127612
-
#3291 -
és akkor még egy:
foggalmam nincs miről van szó :\ -
még egy lehetőség:
- nem érdekel ez a baromság:D -
szavazás pl.:
kinek adtad volna a kiválasztott dijat?
lui
dani blue
pantera -
VRSDM nincs is benne [url=http://www.kutyakozmetika.mbit.hu/index.php?module=staticpage&id=30&lang=1]
[/url]
-
G_ArchAngel #3296 Trimmelés:
Ezt a műveletet legszebben kézzel tudja a kutyakozmetikus csinálni, semmi szerszám, csak gumiujj. A trimmelés fontos feltétele az érett szőr. Ezt a kutyakozmetikusnak mindig ellenőriznie kell, mielőtt hozzákezd a trimmeléshez, mert különben a kutyusnak fizikai fájdalmat okozhat. Csak állott szőrt lehet trimmelni, frissen mosottat soha! Mindig kicsi tincseket befogva haladunk, mert így nagyobb erővel tud rántani a kutyakozmetikus. Apró és gyors mozdulatokkal kell haladni. A rendszeres trimmeléssel elősegíti, és egységessé teszi a szőr érését. A trimmelés lényege, hogy az elhalt aljszőrzetet kiszedve szabad utat adunk az új zsenge szőrszálak kinövésének. Trimmelős fajták: Spániel, Terrier, Schnauzer VRSDM.
-
én télennyáron trimmelem :)
tudom mindjárt ír piszláv hogy " vrsdm tudjuk hogy te buzi vagy" -
ba32107 #3294 lányoknak mi a véleményük, melyik "tábor" mellett foglalnak állást? xD -
jah télen felesleges:D de én azért szedem le mer akkor nem leszek büdi(annyra:D) -
kb csak a strandon látszódna, póló meg ilyenek nyáron is takarják, most minek a felesleges fáradozás :D -
G_ArchAngel #3291 "Fiú vagyok, csak visszavágom hogy ne legyen túl nagy."
Borotvalnom kellene, biztos jol menne a szoros mellkashoz es hashoz a csupasz honalj...
-
mert az undi -
az miért maradt ki hogy lány vagyok de én leszarom vagy valami hassonló :D -
ld #3254 :) -
CUCLI #3287 elég gáz |: -
nem is gondoltam volna hogy ilyen sokan nem nyesik O_o -
hát jah -
2.
akik a 4.-re szavaztak azokkal nem akarok találkozni a nyáron:S Nem kicsit undorító 35fokos melegben... -
Nekem még nem olyan nagy hogy borotváljam, de majd ha nagyon megnő akkor le fogom vágni -
én mindig... sztem így higiénikusabb (nem tom hogy írják :D) -
Fbn Lx #3281 tavasszal-nyáron borotválom. télen nem szoktam, ősszel meg alkalmanként, talán :p -
kosarazom és nyári időszakba nem Hasselhoffozom, meg így szinte meg sem izzadok, tehát praktukus...
de nem vagyok mániákus :D se buzi :D
2. -
én is ezen a véleményen vagyok:D -
eddig hasselhoff voltam ma este nemreg :D lezuzta ma dzsumbuj felet ^^ -
még Hasselhoff, de majd a nyáron rászánom magam:< -
Hasselhoff, szerintem ha fiú borotválja magát az buzis:D -
F1re #3275 én is -
ba32107 #3274 2. nincs rosszabb mint az izzadtságtól csöpögő hónaljszőr :D
persze embere válogatja. én izzadós vagyok. -
Hasselhoff ;) -
F1re #3272 Fiú vagyok, és igen, így tartom szépnek-praktikusnak.
-
és az hol maradt, hogy Lány vagyok, hagyom had burjánzon! (Kiszel)
-
F1re #3270 kockákevagyunk :D -
hazugsággal az vádol aki maga is szokott hazudni ;) -
Mivel most írtam a diplomamunkámat néha 12 felett. Normál dolgos hétköznap max. 6 óra. Annál több fizikailag nem fér bele... -
Több mint 12 órát...
nem azért,ez télleg krv soknak tünik,deha egyszer reggel leülök a gép elé,olyan hammar este lesz,hogy mintha 2-3 orát gépeznénk... -
aki kérdezi
-
ki az aki hazudott az 1.-vel?? :! -
4-8 -
köszönjük emese -
4 és 8 órán át ülök előtte.
nem vaok kocka:D