127612
  • ThisZip
    Igazad van, hogy a mindkettő tuti vinné a pálmát. Amugy meg személyesen, akkor látod az arckifejezést, meg, hogy egyáltalán kialakulhat-e valami.
  • ThisZip
    Ez így sztem perfekt!
  • Ability
    Azon gondolkozok, hogy legyen-e mindkettő opció? Szerintem sokan nyomnak rá, talán jobb lenne konkrétan választani a kettő közül. Mégpedig az alapján, hogy melyik a jellemzőbb. Véleményt, és szerkesztem...

MOD: kivettem a mindkettő opciót, így érdekesebb lesz, jobban kijön, hogy ki hova húz.

MOD2: Kapni fogtok egy odalt, ahova mindenki beküldheti a szavazós ötleteit, és mások szavazni tudnak rá. Egyfajta toplista lenne az ötletekből, és onnan kerülnének ki azok a szavazások, amit mások feltornásztak népszerűségileg. De sajnos kicsit odébb lesz, most le vagyok foglalva, de nem feledkeztem meg róla, hogy beígértem. :P
  • CUCLI
    személyesen
  • caseih9400
    Mámeginn első szavazó vatyog...a válaszom : "Mindkettő"
  • Benny04
  • caseih9400
    iit vagyok énis tegetszi :P
  • CUCLI
    hamár gyors kaja, akkor:
    pizza
    gyros
    hamburger
    egyéb
  • Benny04
  • ThisZip
    OK!

VRSDM? Itt vagy? De jó, hogy pont akkor foglalkozok a témával, mikor Benny-t kivéve senki sincs itt....
  • Benny04
    olyanra gondoltam, hogy zöltséget is és húst is eszik egyaránt
  • ThisZip
    Jah ok! :D Félreértettem.....

Mind a kettő? Talán olyan a 100% csirkemell meg halevő?
    Régen olvastam, hogy vegából is 1000 fajta van. Van aki megeszi a tojást meg a halat, de van olyan aki még állíti bőrből készült ruhát se hord....
  • Benny04
    nem, hanem lehetne még egy ilyen lehetőség is
  • ThisZip
    Visszanéztem 10 oldalt de nem találtam amire rábólintottál.
    Viszont találtam egy másikat aminek az elbírálása elmaradt, listában sem láttam. Két hozzászólásomból vágtam össze:

Hogyan csajozol?

Élőben.---> Ebben minden benne van, odamész hozzá, barátokon keresztül, mellé ülsz órán, nyáron magamutogatod magad stb stb...

Elektronikusan.---> Ebben meg minden elektronikus. (:P) MSN, myvip, iwiw, mail, skype, webcam, youtubra feltöltöd, h milyen romantikus katyvaszt kornyikáltál neki

Nem merek, mer úgyse néz rám.-----> egyértelmű :PPP

ahány ember, annyi módja létezik és ha ki lenne téve a szavazás akkor meg állandóan korrigálni kéne, szal ezért gondoltam egy leegyszerűsítettet

Benny04: Ez most nyelvtani korrigálás volt???
  • F1re
    Nem tudom kirakni, de nem is akarom.
  • Benny04
    - mind a kettő
  • ThisZip
    Egymás után is lehet. :D VRSDM-----> Egyszer rábólintottál egy 5letemre, csak vmiért nem raktad ki.....
  • Rockynhooo
    ez jobb mint pepsi kérdése :D
  • ThisZip
    Hús vagy vega?

-Húst minden mennyiségben.
    -Hús bármivel.
    -Egyik se túlnyomóan.
    -Vega.
    -Fűnyíró helyett én legelem a füvet.
  • Pepsi Twist
    hányra jársz dolgozni/suliba?

8 elött
    8ra
    8után

vagy amilyen válaszokat találasz :D
  • Goruck
    fanszörzet fazonos kérdés vótmá' ?
    vagy mittomén
  • CUCLI
    lepj meg minket.
  • VRSDM
    valakinek kérdés feltevős hajlama? vagy rám bízzátok?
  • Fbn Lx
    hát szerintem ha én azt mondom valamire hogy baromság, akkor alapvető, hogy szerintem baromság, nem pedig szerinted, meg más szerint. Mivel csak a saját véleményem tudom kifejezni, miszerint nem értékes, és nem tudok más szemszögéből nyilatkozni. Ezért pl. alapból nem szoktam felvenni ha valaki szerint valami baromság, mert szerinte az, szerintem meg nem.
    de máshogy gonolkodunk, akkor.
  • ba32107
    nem értünk egyet. ha valamire azt mondom, hogy baromság, azzal azt fejezem ki, hogy az adott dolog egy teljesen értéktelen, haszontalan cucc nem csak nekem, hanem mindenkinek.

ha csak azt mondta volna, hogy őt egyáltalán nem érdekli, egy szót sem szóltam volna.

de nem akarok kötekedni meg semmi, úgyhogy befogom.
  • desigo
    azért az utolsó sorral lehet,hogy gondba lennél
    azt nekem is jópárszor megmutatták kezdetben...
  • Fbn Lx
    az, hogy baromság, magánvélemény, nyílván. Nem kell rögtön azt gondolni, hogy természetétől fogva az egész dolog, mindenki számára baromság. Csak szerinte. Meg szerintem :D ennyi.
  • Benny04
  • szucsy89
    nem próbáltam még olyan sokszor, és kb 5perc után feladtam, de egy óra alatt sztem kiraknám:D
  • ba32107
    pontosan. én például nem tudok gitározni, és nem is akarok, de hogy baromság lenne, azt sose mondanám (hülye példa).
  • Benny04
    én se tudom kirakni, régebben nagyon sokat próbálkoztam a kirakásával, de nemsikerült, mégse mondom rá, hogy baromság...
  • Rundstedt17
    jobb dolgom is van mint kockázni.ha valaki élvezi hát rakja ki....
  • ba32107
    igen, tényleg baromság. utálom az ilyen hozzáállást. mivel te nem tudod kirakni, és nem is érdekel, ezért rámondod, hogy baromság.

a rubik kocka egy világhírű játék, amiből évente bajnokságokat rendeznek, és a világon mindenhol ismertté tette egy újabb magyar ember nevét. ráadásul még skizofrén betegek gyógyítására is használják. hát nem mondanám rá, hogy baromság....
  • Rundstedt17
    rubik kocka.nem tudom kirakni,de nem is akarom.baromság
  • caseih9400
    Nem tudom kirakni, de nem is akarom.
  • Benny04
    szvsz tesóm már letépte róla az összes matricát, azt ki lett hajintva a kukába :D
  • Benny04
    már azt se tudom, hol van XD
  • N o N a m e
    Most beteg szabadságon vagy, megpróbálhatnád kirakni :P
  • ba32107
    nem csak 1 algoritmus van hanem legalább 10 :)

1-2 perc amúgy, de komolyabban nem foglalkoztam vele. rekord 54 mp.
  • TommyC
    még sose volt a kezembe, szal nemtom S: