127612
-
Fbn Lx #3669 voltak még ilyenjeim, bicajtekerés közbe bedugtam a lábfejemet a küllő közé, előre repültem mintaszar :ADS -
bracsek #3668 Én azt hittem másnak :( Egyszer fejest ugrottam a betonba, és össze kellett varrni :) -
én is csináltam olyat kiskoromban, látszik is az öltés helye -
Tom & Jerry
-
ez sem. -
ez mesébe illő:D -
Nem emlékszek rá,max magamnak,amikor szétkúrtam a térdem biciklivel. -
Fbn Lx #3662 én cask magamnak, amikor a fekvő gereblyére rátapostam, és felcsapott szem alá :D -
XD -
Nem. -
nem. -
is? -
én már maradandó halláskárosodást is okoztam
-
Ha nem tudom hogy 8 napon túl gyógyult e akkor mit írjak?
Mert rúgtam mer fel meccsen egy két embert rendesen:D -
nem. -
Nem,sajnos még nem volt rá alkalmam 
Amúgy meg a turbó addig szív,amíg bele nem dugot,utána kegyetéenül szaggat
-
bracsek #3653 Pfujj, te fogadom meg is tuktad a kipufogót :P -
:DD -
Hát de a subaru nem tud olyan élvezetet nyújtani mint egy csaj.
Mert az addig oké hogy a túrbó szív de nem mindegy hogy mit:D -
Jah.A másik meg az,hogy olyan szép hangot egy nő se ad,mint amikor a turbó elkezd viszafele pörögni váltásnál,meg az alapjárat,meg amikor gázt adnak neki,egysval akármikor:D -
Subaruval fel tudsz szedni egy csajt:D -
Nekem nincs,de akkoris. -
bracsek #3647 baxátok meg a kocsikat, nekem is kell bnő :) -
Fbn Lx #3646 jaja, nyílvánvaló hogy én is. Mert barátnőm már van :D -
És ha választanom kéne egy bombanő,és egy subaru között,egyértelmű,hogy a kocsi. -
Hazudsz. -
Fbn Lx #3643 csak a p*na és a bugatti. xDDd -
DE a kóla az szar,mert miután iszok belőle,így öszeragadnak a fogaim a cukortól,és különben is a teánál és asubaru impreza wrx sti-nél nincsen jobb:P -
a kávé és a csoki is drognak számít:) -
Fbn Lx #3640 adj linket, hogy ezt hol olvastad, mert addig úgysem fogom elhinni :D
ez alapból hibádzik ott, hogy mindenféle tudatmódosítószer okozhat függőséget. vagy fizikálisan, vagy pszichésen, vagy mindkettő. Még a kávé és a csoki is okozhat pszichés függőséget.
Abban viszont igazad van, hogy a kábítószer szót a szlengben használjuk az illegális szerek kifejezésére. -
Jó mindegy hagyjuk nézzél utána:) Azt nevezzük drognak ami függőséket okoz. Kábítószernek pedig az illegális drogokat. -
Fbn Lx #3638 nem az illegalitás tesz valamit kábítószerré... na jó, nem vitatkozok. -
Ez a drog definíciója volt amit leírtál. Illegális drog = kábítószer -
Szerintem kb leszarják. -
Fbn Lx #3635 a csaj/lányoknál? :D mi a különbség a kettő között :p
amúgy számít, sokszor jó értelemben. sok lány mondja hogy a szemüveg komolyabbá, érettebbé tesz, meg ilyesmik. -
Fbn Lx #3634 felvágásból?
eddig szitne csak akkor szívtam szivart, mikor egyedül, vagy 1-2 haverral voltam -.- Ne vádolj ilyenekkel, utálom a felvágós dohányosokat, htx. -
jah -
felőlem jöhet! -
újkérdés jöhet? -
Kösz az infókat! Én pont ma néztem egy oakley-t és ugye ők a meg is csiszolják csak így kétszer annyi lesz a szemüveg, de hát ez van leszarom ugyis régóta szeretnek má valami normális szemüveget, meg utálom hogy a napszemüvegben későn veszem észre a jó csajokat:D