellet vagy hl2öt vagy source-t valasztani :D -
nekem még annyi se volt
-
Cat 02 #2587 CS ?
-
F1re #2586 igen 1000 Ft alatt volt
ááá hulye vagyok bank karival steamre vettem 6 ezerert is jatekot :D
-
gettobuxa #2585 6 eredeti játékom van, egyéb szoftver nincs legális... -
3win xp
2office van
office mellé minden féle média kiegészítők meg tokomtudja, sose bontottam még ki
aztán van egy pop:sands of time
van egy rainbow six 2
van nfs1-em :P
van egy photoshop-om, 8as, bár csak a szériaszámot kaptam kölcsön nyomdász ismitől. szóval nem én vettem meg.
ööö asszem igy ennyi.
ja meg icewind dale 2
morrowind plusz a ketto kiegje
theme park inc
fs 2004
szerintem ennyi. :/ -
sosem vettem semmit,mindent töltöttem.amit meg nem lehet törni,etc,azt megvettem,pl quake wars,battlefield 2142 :) -
Csak a half-life 2-t vettem meg.
Éppen 10k alatt.
A cs szorszal kb század annyit játszottam mint az 1.x es szériával.. -
Szégyelem, de nem igazán. Azokat a szoftvereket kivéve amiket hardverek mellé adtak. Pl. Nero. Viszont sok freeware-t használok. A többivel meg az a helyzet, hogy nem két fillér lenne meg venni. Pl. 3ds max.
Viszont amíg hallgatói státuszban vagyok tuti meg fogom venni a win-t meg az office-t. Csak megvárom amíg az SP3as XP-t és az SP1-es Vista lesz benne a csomagban. Bár így is félig meddig eredeti win van otthon mert faterom megvette. Csak nem 1 gépre van telepítve. :P -
jó nagy paraszt hozzáállás.