127612
-
Mo. az első alkoholfogyasztásban :) -
sok alkesz:| -
Igen, nem rég. :D -
Igen, és így év vége fele egyre gyakrabban :D -
CUCLI #3097 gondolom ha önkontrollnak már annyi. nagyritkán velem is előfordul... -
Egyetlen egyszer sikerült elérni kb. 5 évvel ezelőtt. Utolsó emlékem, hogy elindultam sörért. Otthon az ágyban érbredtem fel. -
1szer......régen..........uhhh....csunyára sikeredett:)
azota nem is iszok (csak ha muszáj) :)
-
bracsek #3094 Akkor te még nem is voltál részeg -
Én mindenre emlékszem xD -
válaszlehetőségnek odakellett volna tenni,hogy.:
nem emlékszem :]]]]]] -
Nem. És nem is vágom, hogy abban mi a jó, hogy valaki annyira csont részeg, hogy már magáról sem tud. Én is voltam már nagyon bebaszva, sőt volt már, hogy a vöröske is visszaköszönt és pont ezekből kiindulva nem értem, hogy ilyen állapoton mit élveznek mások? -
szombati nap előtt pénteken szülinapi buli,úgyhogy kemény lesz,de nem fogok sokat inni:D -
bracsek #3088 nem igaz, mert akkor legalább tudod, hogy pontos a történet... xD -
Fbn Lx #3087 még rosszabb, ha képek meg viedók is vannak -.- -
CUCLI #3086 volt már. ejj, demég hányszor 
mostanában fényképezőgéppel megyek inni, így lehet képet is lőni az estéről + ha kezdek elázni akkor jó lesz másnap az emlékek felidézésében D:DD -
F1re #3085 nem nyomok 1ikre se mert olyan hogy semmire ne emlekezzek olyan meg nem volt :D de olyan hogy 1-2 dologra olyan volt :D -
bracsek #3084 És a legrosszabb mikor másnap mesélnek :( -.- -
ha el kell jutnom még valahova, akkor nemszoktam annyit inni
régebben ittasan mindég telefonálgattam. persze mindez következő nap tűnt fel, a sok bejegyzés a híváslistában :OOO -
igen, azota ra se birok nezni a tomenyekre:< -
G_ArchAngel #3081 Ittál már annyit hogy ne emlékezz? - Igen, kulonben nincs ertelme:D -
csak egy példát írtam! szóval a szokásos " de ha hamar eltelet az idő " az nem erre értendő :] -
nem kell ahhoz ébreszteni utána h kimaradjon pár óra -.- -
kevés is relatív ;) -
nem emlékezés alatt azt értem hogy TELEPORTÁLÁS. egyszer még buli és jól érzed magad, aztán kimarad jóóópár óra! szalagszakadás. aztán meg keltenek hogy héj ébresztő iszákos -
Nem -
én még sose ittam -
ba32107 #3074 én eddig akármennyit ittam is (nem volt kevés), sosem hánytam, és mindenre emlékeztem mindig -
Nem,de néha nem kell innom ahoz,hogy pár dolog kimaradon,pl 2. emelet után lépcsőn 4. jön:D Vagy épp szimulátorozok,és hirtelen a kör végén vagyok :-D -
ennek az emlékezésnek sok fokozata van :O -
CUCLI #3071 "Ittál már annyit hogy ne emlékezz?" nem emlékszem
-
még nem, majd most pénteken ^^ -
-
hát ez remek -
1. szavazó én vótam ;D -
miért, szerinted 2008-ban nem lehet valakinek egy kft-je? (mondjuk nem egy van ASA:SASD:S:) -
Cat 02 #3065 cöcö :DD -
ja :D -
-
lol, ha itt van nem msnezünk, csak ha otthon van:D én a telefon helyett írtam:D -
lol én is :D itthon 2 gép van és ő ül az ő gépénél én meg az enyémnél és csetelünk :D (hozzá teszem 5m-re van az ő gépe egyszobába az enyémmel)