127612
  • desigo
    Filmeket nem szoktam megtartani kivéve a HDkat.
    Azokat érdemes lesz majd megnézni kivetítőn vagy full HDs tvn ha majd egyszer lesz olyanom

ték xD
  • desigo
    van amiket gyűjtök...

pl csak Armin Van Buurentől van 100G
  • BaliBoy
    Sorozatokból és egész estés filmekből is (amiket érdemesnek tartok megtartani) csakis HD-t!
  • Cat 02 #2897
    400 Giga zene ? Az olyan h egyszer meghallgattad aztán lusta voltál letörölni ? ^^
  • desigo
    van azért egy kis szabad helyem is xD

[úgy sajnálom mindig letörölni őket]
  • tugyiti
    :DDddd hd xxx
  • N o N a m e
    NO WAREZ!
    (DVDRIP)
  • bracsek #2893
    300GB xxx erre nem gondoltam :) valahogy...
  • desigo
    filmek 100G
    zenék 400G
    install 50G
    munka 10G
    kabaré 10G
    képek 100G
    pda/mobil 10G
    egyéb videó (trance bulik) 100G
    xxx -> a maradék
  • Ability
    Az én értelmezésemben a kérdés NEM arról szólt, hogy rendszeresen lesekszel, és élvezkedsz a látványon. Sokkal inkább arról, hogy néha-néha egy kósza pillantás pusztán kíváncsiságból. Én biztos vagyok benne, hogy vannak olyan emberek, akiknek ez nincs ellenére, de mégsem melegek.

#2887: Fent a fejlécben -> Toplista és archív szavazások -> Fent időrendi sorrendbe állítod

Jelenlegi kérdés: a kijelzőm miatt nekem szinte muszáj a HD anyagokat beszerezni, mert nagy felbontásban a DVDRIP túl homályos, bekockásodik, fakók a színei stb... Szerintem a méretük sem vészes, a 720P típus kevesebbet foglal, mint egy komplett DVD, és még így is sokkal jobb a minősége. Bár azért nekem is van Matrix Trilogy kb. 50 giga mérettel. :D
  • Fbn Lx
    nem töltök filmeket.
    az erre szolgáló elpazarolt időt inkább játékokkal töltöm xD
  • bracsek #2889
    puzi-e vagy? a te szavazatod az igennél összesítettük :P
  • bracsek #2888
    Akkor meg mivel töltöd meg? vagy előre töltesz egy fél évre, nekem is van kb 30 filmem későbbre(xvid et szedek, mert az hamarabb lejön, és a minőség is még tűrhető, tvben se jobb adják, és én is ott szoktam megnézni annak elég...), de többet nem szedek míg meg nem nézem ezeket, 2 sorozattal töltöttem meg a vinyóm, és nem nagyon akarom törölni őket, de előbb utóbb ideje lesz :)
  • PíszLávJuniti
    mi volt a kérdés?
  • PíszLávJuniti
    amiből van DVDrip, azt, ha nagyon új film, és érdekel, akkor megnézem cames verzióban. annak más a feelingje is :)
    így rambo 4 pl tökéletesen 80as évekbeli film minőségű volt
  • desigo
    az maradhat rendszer vinyónak...
    nekem 2x500 + 80 giga is lassan levés lesz pedig ha megnézek egy filmet rögtön letörlöm...
  • Benny04
    hát igen, majd fogok venni egy fél terrásat, mert ami most van nekem.. :D
    (kemény 40 giga...)
  • desigo
    egyre olcsóbbak a vinyók szerencsére :)
  • VRSDM
    általában nem többet mint egy fullDVD :| innentől kezdve az a hülye aki nem hd-t tölt. (a 8+ gigás hd-kel én is szűrve bánok :P)
  • Benny04
    én HD-t sose töltenék le, mert túl sok helyet foglal :P
  • desigo
    inkább moziban nézem meg xD
  • VRSDM
    sokan, amíg csak kamerás van :P

amúgy egyáltalán nem vagyok nagy filmes, még a nagy neveket sem hoznak lázba. amik meg valóban érdekelnek (3-4 havonta egy) az moziba nézős.

így nálam marad a HD, annyira nem érdekelnek a filmek hogy "MOOOOOOSTLÁTNOMKEEEEEL" ergó ráérek én a minőségre :P
  • Benny04
    DVD-rip (néha CAM :D)
  • szucsy89
    tényleg olyan válasz miért nics hogy én minden filmet eredetibe veszek meg?
  • szucsy89
    mondjuk ki aza hülye aki inkább kamerást tölt mint dvdripet?:D:D:DD
  • Cat 02 #2875
    Én DivX et szoktam.
  • VRSDM
    és nagy is tv-n tűéles a kép, ha kirakod. :P
  • desigo
    az igen
    én a 3-ik résznél elakadtam

+1 vote DVDrip kevés helyet foglal és tűrhető minőség...
  • VRSDM
    valószínűleg ez is fog nyerni :P
  • szucsy89
    DVDrip...
  • VRSDM
    tényleg? SAW4 előbb volt hd-be mint hogy itthon akár csak be is jelentették volna :P
  • NEOreg3
    DVDRiP+R5
  • 0Fritz0
    Kiegészítés: "...de semmi buzulás, csakhogy teljen az idő."
  • desigo
    mindegy csak ne CAM legyen xD
    HD csak a premier után sokára van :(
  • szucsy89
    vagy még kellett volna egy olyan válasz is hogy "igen, és ki is csaptam neki...-.-"
  • PJack
    ez mekkora baromság már :|
  • Goruck
    az.
  • Szabi84
    ezt tök idióta kérdés
  • bracsek #2862
    Én nem tettem meg, kivéve ez az egy esetet, de azt nem lehetett kihagyni, hát ha már épp nem az utcán tuknak, csak megnézi az ember, hogy kik azok, de még szerencse, nem valami puzi sexnek lehettem szemtanúja, mert egy fiú bentlakásban történt az eset...
  • BaliBoy
    3 éve vagyok kolis. Első 2 évben egy folyosóra jutott 1 zuhanyzó. Szóval elég nehéz lett volna kikerülni, hogy egyetlen egyszer se nézzen oda az ember.