127612
-
bracsek #4030 Náluk is, csak el ne mondjátok neki ;) -
hát én nemtom...most érettségizem, de zseretnék majd továbbtanulni 2évet, aztán ha nem lesz semmi meló vagy vmi jó lehetőség, akkor ha lesz kedv egy fősulira, akkor talán:D de messze van mégXD -
Itt nem számít diplomának se a 8 általános,se a gimnáziumban kapott érettségi,diplomát egyetemeken lehet szerezni,meg talán főiskolán,de ebben nem vagyok biztos. -
A diploma nálunk egyetemi/főiskolai végzettséget jelent. A nyolc általános az csak bizonyítvány, a középiskola érettségit ad:) -
Diploma? Nekem már van egy csomó diplomám:
1. elvégeztem a 8 általánost
2. elvégeztem a kötelező 10 osztályt
3-4-...-n. versenyeken való 1-3 hely.
Igaz Romániában élek, de nálunk a diploma az alap, ezzel tudjuk bizonyitani hogy elvégeztünk valamit.
Nálatok mit jelent a diploma? Az életben csak 1x kaptok? -
A géped sajnos kb 30k-t ér:/
Egyébként a mostani szavazáshoz: Diploma (remélem):D -
az jó, nekem még most sem esett le=) -
máskor fogalmazz érthetőbben. -
Még nekem is leesett azonnal... -
mindenkinek leesett rajtad kívül.
4019 - homomama - túl sok lehetőség van :S -
akkor miért nem úgy fogalmaztad meg?:) kb 10 percig próbáltam értelmezni a kérdést a válaszod után, de még mindig nincs lövésem se, hogy miből kellett volna rájönnöm-.-
-
Diploma:). Orvos akarok lenni.
Amúgy tényleg. Lehetne az a kövi kérdés hogy: Mit dolgozol/mit fogsz.
Vélemény? -
Akkor szerintem én okj-s vizsgák.Bár szerintem ha tanulnék simán tudnék szerezni diplomát is. -
Az Országos Képzési Jegyzék (röviden OKJ) tartalmazza a Magyarországon hivatalosan megszerezhető szakképesítéseket. A jelenleg jelentős átalakulások előtt álló Jegyzék eddig körülbelül 800-900 szakképesítést tartalmazott, de a korszerűbb szakképzési rendszer bevezetése után (2007-2008) ez a szám körülbelül 400-500-ra redukálódik. -
Cat 02 #4016 Mi az az OKJ ? -
hanem hogy a szintedhez képest mit fogsz/akarsz elérni.
amúgymeg mindegy már bizonyítottál, módosítani nem kell szavazásodon :P -
akkor mi?
-
majd kinövöd xD -
nem az a kérdés, hogy milyen végzettséged van :c -
mivel még nem voltam szóbelizni így 8 általános:) -
Diplomát egy vegyészszak elvégzése után kapok? -
érettségi + 5 db OKJ vizsgás papír... -
számon tartom a kérdést, de ez ötletet adott most ehhez ;) -
inkább a diplomáról kérdezném ugyanezt. érettségi kb. seggtörlésre jó, ezt mindenki tudja :) -
újkérdéstmostazonnal.... -
ba32107 #4005 sztem jöjj te, de valami érdekes legyen :D -
mindegy hogy lapi vagy asztali.
a lényeg hogy azért hogy gépezzen valaki mennyit tud költeni, felőlem egy abakuszra is kiadhatsz 190.000-t ha aranyból van, és neked megéri azon számítolni :P alényeg a pénztárca mélysége.
vkinke kérdése vagy jövök én? -
féléves gép csúcscuccokból, viszont nagykerből áfamentesen minden így belefértem a 150-igbe :D mondjuk ha monitort és egyéb beviteli eszközöket is vesszük akkor 190+... de inkább erre mint konzolra. -
A máker...
Nekem a szüleim már 5 éve halasztják a PC bevásárlást :C -
az enyimé újonnan lett véve (sulinetesen :c) :P -
Ja, és TEEEEEKKKKKKKK -
Akkor neked jobb géped van mint nekem. (2001-2 körül 50k-ért, használtan ofc) xP -
Szerinted mennyit ér manapság az érettségi?
1. "Túl kemény ahhoz, h kitöröljem vele a seggem, másra meg nem jó."
2. Hát, sokat nem ér, de azért nem árt meg senkinek sem hajtania magát miatta
3.Szakmához elég, egyetemre úgyse megyek.
4.Sokat jelent, hiszen ez fogja meg alapozni a nem túl távoli jövőmet.
Ezek a válaszok spontán jöttek, szerintem át kéne kicsit fogalmazni őket :S.
-
mi meg annó (2004) 50k-ért vettük a gépet :A:D:ASD:AS:DAS:DS
-
anno 250,000ér(2003) vettük ezt a gépet , most sztem max 100ér lehet kapni egy ilyet:D -
Sztem jöhetne uj question... Akár géppel kapcsolatban, akár az "élet nagy dolgaival" kapcsolatban ... xD -
Nameg nem fognak kiírni két szavazást teljesen fölösleegsen...És mivel notiban benne van a monitor-egér-bill. így az a gép anyiban van,amenyiért vették. -
bracsek #3993 Ez csak egy szavazás, ami éppenséggel nem tükröz semmit, nem verseny, itt tényleg csak a részvétel a fontos. -
G_ArchAngel #3992 Nem teljesen jo a kerdes...
Ha csak notebookokrol szavaznank, akkor teljesen mas eredmeny jonne ki, mint csak desktop gepek eseteben...
Vagy Desktop gep esteben a fo periferiakat is belelehetne szamolni: bill., eger, monitor... -
ezt kinek irtad?