127612
-
akkor inkább nyugtató hatása van a teának. :D meg jó a torokra a forró tea. -
ha én mákos teát, bardocz egész mákgubókat áztatgat :D -
akkor sem kábítószer a tea.szvsz. -
Tudod milyen nyugtató?Amikor valami nagyon felbasz az az első,hogy valaminek odacsapok,aztán megiszok két pohár teát,és tádáámm,tökéletes:D -
lebuktam.
am. egy angol tea, 3 magyar feketével ér fel! -
véeresdéé mák teját iszik :P xD -
3kg tea levél rágcsálása után -
amúgy meg a kérdés konkrétan a kábítószerekre kérdez rá. a tea mikor kábít el?! :D -
tán nekem? :D -
na megyek, főzök is egy fini teát :) -
tisztelet az sg társadalom döntő többségének. ;] -
én se dohányoztam még soha...
nem is fogok.
de most hogy mondjátok, drogozom én is :D (tea) -
(nem fölvág) de legalább normális mód cigizek, és sajnos ha nem gyújtok rá bizony érzem hogy feszültebb vagyok a kelletténél :(
mennyi pénzem elment már rá istenem :S örülnék ha le tudnám tenni, igazából le is tudnám de nagyon nem akarom, ha idén nem bukok semmiből évvégén akkor lerakom már megfogadtam... :] -
én alkalmi dohányos vagyok... -
Meg a nagyonkemény gyerekek,szívják nagytrendin a cigit,aztán még a füstje se látszik:D -
Nem köszönöm, kihagyom, elég a dohányzás meg a tea:D Nem kell kábszer:D -
szeretem énis mikor látom az emberket narancspallmall-el. az se jó semmire csak hogy szívod a semmit... -
Fú én totál teafüggő vagyok,lehet a rendszeresent kellett volna jelölnöm:D Anélkül nincs élet,megihatok 1 lietr vizet is,egy phár tea többet ér mindennél:D -
Kipróbáltam egyszer piros multit,szűrő nélkül,és ne jött rám a köhögés,pedig letüdőztem:D Hát igen,megedződik az ember tüdeje a városban:D Amúgy nem cigizek,csak a sok puhapöcsű szívja a cigit,és amikor mondom törjék le a szűrőt,úgy viccesebb,akkor hogy fú,az úgy nagyon erős,nem bírom stb...-.- -
gettobuxa #3522 a fűnek sztem 1 valós veszélye van: leszarod tőle a világot, kiöli az emberből az ambíciót. rengeteg haver még most is füvezik (30-ak vagyunk lassan) és tróger melókat végeznek, ha kérdezed tőlük mit akarnak csinálni jövőre, azt mondják h kéne lottózni :D más gáz nincs vele, középiskola végén- egyetemen jó buli -
a zösszes cigi szar nemcsak az -
dehogynem drogozol, droggal kapcsolatban sokan élnek tévedésbe, drog = hatóanyag, ergó kávé-TEA! szintén drog...cigi is drog. csoki is lehet drog. -
aki nem cigizett ajánlom, gyújtson rá egy szál piros mustang-ra szívjon egy jó nagyot, tüdőzze le. fogadok nem is fog :D -
nem de heroint lőttem már
-
én sem cigiztem soha, és nem is (drogozok) -
nagyon is helyesen tetted! -
én még egy cigire sem gyújtottam rá életemben :D lehet égő a mai világban a sok divatbagós mellett, de nem volt rá igényem, szükgésem. -
semmit, nélküle is jó, csak vele mégjobb :)
Gondold el pl. haverokkal összejöttök dumálni. Megisztok hozzá egy sört, sokkal jobb lesz. Így van a fűvel is. Egyedül nem szívok. Meg lehet spirituálisan is használni. Pl. össze-vissza flashelgetünk. Volt már Istenflashem, na az volt a legjobb. De általában békét flashelek az még jobb. Tudod, ez a világ így ahogy van, szar. Ezt be kell vallani. Vannak benne jó dolgok, de amúgy szar. Beszívunk és arról beszélgetünk milyen lenne az utopisztikus, tökéletes világ. Legjobb érzés... Az én esetemben ez nem arról szól, hogy állandóan tépek csak úgy mint egy drogos, sokkal inkább egy way of life, és jobb tőle az életem. -
Igen, egyszer, egyfélét.
Egy fűves spanglit toltunk el 4-en vagy 10 éve,..egyszer érdemes kipróbálni. -
nem nyilatkozom. -
sztem csak azért csinálják, mert azt hiszik h ettől menők
-
és mit élsz át, hogy nélküle nem (olyan) jó? :) -
egyszerű a válasz: azért, mert jó -
FŰŰŰ POWAA :D -
felőlem :D -
-
Amúgy a célodhoz betársulhatok?Jól hangzik:DD -
Nem:) Csak tudom haveroktól... -
tapasztalat mi?
-
Aynit tudok csak,hogy 1g fű 2000-3000HUf környékén mozog,úgyhogy többi árat nem.De az akkor is milyen fasza lehet márhogy befekszel egy mélyláda mellé,és nézed,ahogy mennek a hangok a fejed fölött:o)