127612
-
pedig az még olcsóbb mint az sp:D
csak hát bátorság kell ahhoz az tuti:/ -
Inkább kihagyom:) -
akkor inkább lsdzél:D
ezek nem fognak halucinációt okozni:) -
én is tudom jól érezni magam nélkülük is, ha nem tudnám akkor minden hétvégén lenne vmi akció.
am meg leginkább akkor nyomom ha party van, szóval a zene miatt is, nem azért mert anélkül nem viselném el, hanem mert így jobb, 1000x jobb, és olcsóbb is, meg másnap nincs másnaposság és mégis jobban érzem magam mintha csak pia lenne, de próbáld ki és megtudod miért jönnek jól néha ezek a kis aprillák:) nah jó ne próbáld ki, csak nah, akkor sztem megértenéd mit is darálok, de tudom, hogy annyit nem ér:) -
Vagy nézni a mélynyomót,ahogy jönnek ki a aszines csíkok belőle(valahogy így képzelem el a látványt) -
Vannak dolgok,amiket máshogy nem tudsz kipróbálni,pl látni a hangokat,hallani a szineket,ez az,ami engem nagyon érdekelne,milyen fasza lehet már black metalnál a lábdobot látni:-) -
nemtudom, nem élek ilyenekkel.
de az tény hogy olyan érzéseket élsz át, ugye kicsikarva magadból a szerek által, amiket más nem tud pótolni.
hogy mondjam, amíg van egy rönód addig tisztába vagy hogy milyen a jó autózás, de mikor megveszed az első jaguárod akkor már tudod hogy van azért annál jobb ;)
na valami ilyesmi.
tudod milyen nevetni egy hatalmasat perceken át haverokkal, de nem tudod milyen igazán nevetni... -
am az ilyeneket utálom, mikor vki felvágásból akar ennyi meg ennyit tolni, inni, szívni, az ilyenek meg is érdemlik, hogy legyen vmi bajuk... -
Jó oldal,sok-sok infoval:) -
akkor megkérdezem hogy miért kell mindenféle cuccot tömni szívni ahoz hogy boldog legyen az ember, jól érezze magát? én például tudok nélküle is boldog lenni, tudom magam jól érezni, tudok állat lenni :) vagy mire jó? laikus vagyok nem lebaszást, se nem kioktatást kérek :) csak kérdem, hogy mi a jó abban ha az ember füvet szív, vagy tuningolja magát minden féle bogyóval -
ez olyan mint a rush nem, én azt ismerem jobban, az viszonylag olcsó -
hány éves az osztálytársad?:D
am ha rákeresel akkor megtudod nagyjából, hogy mit érez az ember ha ilyeneket használ, de ezt elsőnek ki kell próbálni, mert így úgyse tudod elképzelni sztem.
#3485: hát a sprét am pont most próbáltuk ki mollival, összekevertük, aztán egy csíkot fel az orrba
-
"vagy pedig leülsz, és wááá, és szarul vagy, olyan érzés mintha meg sem tudnál mozdulni csak vagy és vagy"
Ez egyszer jelentkezett nálam, de csak azért, mert bongból toltam és túl sokat egyszerre. Rettenetes érzés. 2 órán keresztül ülök, és szarabbul vagyok, mint amikor bebaszok, nem tudok mozogni. Valaki megmozdította a karomat, hánytam. Hánytam, hánytam, és nem lett jobb.
Fű amúgy rendesen használva a legjobb dolog. Vagy nagyon szétröhögöd magad, vagy pedig "bepíszelsz" és akkor jó gondolkodni vagy filozofálni haverokkal. Fűggőség kialakulásának a veszélyét nem éreztem eddig, sokkal nehezebb rászokni mint pl. nikotinra, és még a kemény füveseknek is sokkal ritkábban kell. Én teljesen jól megvagyok a jelenlegi gyakorisággal. Mondhatni jobb lett az életem amióta élek vele, kiegyensúlyozottabb vagyok és a hangulatom is jobb mint régen. Jobban teljesítek. Nekem nagyon bejött. -
áve. tényleg jobb szerintem mindennél, egyetlen hátránya hogy bitang drága. -
Erről infót:P -
amúgy meg lufizzon mindenki, legális, mindennnnél jobb (kéjgáz ugye, végtelen örömöt érzel csak, minden izmod elzsibbad és csak tudod hogy nagyon jó), ha ésszel használja az ember akkor veszélye sem lehet. ergó a legjobb ;) -
speedet hogyan fogyasztod? -
speed esetében csupán élénk vagy, nem unatkozol, és nincs is kedved semmi punnyadóshoz, pörgés pörgés pörgés.
fű az lehet jóis rosszis, feldobós vagy punnyadós, vagy felhőtlenül nevetsz minden apróságon, és beszűkül a hallásod és csak " prihiihihihi " -t hallod :) vagy pedig leülsz, és wááá, és szarul vagy, olyan érzés mintha meg sem tudnál mozdulni csak vagy és vagy.
másról nincs információm -
És amikor ilyeneket használsz mit érzel?Egyik oszt.társam akar egyszerre sppedezni,extasyzni,és ráinni min1 üveg pezsgőt,mi megmondtuk neki,hogy majd szépen lenyeli a nyelvét egy bokroban és megfullad. -
Így már ismerős:) -
spré=spuri, speed
laszti=eki, extasy
molli=molli vagy lehet kristály néven ismerős lehet (am egy kapszulában kis mennyiségben van, úgy néz ki mint a só) -
tetszik a kérdés :) -
nem, köszönöm, kihagyom...
semmi pénzért nem próbálnám ki -
Ezt elmondanád hivatalos nevekkel is,mert max anyit tudok,hogy a ződ,móka,káposzta,a fű:D De ezt már nem:) -
Nem köszönöm, kihagyom. -
hát mostmá 3 fajta van az étlapon
spré, laszti meg kása(molli) :) -
Ami buliba megesik,az milyen fajta? -
akkor miért nem próbáljátok ki?:)
am bulikba időnként megesik, havi 1x-2x és nem vagyok függő, csoda mi?... -
legalizálják a füvet! mert addig nem fogok:P -
nem, de füvet kipróbálnám. -
Nem,és nem is szándékozom. -
Nem köszönöm, kihagyom.
-
nem köszönöm kihagyom, bár a fűre mindig is kíváncsi voltam, hogy milyen lehet:D -
Nem , köszönöm, kihagyom. -
vagy nem ;) -
wow 50 ember magányosan fog meghalni?:) -
Ha kijuthatnék egy Immortal meg Slayer koncertre,utána már egy subaru impreza wrx sti kéne,és az életem tökéletesen ki van teljesedve,elértem a célomat,más már nem kell:D -
túltettem magam rajta 
-
bracsek #3463 Ilyen exem volna nem mosolyognék. -
:D ....