127612
-
Nincs lyukas fogam :)
hehe:P -
A nincs fogam lemaradt:D Amúgy 4db fogtömésem van:/ -
több mint 8, omg, xd -
nincs lyukas fogam -
Cat 02 #4106 hháhá 100 % :D -
nincs lyukas fogam -
az 1 dolog de azzal mennyit keresel ugyanaanál a cégnél 5év múlva
ugyanannyit -
és még egy:
-protkóm van (vagy nincs fogam se:D ) -
0
1-4
4-8
8+
szerintem így kéne de igazából mindegy:) -
a fogashoz visszatérve
hány tömésed van?
-egy se
-1-3
-4-6
-6+ :O -
uj szavazast kerunk :) -
nekem nincs semmi bajom a számmal a fogaim sem érzékenyek :D -
Én ha nagyon sok gumicukrot eszek akkor fáj a fogam,de anyira jó,hogy akkor sem hagyom abba:D No persze ez nem a bóti,hanem amit nagymamám hoz szerencsről,a cukorgyárból,sokkl puhább,omlósabb meg finomabb mint a bóti gumikucrok -
Nekem például csak akkor fájdul meg a fogam ha gumicukrot eszek de csak akkor!
-
:D -
Fbn Lx #4095 nagyon egyre jár az agyunk.
pont fogas kérdésre gondoltam én is =) -
Rendőrségesnél lehetne olyan,hogy ismeed-e az octaviat belülről:D -
úgy látom ha tovább van kinnt egy kérdés több szavazat érkezik, ami egyértelműen jó a szavazások hitelessége szempontjából! -
CUCLI #4092 nem olyan ártatlan kockák ezek :D (szerintem) -
F1re #4091 ez vicces :D nyomjatok be :Dlegyen benne hogy ültél e már :D -
ba32107 #4090 eléggé egysíkú lenne az eredmény sztem, mehetne inkább a fogas -
CUCLI #4089 kérdés lehetne az is, hogy "voltál-e már büntetve" vagy rendőrséggel összetűzés. vagy valami hasonló -
nekem is fáj vmelyik csokitól/édességtől -
F1re #4087 en naponta 3x altba :D am vissza terve nekem meg a turoruditol nem faj
szal azt nem kell szopogatnom
am az a kedvenc csokim :D
-
nekem sohanemfáj, nincs egy lyukas fogam se , csak reggel mosok fogt :D -
nekem is nagyon fáj a fogam, ha csokit eszek...
én is inkább szopogatom
-
ricsimaster #4084 Nekem hál istennek jók a fogaim :D, egyedül a nestea-tól büdösödik be de arra az esetre minfig van nálam rágó vagy tic-tac szal én nekem mázleem van :D -
hmmm fluorid hiány? asszem nekem arra az elmex-et ajánlották... azt a habos krémet, amire nem szabad vizet nyelni.
A csokis dolgot meg kiprobálom, ha holnap veszek csokit :)
Amúgy lehet benne vmi, mert ugye a boci aero az rögtön elolvad, és attol tényleg nem fáj a fogam.. viszont ettől a hagoymányos táblás rágcsálástol már igen.
Köszi! -
na valami ujjat -
ba32107 #4081 nekem az édesre is érzékeny.......meg a nagyon melegre is........nyertem :D
sőt ha szopogatom a csokit általában akkor is fáj. ezért sose eszek csokit fogmosás nélkül. -
F1re #4080 nekem minden orvos azt mondja nekem van a legszebb fogam meg egesseges meg is van 1 ien problemam mint neked csak nekem az összes fogam faj a csokitol mert fluroid hianya van a fogamnak vagy mit mondtak de nem lehet ellene mit tenni :D leszarom ugyse szoktam mar nagyon csokit enni ha meg eszem akkor meg elszopogatom
probald ki :D olyankor nem faj :D
-
De nekem nem hidegérzékenységem van, hanem az édes dolgokra :P -
ba32107 #4078 nekem is nagyon érzékenyek. nemrég voltam fogorvosnál, aki elvileg betömködött egy rakás lyukat, és azt mondta, a hidegérzékenység még több hónapig tart. csakhogy ez kb decemberben volt. és még most sem tudom elviselni akármilyen hideg dolog ér a fogamhoz, legyen az víz vagy éppen kefír.
én amúgy szerencsétlen vagyok, mert egy fogorvos azt mondta, tökmindegy mit eszek és mennyire ápolom, mert úgyis ki fog lyukadni egy-kettő. ja ráadásul 7 évig jártam fogszabályzóra, és az se használt valami sokat. szóval eléggé szerencsétlen vagyok fogtéren :D -
Lehetel kéne mennem vmi jó dokihoz ezzel a fogérzékenységgel :S
Mert ha az nem lenne, nekem is minden jó lenne :) -
szurop #4076 Én hála égnek apámtól nagyon jó szájat örököltem. Nem sűrűn mosom meg a fogaimat, és mégsem büdös a szám, És apámnak is egy-két foga hiányzik csak. Sosem volt még a fogaimmal, sosem fájnak, nincs rajtuk szuvasodás, és a szinük is elég jó. -
17 éves vagyok egy lukyas fogam sincs, de néha ha csokizok, akkor érzékenyek a rágófogaim, és ha vizet iszok rájuk, akkor még rosszabb.
Szal én nem tudnék mire szavazni :D -
ba32107 #4074 jó akkor azt húzzúk ki. mondtam, hogy át kell fogalmazni :D -
A katasztrofálisba és semmiképp nem tenném a fogszabályzósat,mert pl nekem is kéne(hiába volt 2 évig,hülye kurva elbaszta),de mégsem gondolom katasztrofálisnak. -
ba32107 #4072 hmm.........ha senkinek sincs ellene kifogása, javallanék egy kérdést:
Milyenek a fogaid?
- katasztrofálisak: sok lyukas, és kezeletlen és/vagy fogszabályzásra szorul
- amit a suli fogorvosa megcsinált, az kész, a továbbiakban nem foglalkozom vele
- nagyjából rendben van. ha valamelyik fáj, elmegyek vele.
- van egy-két probléma, amit nemsokára megcsináltatok
- semmi gond nincs vele, nem szokott kilyukadni
a válaszokat valaki átfogalmazhatná, egész napos tanulás után nem nagyon fog már az agyam. -
bracsek #4071 Nem, oda diploma kell, természetesen felső vezető lesz :P