127612
-
ba32107 #4390 én speciel hamar ráéreztem és nem tartom magam rossz autóvezetőnek. amire céloztam az az, hogy aki annyira nem érzi az autót, hogy nem mer 50-el sem menni, az NE akarjon jogosítványt. az eddigi balesetközeli helyzeteim kivétel nélkül ilyen béna sofőrök miatt voltak (és nem én voltam a hibás).
és nem tudom, miért kéne várnom 1-2 percet, amíg az előttem haladó leparkol. miért kéne 30-al mennem a városban, 80-al városon kívül?
abban azért egyetértünk, hogy nagyon kevés órát kell levezetni, hogy megszerezhesd a jogosítványt. túl keveset. az egésszel arra próbálok célozni, hogy sokkal jobb lenne, ha nagyon szigorítanák a vizsgákat. persze ez nem lehetséges, hiszen az autóra mindenkinek szüksége van.
mindegy, off vége -
Hamarosan tesztelem a késletetés funckiót, szóval pár percig valami idióta kérdés lesz berakva. (Nem akartam én így nyilvánosan, csak beindultatok az ötletekkel, szóval kicsit félkészen lett kiadva az egész.) -
Pár változás a szavazási ötletek oldalon:
- Szerkeszthetőségi lehetőség a beküldés után 10 percig
- Saját bejegyzésre alapból megadja a beküldő voksát, utána neki nem kell nyomkodni, és nem is engedi a script
- Bugjavítás, IE alatt volt pár dolog, sőt, még maradt is, a filtereknél nagyobb közöket hagy, és el van csúszva. Hamarosan kijavítom.
- Átneveztem az állapotokat ésszerűbb nevekre
- Kevesebb bejegyzés listázása, hogy ne csússzon ki az oldalról.
Kérdés:
Kell nekünk szavazás leírása opció a beküldésnél? Mert ugyan az oldalon nem mutatja, de amikor mi átvesszük az anyagot, akkor nálunk auto kitöltené a mezőt. Csak attól félek, hogy nem fogjátok használni, és igazából a helyet foglalja csak. -
G_ArchAngel #4387 Edesapam gepjarmuvezetest oktatott (meg az MHSZ-ben kezdte), 57 evesen, tobb millio kilomterrel es 0 balesettel nem erzi magat jo autovezetonek, nem bizik a reflexeiben es a latasaban, este mar csak 60-70-nel megy...
Nem neveznem gyavanak, vagy rutintalannak - csak ismeri a sajat korlatait... -
G_ArchAngel #4386 gondolom Te elsore k*rva ugyes voltal...
ezert tart itt a magyar kozlekedeskultura, mert az "erosebb kutya b*szik" elven mukodik...
nem is kellene messze menni, csak Becsba, ahol ugyanott megy a villamos es az auto, mindezt udvarisan, turelmesen oldja meg a kozlekedesben resztvevo...
egyre kevesebb kedvem van visszamenni abba az orszagba, csakhat vannak, akik hianyoznak:( -
mert 30-cal ugyanúgy zavarja a forgalmat, mintha 120 al menne, városon belül.
a forgalom ritmusában kell közlekedni -
már értettem elsőre is,
de nekem a válaszba nem hiányzik a "körülményektől függetlenül" jelző. -
G_ArchAngel #4383 miert benasag 30-cal menni, ha nem erzi az autot?
menjen 120-szal?
akinek nincs turelme, az ne uljon soha kormany moge...
az a baj, hogy mi (igen, en is...) kicsit nagyobb arccal rendelkezunk, amint megkapjuk a papirt es hirtelen Schumachernek erezzuk magunkat, a nok legalabb nem feszegetik sajat korlataikat... -
bkv sztrájk - nyakkendőadó - korrupt rendőrök - lopások - gyerekek ölik meg osztálytársukat - leütik a póstást - a miniszter meg bűnbak.
mi lenne a körülmény. komolyan ilyen butácska vagy piszlávcicó? -
ba32107 #4381 ja, a kérdést amúgy nem én írtam. -
ba32107 #4380 én szívem szerint az emberek 70%-ának elvenném a jogosítványát. sokkal szigorúbb vizsga kellene. annyira sok BALFASZ van az utakon (már bocsánat), hogy szinte sehova se tudok úgy menni, hogy ne totyorogjon előttem valaki 30-al egy kétsávos úton. sokkal veszélyesebb az a sofőr, aki, bár lassan vezet, nem érzi az autót, nem figyel a környezetére, stb.
a legtöbb ilyen sofőr nő. de a férfiak között is akad. viszont a másik véglet, ami csaknem ilyen idegesítő és veszélyes, aki mindenhol száguldozik, nem ad elsőbbséget, stb, az szinte kivétel nélkül mind férfi.
egy szó mint száz, mindkét nemben vannak idióták és bénák. csak a nők inkább a bénábbak, a férfiak inkább az idiótábbak. -
G_ArchAngel #4379 "Mi a véleményed a női sofőrökről?" kerdest ki irta?
Gondolom valaki, akinek csak folyamatban van a jogsija...
Lenyeges jobban, biztonsagosabban, kulturaltabban vezetnek, mint a ferfiak - vannak koztuk idiotak es dilettansok, de a ferfiak kozott szinte csak azok vannak...
-
mi az hogy a körülményektől függetlenül?!
-
lehetne jobb is...én legszivesebben németországban élnénk valahol,vagy angliában... -
lehetne jobb is... Hogy miért azt gondolom nem kell leirnom... :) -
Rundstedt17 #4375 lehetne jobb is -
ba32107 #4374 A játékos kérdéshez mellé kéne tenni, hogy "nem jáccok" -
G_ArchAngel #4373 Kicsit hianyos a szavazasi lehetoseg, en pl. nem tudok szavazni, mert lassan egy eve Londonban elek... -
látom nem megy ez, besegítek kicsit:
if állapot = elutasítva than
=/ (nemegyenlő) balklikk
:D -
bracsek #4371 Nem élek itt :P másRól meg hiába nyilatkoznék. -
Lehetne jobb is, de tudok alkalmazkodni. -
1 pont semmit sem jelent. Akkor már inkább úgy kellene, hogy alapból megadja a saját pontját. Maradt jó sok bug, de sokat javítottam is. Holnap tovább folytatom, jön majd a szerkesztőmenü az ötletes oldalra.
VRSDM: admin menübe is javítottam sokat, de még ott is maradt. Türelem. -
F1re #4368 Lehetne jobb is, de tudok alkalmazkodni de azert szivesen kikoltoznek monacoba,ausztriaba,francia riviérára :) -
lehetne jobb is (halkabb szomszéd, kevesebb alkesz) de tudok alkalmazkodni (hangos házibulik, sok pia)
:) -
Fbn Lx #4366 ja és igen, az direkt van úgy, h saját szavazásjavaslatomat tudom ponttal támogatni? :D -
véleményed lehet mo-ról. -
nem a Ti kishazátokban élek, ilyenkor mit nyomjak? -
nyalifaktor
-
én, megyek veled bárhová is mész :P
(amúgy én szeretek ittl nnie, szar de szeretek) -
Jónak jó, de tervbe van véve a külföldre való költözés (jobb megélhetés, stb)
igazából nincs tervben, csak gondoltam rá. [örül, hogy bekerült a témája
] női sofőrösre kíváncsi vagyok mennyire lesztek vevők :D
-
te :P -
ki nyomott még a harmadikra :P -
jaja, én nem tudnák válaszolni rá :S -
Lehetne jobb is, de tudok alkalmazkodni
2. vagyok, jee -
elég szar :S -
"Lelőnéd apádat, hogy megmentsd anyádat?"
úristen, de morbid kérdés
-
amint helyrejön az admin menüm :P -
Mikor lesz köv kérdés? -
Kész, mindjárt berakom a szerkesztőmenüt is. A gombra is rátettem a megerősítést... IE hibákat lehet csak holnap javítom, fáradt vagyok már. :D -