127612
-
bracsek #3181 és akkor 90-en 10K fölött
-
úgyse nyernék...:) -
100 emberből 7 nem költ ilyenre 1 ember 1eFT alatt 1 ember 1000-5000FT között és 1 ember 5000-10000FT között... -
nem költök ilyenre
butaság... -
Sztem ahány ember, annyi módja létezik és ha ki lenne téve a szavazás akkor meg állandóan korrigálni kéne, szal lehetne egy leegyszerűsítettet:
Élőben.---> Ebben minden benne van, odamész hozzá, barátokon keresztül, mellé ülsz órán, nyáron magamutogatod magad stb stb...
Elektronikusan.---> Ebben meg minden elektronikus. (:P) MSN, myvip, iwiw, mail, skype, webcam, youtubra feltöltöd, h milyen romantikus katyvaszt kornyikáltál neki
Nem merek, mer úgyse néz rám.-----> egyértelmű :PPP -
najah, ezt még lehetne fokozni: küldesz üzit iwiwen, h talizzunk :P
MSN se rossz 5let -
Felveszed msn-en és megismerkedsz vele? -
MAszka te egyből meg is ..szod mi?:D:D:D::D -
Hogyan csajozol?
Odamész, leszólítod.
Megtudod ki a baráti köre és először tőlük kérdezed, h milyen.
Nem merek odamenni hozzá, szal marad a plátói.....
-
Megnézed majd laza beszólás esetleg fütty.
Megnézed majd leszólítod.
Megnézed de nem szólsz semmit. -
ja igaz.. akkor meg így kéne lennie.:
hetente mennyit költesz szerencsejátékokra.(lotto,szrt-s cuccok,poker,jatekautomata...stb.
1000 ft alattt
1000 - 5000 ft
5001 - 10.000 ft
10.000 - 20.000 ft
20.000 felett
nem költök ilyenekre
-
Szvsz én meg szoktam nézni, majd a szemébe nézek :>
Ezzel esetleg ki lehetne pótolni a választási lehetőséget :) -
szrt az mi amúgy? mert most hírtelen nem esik le:D -
a 0ftnak is lehetőségnek kellene lenni -
kiírjuk? -
én se -
3-4 ezer kb egy héten :\ -
timantes #3164 én se költök ilyen marhaságokra
-
timantes #3163 1.2.4.-t csak azok jelölték be akiknek nagy a szája. 3. lehetőség a valóság -
nem költök ilyen szarokra-.- -
a válaszok közé odalehetne tenni,hogy kedvtől függően választok :]]]
(azaz ha olyan a kedvem akkor leszólítom ha nem akkor meg nem...illetve ha van bnő akkor nem szólítom le ha nincs akkor meg igen..:D
na mind1...
am kérdés lehetne:
mennyiszer étkezel egy nap.
1
2
3
4
5
több mint 5ször.
vagypeidig ez is lehetne;
hetente mennyit költesz szerencsejátékra.(lotto,szrt-s cuccok,poker,jatekautomata...stb.
1000 ft alattt
1000 - 5000 ft
5001 - 10.000 ft
10.000 - 20.000 ft
20.000 felett
-
ba32107 #3160 linkt pls :)
amúgy szerintem teljesen egyértelmű a válasz........ki a franc az aki MINDEN szép lányt leszólít/beszól neki?
arról nem is beszélve, aki nem nézi meg. ebben egy kivétel van: ha esetleg néha bemerészkedek egy plázába, és az x.-edik "jócsaj" (értsd: plázakurva) jön szembe, kivágott felsőfel és "picsakilógós" szoknyával, akkor egyrészt elvből sem nézem meg, másrészt már nem is érdekel. -
bracsek #3159 de
természetesen gondoltam...
Ha arra szavazott akkor ő is fennakadt a hazugsághálón
:P
-
Arra nem gondoltál esetleg, hogy lányok is járhatnak ide? :D -
bracsek #3157 1 valaki megbukott a hazugságvizsgálón, vagy mégse, a másik volt aki a nem nézi meg. -
kihúzom a swin csepelt a zebrán :\ -
Megnézed majd laza beszólás esetleg fütty.
zebrán én is mindig átengedem a jó csajokat :D 1x valami szőke cica baba mellet mentem a nagy körúton :D 40el de jó volt nézni :D -
hol laksz?
többször is -
meg ajtón, meg buszra fel, mert akkor a seggüket is látod - -
én is előreengedem őket, a szobámba :P -
en mindig átengedem a zebrán a jócsajokat -
Fbn Lx #3150 persze, a dudálásokat élvezi, vagy ha lehúzzák az ablakot, és beszólogatnak neki. Nyílván minden lány szereti látni, ha bejön másoknak, és ezért általában tesznek is. Ezzel nekem sincs bajom, max a büszkeségem növeli :p
De ha valaki leszólít valakit az utcán ismeretlenül, és nem veszi észre, hogy a csaj nem mutat érdeklődést, na azt rohadtul elítélem. Alapból geciszánalmas dolog idegeneknél nyomulni, szerintem. -
nincs ráírva,hogy van barátja...
ha meg miniszoknyát vesz fel és hasonlókat mégis mit vár?
Lehet,hogy neked panaszkodik,hogy milyen sok a bunkó de Ő ezt tuti,hogy élvezi (egy bizonyos szintig) -
Fbn Lx #3148 nem szeretem ha barátnőm egyedül mászkál, minden nap meséli, hogy x meg y bunkó meg parasztgyerek állította meg, kérte el az msn címét, telefonszámát, stb.
Olyan is volt, hogy rákattant egy cigánygyerek és hazáig kísérte, nem tudta lekoptatni. És meg akarta ígértetni vele, hogy holnap elmegy találkozni vele a Coop elé, mert biztos benne, hogy megtalálta az igazit! D:
Olyan is volt, hogy megálltak mellette kocsival, kiszálltak, és elkezdtek szövegelni neki, hogy milyen régóta figyelik őt, meg mennyire bejön nekik, legalább egy msn címet adjon.
Vannak olyan arcok a városban, akik szinte mindig megtalálják, volt hogy egész távolról is utána rohantak. Télen meg ősszel sokszor fejébe húzott kapucnival, lehajtott fejjel is mászkált a városban, hogy ne ismerje fel őt 1-2 ember :|
na meg van a szokásos kamioneffektus. Bárhol áll meg, útszélén, buszmegállóban, ha kamion megy el előtte, 100, hogy bedudál neki :D Főleg, ha miniszoknya van rajta :p
Szal nem lehet könnyű az élet, ha szép az ember lánya -.-
És én annyira rühellem az ilyesmit. Hogy van pofája bárkinek is leszólítani, zaklatni egy idegen lányt? Főleg az elérhetőségeivel. És főleg ha többször is, vagy még azután is, hogy megtudja, hogy van barátja.
Ha szemtanúja lennék, megtaposnám. Mocskos, büdös nyomuló tirpákok. -
meg hát!
-
Bmx01 #3146 hazakisérhetlek?? -
amúgy c válaszra nyomtam -
"Megnézed majd laza beszólás esetleg fütty."
magyarul bunkó vagy -
CUCLI #3143 pl:
"Szép a cipőd. Dugunk?" -
melyik szólította le?