127612
-
Aki a 8általánost gondolja legmagasabb reális végzettségének az utcaseprőnek vagy kukásnak készül? -
tessék a topikban jónak lenni, jó kérdéseket írni, kúltúráltan segítően fogalmazni és majd meghozza a gyümölcsét ;) -
Fbn Lx #4068 talán 8 általános.
most fog kiderülni, sikerül e a szóbeli :D -
szakmunkás képő. am aki diplomát akar az is könnyen elfog helyezkedni :D
annyian vannak már mint az oroszok. több szakmunkást keresnek mint diplomást.
-
bracsek #4066 Égett is a pofánk miattad, mikor kitüntettek mint sugdolózó :) -
Én kérem még Őrsvezető is voltam kérem! ÉS írtam a jelentéseket, fényképekkel, kódnevekkel, mikrofilmmel... IGEN! -
G_ArchAngel #4064 Nem hagyod vegre ott az elemi negyedik osztalyt?
A Mokus-orsnel meg van karrier-lehetoseg?:)
Hiaba varsz, mar soha nem leszel uttoro...:P -
Ja, node hova már??? -
Látod... Érdemes lett volna tovább tanulni.
-
A végzettséget gondolni kell???? Nem is tudtam... -
ba32107 #4060 jó persze ezek egyértelműek. de mit fog dolgozni az, aki pl. általános bölcsészszakra megy? -
Torténelem tudósok, irodalmárok, jogászok stb.... -
ba32107 #4058 elméletileg ugyanez a helyzet majdnem minden mérnök/reál diplomával. akik jogász/közgáz stb diplomával nem kapnak munkát, csak azok sírnak. mondjuk aki bme-n elvégzi a villanymérnököt, azt megtapsolom, mert az tényleg megérdemli a jó munkahelyet. -
ba32107 #4057 ezen én is rengeteget gondolkoztam, és nem jöttem rá. megkérdeztem egy haveromat, aki valami ilyesmit tanul, és azt mondta, hogy "öööö...........nemtom." -
hm te mikor építesz házta, mert kőműves amgának felépíti, beszállítókat ismeri, tudja honnan érdemes hozatni. -
jó a jó hly a kulcsszó, mert azért nézz szét, ez enm mindenhol van így.
orange county choppers: hm nem szoktam nézni de ezt pont vágom, jah meg drogozott is, de vehetjük a west coast customsot is: drága cumókazt csinál kb 10-40 fő, és mi van a többivel, mert a nagyrész hm.... pedig a szakmunkák többet érdemelnének a bölcsésznél, pl villanyszerelő: kösd már be helyette a falba a kábeleket, megnéznélek, de igazad van, vannak jól keresők is, csak ritka.
jah ez a ragozás: nem sértésnek, csak a vélemyényem. -
khm ezek az építész, kőműves meg minden úgy csalnak ahogy tudnak... mindig itt van ott van 1 kis baj (ami nincs persze) és akkor szépen összegyűlik 1 mercire való... -
Tényleg,egy bölscész mit csinál? -
Szakmunkás nem keres sokat?:D Nézz szét menyiért dolgoznak,kurva sokat lehet kaszálni azokkal a munkákkal. -
G_ArchAngel #4051 Ott a pont, ahonnan en jottem, ott az epiteszek uj autoval jarnak: Mazda, Renault, Vitara...
A kivitelezoknek (komuvesek) pedig 7-es BMW-vel, Q7-tel, X5-tel...
Mi Zalakarosra jarunk wellness szalloba, ok Bora Bora-ra...
Nekem 29 evesen megvolt az uj hazam, nekik 21 evesen 3 hazuk volt...
Ok mar akkor dolgoztak, amikor en meg tanultam, lehet ez a baj... -
bracsek #4050 karbantartas, már itt is? -
-
Figyelj, kurvára nem mindegy, hogy az a diploma milyen diploma. Össze sem hasonlítható egy bölcsész egy villamosmérnökkel. A villamosmérnökök (főleg mostanában) elég keresettek, szinte biztos kapnak állást (elég jól fizetőt), a bölcsészek meg szívnak, mert kinek kellenek (és ráadásul sokan vannak) -
khm. asztalos jó helyen mennyit keres? sokszorosát mint gondolnád.
minőségi kovácsmester? még akár annál is többet.
sokan nézik le a szakmunkásokat de bizonyos területeken nagyon értik a dolgukat
picit elvont de egy érdekes példa. orange county choppers? szted mit végzett az idősebb paul? bizony lakatos-kovács hasonlók nem ám egyetemet.
-
hm szakmunkást nem fizetik meg rendesen, abból nem lehet megélni, diplomásokat alkalmaznak úgy, hogy nem veszik figyelembe a diplomát, több diplomások már túlképzettek, mind1 mid van, ha egyszer nem akarnak csak sz@rért, hú*yért dolgoztatni, annyiért meg ki vállalja el, ha nem is nézik emberszámba? akkor már legyen egy diplomád, meg amit még az alapképzésben össze tudsz szerezni. -
jaja -
Nagyobb baj ennél, hogy a diplomások nagyon nagy százaléka büfét végez... -
Diploma.
Már csak 1 félév választ el. :)) -
az egy dolog,hogy ki mit szeretne és abból mi lesz a valóság... -
Ez enm az,hogy diplomázni akarnak,hanem hogy azt még valóságosnak vélik,hogy megszerezzék.Én is azt jelöltem be,de valami vegyészes cucc öszejön,akkor megyek kémcsövekkel játszani:D -
Bmx01 #4040 ajjaj mindenki diplomázni akar, ez a baj magyarországon már így is több a diplomás mint akik szakmájában dolgozok -
Hát nem tom én értettem de viszont előre senki se tudhatja hogy mit tudna elvégezni.
Legalábbis szerintem. -
én sem értem miért nem értem, ez a megfogalmazás nekem nem fekszik:D -
nemértem mi a nem érthető de biztos van valami...
reális=valóság talaján maradva (nem mindenkiből lesz nasa-s hiába akarja)
legmagasabb fok = nincs mit magyarázni
végzettséged NEK = ergó a jövőben mi lesz
lehet a gondolsz szó a bökkenő :P :D
/gonosz. -
az nem esik le, hogy miért ezt jelenti:( -
hát pedig most nekem is gondolkodni kellett, h mit akarsz
-
ba32107 #4034 hopp bocs ez nem a hominak ( 
) ment, véletlen volt.
-
ba32107 #4033 diploma -
ba32107 #4032 ha még mindig nem érted, akkor az a kérdés, hogy mit gondolsz, ezek közül melyiket fogod majd egyszer elérni. -
???
xD megint mondtam egy marhaságot.. na mindegy.. mi diplomának hivjuk..