127612
-
-
fox uralom, helyes...! -
-
KATT -
tűzróka...mi más?:) -
csúnyán rókanyereség lesz :) -
Fox ofkorsz -
még a Flock is mehet :) -
én 4-et használok :D -
bracsek #4141 Kell egy mindet válasz is -.- -
Mehetne!!! Kicsit kihalt a totyik... -
ez jó! -
Köv. kérdésnek:
Milyen böngészőt használsz?
- Firefox
- IE
- Opera
- Safari
- Egyéb -
Már én is kérdeztem:D -
'A nincs lyukas fogam, mert protézisem van' miért nem szerepel a listán? Nem az van szerencsére, csak kérdzem, hátha akad valaki. -
Nincs lyukas fogam :) -
Még általánosban be kellet tömetni 2 fogamat. Na, én azóta naponta 2x tisztességesen mosok fogat... -
1-2
megyek gyorsan megmosom mert tegnap elfelejtettem :d -
Nincs egyse, csúnyán néznék ha 13 évesen lenne :) -
Nekem 2 tömve van (3 volt), de az egyik tömött teljesen szétesett úgyhogy most csapos fém/porcelán pótlás van a helyén. Minden kajálás után mosok fogak, vagy egy rágó kaja után. Mikor vesebeteg voltam 12 évesen az kicsit betett egy két fogamnak sajnos... -
hár vannak ilyenek...XD -
ba32107 #4129 baazz -
1-2 -
minden fogam teljesen ép, ami elég ritka manapság, büszke is vagyok rá (lol), és vigyázok rájuk. btw a túlzott fogmosás sem tesz jót az okosok szerint, nekem napi 2 van, egy reggel kelés után, a második pedig változik (néha már este hétkor, néha éjféltájt) -
Én nekem nincs egy tömésem se,naponta kétszer mosok fogat,reggel meg este,de reggeli inkább ilyen speedfogmosás,2x átfutok rajta és kész.Este picit alaposabb,de akkor sem viszem tulzásba. -
Bmx01 #4125 na van 1 pár édesszájú -
én egyszer a "normál" nem sulis fogorvosnál voltam és be volt baszva mint atom, habzott a szája és kiakarta húzni a fogam(pedig csak tömni kellett)...én meg mondtam neki, hogy majd holnap visszajövök meg minden, erre ő elesett...mondom fasza, felsegítettem és elmentem a picsába
-
nekem is az tömött asszem 4-et, de fele tuti nem volt lyukas :P -
2, felevente jarok ellenoriztetni/fogkovet leszedni -
Fbn Lx #4121 nekem ha jól tom 2 van, a harmadik tömött fogamat húzni kellett, mert úgymond szétrohadt :D
pedig napi 2 fogmosás általában megvan.
ezt a három fogtömést is a szatír köcsög iskolai fogorvosnő csinálta, sztem fix, hogy a 3-ból max 1 volt lyukas... -
én csak reggel fosok fogat :D (fosok direkt írtam :D) és semmi bajom nincs és azt eszek amit akarok :D -
ba32107 #4119 őszintén szólva fogalmam sincs hány tömött fogam van. szerintem több mint 8 xD
nem kimondottan gyengék a csontjaim, ráadásul zabálom a kalciumot minden nap kétpofára, és fogat is min. 3-szor mosok, de van, hogy többször.......mégis szar minőség. ez van :( -
évente illene ellenőriztetni..
a fog állapota nagyon sokban függ, hogy milyen csontozatot örökölsz.. hiába mossa valaki naponta 7 szer, ha nem elég erős, vagy kiskorban elrontották :/
szerencsére nincs ilyen bajom, de ismerek pár embert akinek sajnos sok gondja van -
1-2, évente járok fogorvoshoz... -
marad lyukasan? biztos mofiumon él aki azt jelöli :D -
Cat 02 #4115 Emberfüggő... -
én naponta egyszer mosok fogat, esténként
-
bracsek #4113 megelőztél :P amúgy 3 De majd bele haltam :) -
érdekes lehet kitárgyalni mellé hogy hányszor mos fogat az illető.
egy darab lyukas nincs, nem is volt sosem, de esténként alig alig mosok fogat, reggel ellenben mindig mosok.
tudom, a bacik este rágják szét, míg én pihenek, vagy mégsem? :$ mondjuk nem is eszek semmi " fölöslegeset " (csipsz-ropi-nasi-cukorkák stb.)
-
de ha most 5 tömés büszke tulaja vagyok, melyiket jelöljem meg? 2 vagy3.?
mondjuk az utóbbit jelölöm, mert egyik újra lett tömve