127612
  • cicai
    Nincs lyukas fogam :)
    hehe:P
  • [HUN]FaTaL
    A nincs fogam lemaradt:D Amúgy 4db fogtömésem van:/
  • Benny04
    több mint 8, omg, xd
  • Benny04
    nincs lyukas fogam
  • Cat 02 #4106
    hháhá 100 % :D
  • NEOreg3
    nincs lyukas fogam
  • MaSzKa
    az 1 dolog de azzal mennyit keresel ugyanaanál a cégnél 5év múlva

ugyanannyit
  • [HUN]FaTaL
    és még egy:

-protkóm van (vagy nincs fogam se:D )
  • [HUN]FaTaL
    0
    1-4
    4-8
    8+

szerintem így kéne de igazából mindegy:)
  • David2
    a fogashoz visszatérve

hány tömésed van?

-egy se
    -1-3
    -4-6
    -6+ :O
  • N1ggA
    uj szavazast kerunk :)
  • Pepsi Twist
    nekem nincs semmi bajom a számmal a fogaim sem érzékenyek :D
  • bardocz
    Én ha nagyon sok gumicukrot eszek akkor fáj a fogam,de anyira jó,hogy akkor sem hagyom abba:D No persze ez nem a bóti,hanem amit nagymamám hoz szerencsről,a cukorgyárból,sokkl puhább,omlósabb meg finomabb mint a bóti gumikucrok
  • Szabi84
    Nekem például csak akkor fájdul meg a fogam ha gumicukrot eszek de csak akkor!
  • rhazid
    :D
  • Fbn Lx
    nagyon egyre jár az agyunk.
    pont fogas kérdésre gondoltam én is =)
  • bardocz
    Rendőrségesnél lehetne olyan,hogy ismeed-e az octaviat belülről:D
  • VRSDM
    úgy látom ha tovább van kinnt egy kérdés több szavazat érkezik, ami egyértelműen jó a szavazások hitelessége szempontjából!
  • CUCLI
    nem olyan ártatlan kockák ezek :D (szerintem)
  • F1re
    ez vicces :D nyomjatok be :Dlegyen benne hogy ültél e már :D
  • ba32107
    eléggé egysíkú lenne az eredmény sztem, mehetne inkább a fogas
  • CUCLI
    kérdés lehetne az is, hogy "voltál-e már büntetve" vagy rendőrséggel összetűzés. vagy valami hasonló
  • Rage47
    nekem is fáj vmelyik csokitól/édességtől
  • F1re
    en naponta 3x altba :D am vissza terve nekem meg a turoruditol nem faj szal azt nem kell szopogatnom am az a kedvenc csokim :D
  • caseih9400
    nekem sohanemfáj, nincs egy lyukas fogam se , csak reggel mosok fogt :D
  • Benny04
    nekem is nagyon fáj a fogam, ha csokit eszek...
    én is inkább szopogatom
  • ricsimaster
    Nekem hál istennek jók a fogaim :D, egyedül a nestea-tól büdösödik be de arra az esetre minfig van nálam rágó vagy tic-tac szal én nekem mázleem van :D
  • Hegi90
    hmmm fluorid hiány? asszem nekem arra az elmex-et ajánlották... azt a habos krémet, amire nem szabad vizet nyelni.

A csokis dolgot meg kiprobálom, ha holnap veszek csokit :)
    Amúgy lehet benne vmi, mert ugye a boci aero az rögtön elolvad, és attol tényleg nem fáj a fogam.. viszont ettől a hagoymányos táblás rágcsálástol már igen.

Köszi!
  • Marci0115
    na valami ujjat
  • ba32107
    nekem az édesre is érzékeny.......meg a nagyon melegre is........nyertem :D

sőt ha szopogatom a csokit általában akkor is fáj. ezért sose eszek csokit fogmosás nélkül.
  • F1re
    nekem minden orvos azt mondja nekem van a legszebb fogam meg egesseges meg is van 1 ien problemam mint neked csak nekem az összes fogam faj a csokitol mert fluroid hianya van a fogamnak vagy mit mondtak de nem lehet ellene mit tenni :D leszarom ugyse szoktam mar nagyon csokit enni ha meg eszem akkor meg elszopogatom probald ki :D olyankor nem faj :D
  • Hegi90
    De nekem nem hidegérzékenységem van, hanem az édes dolgokra :P
  • ba32107
    nekem is nagyon érzékenyek. nemrég voltam fogorvosnál, aki elvileg betömködött egy rakás lyukat, és azt mondta, a hidegérzékenység még több hónapig tart. csakhogy ez kb decemberben volt. és még most sem tudom elviselni akármilyen hideg dolog ér a fogamhoz, legyen az víz vagy éppen kefír.

én amúgy szerencsétlen vagyok, mert egy fogorvos azt mondta, tökmindegy mit eszek és mennyire ápolom, mert úgyis ki fog lyukadni egy-kettő. ja ráadásul 7 évig jártam fogszabályzóra, és az se használt valami sokat. szóval eléggé szerencsétlen vagyok fogtéren :D
  • Hegi90
    Lehetel kéne mennem vmi jó dokihoz ezzel a fogérzékenységgel :S
    Mert ha az nem lenne, nekem is minden jó lenne :)
  • szurop
    Én hála égnek apámtól nagyon jó szájat örököltem. Nem sűrűn mosom meg a fogaimat, és mégsem büdös a szám, És apámnak is egy-két foga hiányzik csak. Sosem volt még a fogaimmal, sosem fájnak, nincs rajtuk szuvasodás, és a szinük is elég jó.
  • Hegi90
    17 éves vagyok egy lukyas fogam sincs, de néha ha csokizok, akkor érzékenyek a rágófogaim, és ha vizet iszok rájuk, akkor még rosszabb.
    Szal én nem tudnék mire szavazni :D
  • ba32107
    jó akkor azt húzzúk ki. mondtam, hogy át kell fogalmazni :D
  • bardocz
    A katasztrofálisba és semmiképp nem tenném a fogszabályzósat,mert pl nekem is kéne(hiába volt 2 évig,hülye kurva elbaszta),de mégsem gondolom katasztrofálisnak.
  • ba32107
    hmm.........ha senkinek sincs ellene kifogása, javallanék egy kérdést:

Milyenek a fogaid?

- katasztrofálisak: sok lyukas, és kezeletlen és/vagy fogszabályzásra szorul
    - amit a suli fogorvosa megcsinált, az kész, a továbbiakban nem foglalkozom vele
    - nagyjából rendben van. ha valamelyik fáj, elmegyek vele.
    - van egy-két probléma, amit nemsokára megcsináltatok
    - semmi gond nincs vele, nem szokott kilyukadni

a válaszokat valaki átfogalmazhatná, egész napos tanulás után nem nagyon fog már az agyam.
  • bracsek #4071
    Nem, oda diploma kell, természetesen felső vezető lesz :P