127612
  • Benny04
  • Kandurex
    fox uralom, helyes...!
  • Szabi84
  • HunnernesKonge

KATT
  • joshua
    tűzróka...mi más?:)
  • VRSDM
    csúnyán rókanyereség lesz :)
  • Hegi90
    Fox ofkorsz
  • sweech
    még a Flock is mehet :)
  • whiskeyman
    én 4-et használok :D
  • bracsek #4141
    Kell egy mindet válasz is -.-
  • gergobaby
    Mehetne!!! Kicsit kihalt a totyik...
  • PyRex
    ez jó!
  • [HUN]FaTaL
    Köv. kérdésnek:

Milyen böngészőt használsz?

- Firefox
    - IE
    - Opera
    - Safari
    - Egyéb
  • [HUN]FaTaL
    Már én is kérdeztem:D
  • Rettenthető
    'A nincs lyukas fogam, mert protézisem van' miért nem szerepel a listán? Nem az van szerencsére, csak kérdzem, hátha akad valaki.
  • caseih9400
    Nincs lyukas fogam :)
  • bulba
    Még általánosban be kellet tömetni 2 fogamat. Na, én azóta naponta 2x tisztességesen mosok fogat...
  • rhazid
    1-2
    megyek gyorsan megmosom mert tegnap elfelejtettem :d
  • gergobaby
    Nincs egyse, csúnyán néznék ha 13 évesen lenne :)
  • Molnibalage
    Nekem 2 tömve van (3 volt), de az egyik tömött teljesen szétesett úgyhogy most csapos fém/porcelán pótlás van a helyén. Minden kajálás után mosok fogak, vagy egy rágó kaja után. Mikor vesebeteg voltam 12 évesen az kicsit betett egy két fogamnak sajnos...
  • Bulykin
    hár vannak ilyenek...XD
  • ba32107
    baazz
  • desigo
    1-2
  • BiG G
    minden fogam teljesen ép, ami elég ritka manapság, büszke is vagyok rá (lol), és vigyázok rájuk. btw a túlzott fogmosás sem tesz jót az okosok szerint, nekem napi 2 van, egy reggel kelés után, a második pedig változik (néha már este hétkor, néha éjféltájt)
  • bardocz
    Én nekem nincs egy tömésem se,naponta kétszer mosok fogat,reggel meg este,de reggeli inkább ilyen speedfogmosás,2x átfutok rajta és kész.Este picit alaposabb,de akkor sem viszem tulzásba.
  • Bmx01
    na van 1 pár édesszájú
  • Bulykin
    én egyszer a "normál" nem sulis fogorvosnál voltam és be volt baszva mint atom, habzott a szája és kiakarta húzni a fogam(pedig csak tömni kellett)...én meg mondtam neki, hogy majd holnap visszajövök meg minden, erre ő elesett...mondom fasza, felsegítettem és elmentem a picsába
  • sweech
    nekem is az tömött asszem 4-et, de fele tuti nem volt lyukas :P
  • Darkon
    2, felevente jarok ellenoriztetni/fogkovet leszedni
  • Fbn Lx
    nekem ha jól tom 2 van, a harmadik tömött fogamat húzni kellett, mert úgymond szétrohadt :D
    pedig napi 2 fogmosás általában megvan.
    ezt a három fogtömést is a szatír köcsög iskolai fogorvosnő csinálta, sztem fix, hogy a 3-ból max 1 volt lyukas...
  • Pepsi Twist
    én csak reggel fosok fogat :D (fosok direkt írtam :D) és semmi bajom nincs és azt eszek amit akarok :D
  • ba32107
    őszintén szólva fogalmam sincs hány tömött fogam van. szerintem több mint 8 xD

nem kimondottan gyengék a csontjaim, ráadásul zabálom a kalciumot minden nap kétpofára, és fogat is min. 3-szor mosok, de van, hogy többször.......mégis szar minőség. ez van :(
  • PíszLávJuniti
    évente illene ellenőriztetni..
    a fog állapota nagyon sokban függ, hogy milyen csontozatot örökölsz.. hiába mossa valaki naponta 7 szer, ha nem elég erős, vagy kiskorban elrontották :/
    szerencsére nincs ilyen bajom, de ismerek pár embert akinek sajnos sok gondja van
  • Bulykin
    1-2, évente járok fogorvoshoz...
  • poppe
    marad lyukasan? biztos mofiumon él aki azt jelöli :D
  • Cat 02 #4115
    Emberfüggő...
  • Benny04
    én naponta egyszer mosok fogat, esténként
  • bracsek #4113
    megelőztél :P amúgy 3 De majd bele haltam :)
  • VRSDM
    érdekes lehet kitárgyalni mellé hogy hányszor mos fogat az illető.
    egy darab lyukas nincs, nem is volt sosem, de esténként alig alig mosok fogat, reggel ellenben mindig mosok.

tudom, a bacik este rágják szét, míg én pihenek, vagy mégsem? :$ mondjuk nem is eszek semmi " fölöslegeset " (csipsz-ropi-nasi-cukorkák stb.)
  • David2
    de ha most 5 tömés büszke tulaja vagyok, melyiket jelöljem meg? 2 vagy3.?
    mondjuk az utóbbit jelölöm, mert egyik újra lett tömve