127612
-

"Nem, de nincs ellenemre"
loál...
-
blöeeehhh...
-
avagy MAGABIZTOS csajok a myVIP-en, iwiw-en, és társaikon.
ha már ide van linkelve a szavazómotor akkor
illene pl olyan kérdést is berani
tyúknád e pl dundikát vagy annácskát? :D -
:D
-
F1re #2856 szvsz nem ien buzisan kellet volna összeallitani ezt :D belegondolsz
"Igen, persze" ez full buzisan hangzik :D masik "Nem, de nincs ellenemre"
nincs ellenedre faszokat nezegetni ?D::D ez megint csak buzis inkabb vami olyat kellet volna max hogy kivancsisagbol vane hogy meg nezed :D vagy nem tom :D -
F1re #2855 ugyszint :D -
nagy vagy xDDD
tetszett ahogy fogalmaztad :DD

-
Fbn Lx #2853 vótmá.
újat :| -
bracsek #2852 ez is volt már meg ami most kint van az is volt. Viszont egyszer a férfi tusolóba bementem tusolni!!4!! egyszer a mellettem való "cellúból" félre nem érthető hangok jöttek, hát kifele mente, még szép, hogy megnéztem a csajt, nameg ekkor elkerülhetetlenné vált, hogy a csávót is lássam, de a kíváncsiság, hogy ki tuk rákényszerített... -
ja mostolvastam vissza. -
ez a kérdsé vótmá. elsőnek asszem :| -
azt is kérdezhették volna, buzi-e vagy?
Igen
Nem
Nemtudom
(Kérem kapcsoljaki) -
Nem, fúj
nöi társamét szivesörömest:D
-
Cat 02 #2847 Vedd ki h "férfi társad" és akkor rájuk is érvényes, max nudi strand :D -
Mert a kérdés átfordítható nőkre is. Azért férfiakról van szó, mert ebbe a topikba max. 4-5 lány jár. De ők is tudnak válaszolni, hogy megnézik-e egymást, nem a férfiakon van a hangsúly, csak a kérdés lett rájuk szabva. Bár talán náluk mások a szokások... :D -
így nem tudsz szavazni?:C -
és a lány vagyok lehetőség miért maradt ki? -
Csak őszintén srácok. :D Egyébként ez a kérdés kikerült már egyszer, de utána hamar törölve lett, mert az eredményt manipulálták. VRSDM nincs, nekem meg nem volt jobb ötletem, hát kiraktam ezt. Szerintem amúgy érdekes téma. :P -
enyém az első:D -
opel corsa -
de igénytelenül lett összeállítva ez a szavazás :) -
bracsek #2839 hallod ha ők rakták azt is össze, akkor áldásom rá :P -
Ja,és renault motor van benne...az embléma az elején a dacia,de más nagyon nem. -
egyéb kategória lehetett volna, mert akkor ott van pl az indiai is -
Bizonyos országokban renaultként is forgalmazzák, sőt mexicoban asszem nissanként! De alapvetően renault-nisan főegységeből épül fel (pl motor) -
tényleg azt nem is tudom hogy maradhatott ki -
Opel B Vectra
-
német +1 vote -
svéd? 
vagy legalább egy egyéb lenne
[amugy nem svéd autojuk van,csak hiányojja natyon!!4] -
bracsek #2831 Ezt romániában fejlesztették ki és ők is rakták össze és akáhogyis még a márkája is a jó öreg dacia :) -
ba32107 #2830 konkrétan ilyen:
-
ba32107 #2829 Mirage. Az a Lancer amerikai megfelelője. Ezt a kocsit Texasban használták. Törötten vettük, és még az előző tulaj haja be volt ragadva a törött szélvédőbe! -
Ez akár mehet a francia kocsikhoz is. -
Az. Dacia Logan MCV, de lehet ha veszem Franciának, mert nagyjából Renault :)) -
milyen mitsubishi? galant?
az orra nagyon bejön -
az a béka, ugye ? -
Ha 22 éves lenne,akkor ő lenne a hacsííí:-) -
Az mindennél szebb:) De a muscle carok hangja is brutális,bár eddig a legjobb amit hallottam élőben,egy 3600 lóerős,metanolos dragster volt Kunmadarason.7 sec alatt tette meg a 400 métert,végén 370-el ment,iszonyat hangja volt,eszméletlenül jó,nem lehetett semmi mást hallani,barátomnak fájt a füle utána:D -
Toyota Corolla 14 éves
-
karajjj #2821 és ha nincs, akkor nem szavazok?