127612
-
Rundstedt17 #3461 tudom hülye megoldás de nem teszek semmit:D.interneten úgyse jönne össze.személyesn meg félek ha igazán tetszik:D -
-
természetesen személyesen....máshogy nemigazán éri meg... -
bracsek #3458 -
-
Tess
-
Jelenlegi barátomat neten ismertem meg (SG-ről, hihi), egyszer találkoztunk de nem randi céljából, csak úgy aztán szimpatikusak lettünk egymásnak (o: -
Hát ezaz. Én is koncertekre járnék szívesen, de külföldre kéne utazni olyanért, ami érdekel is. Magyar zenekarok nemigazán fognak meg :c Kocsmázás sem az én világom, de ezen a trágya helyen semmi más nincs. Szar helyre születtem, itt nem tudok magammal mit kezdeni :p -
Nálunk ez az arány komoly 0%! :) Sőt, középsuliba is csak 2 lány osztálytársam volt. Igaz ők voltak az egész suliban is egyedül lányok.
Ez van ha valaki értelmes ember szeretne lenni felnőtént és nem büfés, szócséplő vagy munkanélküli. Vannak egyébként olyan karok ahol a létszám 60-70%-a lány. Csak az a baj, hogy nem ütik meg az értelmi szintet. Lehet beiratkozom egy félévre az orvosira, hogy találjak vmi nekem megfelelő lányt. :))) -
gettobuxa #3452 már megvan a párom, nem csajozok... -
kép még jöhet róla :DDDDDD -
bracsek #3450 hát pl ahogy Ő-t megismerted... mert valahogy csak megismerted... -
10 éve ugyanaz a csajom...
szal sehogy...
mire nyomjak? -
Najó,már azt hittem nem is mozdulsz ki sehova,de ez megnyugtaott:) Én sem gyakran járok ilyen helyekre,ilyen hogy zp,legalja mindennek,akkor mennék oda,ha jó koncert van,csak ott egy pogozáshoz nem olyan a tömeg,mint egy tankcsapdán,vagy normális helyen.Házibuliban eddig voltam kb 2-ben vagy 3-ban,nem igazán érdekel,ahova szivesen járok,az koncert,pont 13-án lesz egy,suli vége ünneplés:D -
k*rva szádat az az exem :D -
Fbn Lx #3446 nem hiszem, nem szeretem a kocsmák atmoszféráját.
inni nem szeretek.
szeretek meginni egy hideg sört, amikor kívánom =) ennyi.
de ha már ülök a kocsmában, ennyi erővel a gép előtt is ülhetek. Ott még több mindent is csinálhatok :p
ha másokkal vagyok, azt szeretem, ha olyan valamit csinálunk, amihez mozogni kell, ha megyünk valahova, vagy látunk új-érdekesebb dolgokat. partyéletmód engem soha nem is izgatott. -
bal alulról a 3. at dugnám ^^ -
[köszy] -
[szemétdombon egyik topikban nem tiéd az utolsó szó:O Cable MOdem Hack] -
bracsek #3442 De én nem akarom ezt, és soha nem is akartam. -
hasonlóképp gondolom én is. ettől függetlenül haverokkal megiszom egy sört néha, de most így külön kocsmázások nincsenek. meg bulikba sem járok, nincs meg az a kör. de nem is nagyon hiányzik :D bár néha szívesen elmennék, de kb csak állnék ott egy helyben mint egy jelzőtábla -
Fbn Lx #3440 Majoros Éva a kedvencem.
sry :D AS -
Én kocsmázás alatt nem a bebaszunk,és hányunk félét értem,le merem fogadni,hogy azokkal akikkel jól kijössz,szerintem kocsmában is jól ellenétek. -
a mi fajtánkat nem kell megérteni, békén kell hagyni és kész:| -
Fbn Lx #3437 sry a sok elgépelésért. amúgy tudok írni :D -
Fbn Lx #3436 engem valami visszatart ezektől a nagy kocsmázástól.
utálom a kocsmábajáró arcokat úgy általában. ránézek, hogy bebaszva röhögnek egy szaros kocsmában, dohányoznak esetleg nyomulni próbálnak, hogy aztán kúrhassanak. engem ez az életmód olyan szinten taszít, hogy el sem hiszed. Az olyan emberekkel jövök ki jól, akik hasonlóan gondolkodnak. Az még nem jelenti azt, hogy mosolyt sem látni az arcomon. Egyszerűen csak a számomra "mélyebb" világgla rendelkező emberekkel jö ök ki jól, úgy érzem, egy mindennapi partyarccal nincs mirőpl bezsélnem. -
Hát ez az,és szeretném megérteni. -
Tabló
remélem senki jogait nem sértem meg :D -
bracsek #3433 Nem érted az egészet. -
egyetem, évfolyam, kb 5 % a lány. -
Legalább jó csajok voltak? -
Én nem basztatásból írta,csak hogy nem értem,így egy csomó jó buliból maradnak ki,most próbálják már egmagyarázni,hogy jobb otthon,egyedül,kockulva,tévézve,mint haverokkal a kocsmában?:D -
bracsek #3429 Nekem ilyenbe miért nem lehetett részem? -
bracsek #3428 Hát persze, hogy rosszul esik, mert qvára nem szándékosan raktam fel magam köré azt a falat, csak egyszerűen folyamatosan épült egészen óvodáskoromra visszamenőleg. Mindig rosszkor voltam rossz helyen. Aki meg maga akaratából rakta az meg örüljön neki, hogy van. -
nemhiszem, mert akkor 2 SG reggem lenne :D -
arányaiban nézve jobb gruppent lehet összehozni
(nézd a jó oldalát)
-
egyébként mi meg 18an voltunk, ebből kettő fiú :S -
bracsek #3424 Én akkor mit szóljak, 21en voltunk és 1 volt ebből lány... és ez a suliátlagban is így volt :( -
ezt akartam írni:DD -
amúgy a zárkózott embereknek sztem csak árt, ha csesztetik őket azzal, hogy zárkózottak..