127612
-
CUCLI #3586 mind1 milyen filter? :D -
Nem.
-
Mond el milyen lécciléccilécci,lehet kipróbálom majd:D -
közelre nem látok, suliba muszáj sajna... -
olyat amilyenre te gondolsz még nem
-
múltkor én is láttam egyet, meglepődtem :o -
Fbn Lx #3580 láttam... a buszon minden héten látom, TISZTÁN és kulturáltan öltözködik, fegyelmezett, komoly és szemüveges, magas vékony. csak épp nagyon sötét a bőre. -
Fbn Lx #3579 amúgy mit nyomjak, ha elvileg kellene (2-es, kb.) de nem hordom, mert kényelmetlen, és mert szarul áll? :D
bár gondolkodok hogy kéne egy újat csináltatni, amit már fogok hordani, mert egyre szarabb :c
vagy kontaktlencse inkább? -
láttatok már szemüveges cigót? -
Fbn Lx #3577 rosszdöntés. én is így voltam vele :| -
igen folyamatosant kellett volna nyomnom mert a napszemüge mindig rajtam van :D -
Fbn Lx #3575 kábítószer = tudatmódosítószer. minden olyan anyag kábítószernek számít, ami a központi idegrendszerre hat, márpedig a tea is hat rá.
Fura amúgy, hogy mitől van nyugtató hatása, mikor elvileg a tea a gyenge gyorsítók közé tartozik, mint a csoki.
És egyébként még teát sem iszom, kávét sem, szarul hat rám a koffein.
cigit meg szivart próbáltam már, a szivart viszont szeretem is.
cigi az olyan szerencsétlen kis l*fasz, a szememben :D vékony kis rákrúd. akkor már szivar, az minőségibb, meg jobban odatesz. hangulatosabb is szívni :D
de azt is kb. félévente. nem szeretem ilyenekkel mérgezni magam.azt meg főleg nem értem, hogy lehet ezekre rászokni. szerencsére. én nem tudok az ilyesmire.
drogosokat meg megvetem. nemtom, az agysorvasztástól nekem felfordul a gyomrom, arról nem is beszélve, hogy hosszútávon veszélyes. Drogozzanak a spiritiszták, a halottlátók meg a sámánok :-/ Szánalom, amikor látok valakit üresen nézni maga elé, miközben szakad a röhögéstől. vagy totál felpörögve, ordítozva, rohangálva, ugrálva. Ezaz, van életük -.- -
kb csak tv-nézéshez veszem fel:P -
fogtok még nem féljetek:D -
Nem.
72%
-
nem nem is próbáltam csak füvezek
-
Szóval én szemüveges vagyok de kéne egy napszemcsi, persze dioptriás! Legfőképpen a vezetés miatt! Szemüveg nélkül is elnavigálok de oda mégiscsak élesen kéne látni! Kontaktlencsét próbátam de nemjó túl macerás nekem! Szóval használ valaki ilyet? -
bracsek #3567 Én 2 éve, de még mindig meglátom a jó csajokat az utcán, bármekkora távolságból, addig nem hordom. -
én szemüveges vagyok, már 7éve, de 1éve(kb.) nem hordom, pedig kellene folyamatosan
-
nem vok kukker még... -
indexes érdekes amúgy, csak szerintem keveseknek van jogsija. -
nem kábítószer, de elkábít :) habpatron=kéjgáz amúgy -
biztos nem kábít el, miközben nem látsz, alig bírsz állni a lábadon, szétzsibbad minden izmod (úgy érzed) és színes fények úszkálnak jobbra balra, zenére ütemezve :] -
habpatron se tiltott xD -
tehát mivel a kéjgáz nem tiltott, ezért nem kábítószer?:D -
Én meg mocival jobbra indexeltem az egyik kanyarnál és nem elfelejtettem kikapcsolni és utána balra kanyarodtam:D -
nem pont azt éreztem,hogy gyógyulok :) -
desigo: :D
vrsdm:
drug:
* bódít
* drog
* eláraszt
* elbódít
* elhalmoz
* elkábít
* gyógyáru
* gyógyszer
* kábítószer
* kábítószerrel él
* kábítószert ad be
* kábítószert szed
medicine = orvosság -
egyébként meg régi szép idők
-
neeeeeeem?
főzz 2 liter teát 50 ! filterből majd igyál meg pár decit... -
gyógyszer = medicine :] -
én láttam h a vki egyirányú le nem aszfatozott utcába este későn indexelt, mert kikerült egy kátyút ...
én egyszer vagy félkilométert mentem balraindexel :D:D -
Gyerekek a tea nem kábítószer!!! A tea csak drog! Kábítószernek a tiltott drogokat nevezzük! Amúgy angolul a gyógyszert, a drogot és a kábítószert ugyanazzal a szóval mondjuk: drug :) -
Jaja:D
De legyen ott a válaszok közt hogy valamikor még feleslegesen is:D
Volt már rá példa hogy főútvonal kanyarodott és indexeltem XD -
ha rendőr van a közelbe akkor igen... ha meg üres az út akkor minek? -
drog nem egyenlő kábítószerrel -
én sem szívtam még cigit SOHA, nem azért mert nem volt rá alkalmam, hanem mert nincs rá szükségem, másképpen is megtudom fel tudom oldani a feszültséget...
jövőben sem tervezem, ettől vagyok menő :D meg attól h indexelek
köv kérdés szoktál-e indexelni?? :D:D -
csak a repkedő hangjegyektől nehogy ne lásd a klaviatúrát :) -
tény hogy teából is van ezeregy féle, gondolom az ősök ott a dzsungelekben, kik még manapság is fűvócsővel, nyílméregbékaméreggel, vadásznak bölényre :P szóval nem milford-ot isznak :P -
háde azis tea nem?:D