127612
-
Renegade #115191 jöhetne egy aktuális kérdés: hogy tetszik az új sg? :) -
Így van. Thx mindenkinek. :D -
clio1616v #115189 to-do lista:
immovablének gyűjteni "Leszarom." mintakommenteket - done -
-
karajjj #115187 gondolom másnak biztosan nincs... -
-
Blum #115185 -
trolled -
Blum #115183 -
clio1616v #115182 iPhone-om van -
web: MTI.hu, Kuruc.info, Hír24.hu
nyomtatott: HVG, Metropol (ha marad)
TV: HírTv és ATV főleg
social network: kocsmák, tömegközlekedési eszközök jól informált egyénei
-
Fbn Lx #115180 vagy fészbukról, vagy digzbin linkelik a többiek azt, ami debilebb vagy felbaszósabb
igazából soha nem néztem híroldalakat, és nem olvastam újságokat, mert leszarom
ami megéri azt, hogy megosszák, az valószínűleg vicces vagy felbaszós, így azokat átolvasom néha -
Nyomtatott és digitális sajtó, hírlevelek magyar és külföldi oldalakhoz, RSS, összes párt facebook és levelező oldalára fel vagyok iratkozva. Rádiós és TV-s hírportálok műsoraiban szemezgetek, ez a hobbim, tájékozottnak tartom magam az aktuális gazdasági és politikai világban. -
Ott hármat lehet bejelöni de az nálam is kevés. -
nem érdekelnek a hírek, néha elkapom amit beszélgetnek munkatársak, de igazából leszarom, élem a saját kis világomat.... -
Hármat lehet az elsőnél megjelölni, annyit állítottam be, és annyit is jelöltem. -
Az a baj a mostani kérdéssel, hogy az első résznél nem lehet többet megjelölni. Nálam Internet (napilapok, közösségi oldalak, és különböző hírportálok) tv néha és rádió is. Szóval ha csak egyet jelölök be az nem fedi le teljesen a valóságot. -
A napból. -
Köszönöm, igyekszem :)
Hallottam, hogy egyre komolyabb azoknak a köre, akik közösségi oldalakról, az ismerősei megosztásából tájékozódnak, és kiváncsi lettem ez mennyire valós jelenség. Ahogy nézem, az. -
Blum #115172 Internetes hírportálokat, hírgyűjtő oldalakat nézek.
Csak egy-két olyat, ami olyan módon tájékoztat, ahogy az nekem tetszik.
Nagyjából, a főbb vonulatokról tudok, de nagyon nem mélyülök el benne. -
clio1616v #115171 nincs rá szükségem, a rólam szóló hírektől úgyis tudok -
Én irányítom a világot, nem kellenek a hírek
-
nem nézek híreket, nem érdekel mi történik a nagy világban és hogy hisztizik róla a média, úgy sem tudok vele semmit kezdeni.
viszont aki beküldte ezt a kérdést (és nem írta oda a nevét), az még küldjön be sok ilyen szépet, mert baromi ritka az ennyire igényesen kidolgozott kérdés és öröm berakni
-
Mérsékelten érdekelnek a napi hírek... Amit megosztanak ismerősök és érdekes, azt elolvasom. Kollégákat/ismerősöket nem tudom kikerülni, de ha fontosabb dolgot közölnek, annak utánanézek, mert alapvetően nem hiszek nekik. Meg olykor átfutom 1-2 hírportál híreit, illetve csak a főcímeket, csak a számomra érdekesek olvasom el. Szóval... Ez így soknak tűnik, de meglehetősen felületes... -
hugopareiros #115167 Általánosságban sehogy. Nem érdekelnek a világ dolgai.
Az úgyis nagy dolgokról akaratom ellenére is tudni fogok.
Legutóbb erről a jelelni nem tudó csávóról hallottam, de nem tudom hogy hol.
Nem is érdekelt.
Viszont azokban a témákban amik érdekelnek is engem sok cikket olvasgatok és naprakésznek érzem magam. -
letölteni, blu-ray már feltűnésekor is kb egy halott formátum volt. és nem is kár érte.
és akkor bump is, mert már 4 napja ugyanaz a kérdés van -
varázsolnál -
karajjj #115164 várásolnál? -
Letöltés. Nagy ritkán így is szoktam használni az ondemand-et.. (Ha lusta vagyok elmászni a gépig pl. :DDD) -
Letöltés és olyan formátumban, ahogy én akarom. Kell a francnak a röhejesen szar optikai adattárolás. Nekem a minőség kell, ahhoz meg nem kell BR vagy más viccmeghajtó. -
Na, elszúrtam.
Szóval: van néhány film amit többször is megnéztem, persze nem egymás után, mint ahogyan van pár könyvem amit szeretek, hogy itt van a polcomon.
-
-
Fbn Lx #115159 utoljára kisgyerekkoromban találkoztam olyan filmmel, amit kedvem volt másodszorra is megnézni
azóta 1-2 olyan film volt, amit hajlandó voltam másodszorra is megnézni, de a története ismeretében már nem élveztem igazán
annak ellenére, hogy vannak filmek, amiket kibaszott jónak találtam, nem nézném meg őket még egyszer. -
Ez így nekem is tetszene.
Tetszene, mert egy jó film szerintem nem "egyszermegnézős".
Ennyi erővel könyvet sem érdemes megvenni, ha egyszer elolvastam, mehet a billegős ágy lába alá.
-
clio1616v #115157 sehol, minden film egyszer nézendő, így max a nézéséért fizetek, birtokolni nem szeretném -
Kölcsönadhatod őket barátoknak és családnak amit soha nem kapsz vissza. -
Faxt csináljak a lemezekkel??? Download azt haller. 120Mbiten leugrik pár perc alatt bármi. -
Egyéb: VoD -
Jelenleg is gyűjtöm a filmeket fizikai adathordozókon, úgyhogy számomra a válasz egyértelmű. :) -
Evoluti0N #115152 Nem nagyon nézek filmeket. Inkább csak sorozatokat. Szóval a "Nem érdekelnek a filmek" opciót választottam.