127612
  • Rage47
    aztékokat sem foglalták el egyből, volt azért békeidő, az sztem jó lehetett:)
  • kocsisgabor9999
    A 6 millió nekem is gyanus de az 1 millió az tuti!!! Neked az 1 milliós embertömeg nem jelent semmit??? Ártatlan emberek?
  • mama2
    Egy ősi amerikai civilizációban (Maja, AzTékkkk stb.) kifújva, mert leigázták őket a spanyolok:S. A kőkorban nem jó, mert ott meg a vadászat során megölne egy vadállat, vagy megfagynák a jégkorszak idejébe. Görög,Róma nem jó, mert Romában üldözték a keresztényeket, Görögbe, meg sok volt a csata.
    Félreeső vár ura. Hát az jó lenne talán, de azt meg elakarná foglalni VIII Henrik:S.
    Reneszánsz művész, na az jó, de semmi kézügyességem.
    Szerzetesként élnék elzárva, vagy ha már múlt, akkor maradjunk 2007-nél.
  • Hymtozis
    Azért az ókori görög, v római polgár lennék, mert érdekel, h hogysmint éltek akkor, meg kultúra, meg minden.
    Vagy spártai, ha csak nem ledobandó csecsemő lettem vna.
  • kocsisgabor9999
    Szavaidból itélve olvastál egy neonáci rasszista mocskot! Nem így van? Minden emberfajból vannak rohadék emberek! Én nem lettem volna se náci se amerikai se akármelyik hódító hatalom. Őskor 4ever! Kicsit olvasgass francia filozófusok által írt könyvet vagy művecskéket.
  • Rage47
    az emberek a vh.-ban sem tudták az igazat..
  • bardocz
    Hát töbebt tudnék meg,mint zsidó propaganda könyvekből.Nem a raszizmus beszél belőlem,félre ne értsétek,de elég érdekes dolgokat állítanak,érdemes utánaolvasni.Gázkamrásdinak meg mindennek.
  • Rage47
    és sztem megapasztalnád ezt sok infót, ha ott lennél?:D
  • Fbn Lx
    az őskor volt a legjobb, jó kis közösség, megyünk halászni/vadászni/felfedezni, gondtalan anarchia :p
    a második Japán lenne. Szeretem Japánt =)
  • Cat 02 #4541
    jah, csak bármikor megölhetett egy vadállat, a nők 50 %-a a szülésbe belehalt, a kisgyerekek nagyrésze belehalt a fogváltásba, mert elgennyesedtek ^^
  • Tigristank
    Már nem azért, de a kérdés írója szerint a ferencesek és domonkosok mióta élnek elzárva?
  • bardocz
    2. Világ Háborúról max akkor lehet pontos infókat megtudni,ha megtapasztalja az ember,olyanoknak nem hiszek,akik egyértelműen hazudnak,max józan gondolkodással,és mindkét oldalról könyveket olvasva lehet megtudni ezt-azt,de azt hagy ne hidjem már el,hogy pl 6 milió zsidó halt meg koncentrációs táborokban,nem hiszem,hogy 6 év alatt született helyettük 5 milió,engem az ilyenek érdekelnének.
  • kocsisgabor9999
    És családokat ráncigáltál volna ki a házukból aztán a gázkamrába? Gondolkozz már egy kicsit.
  • DJ Skyline
    makettezem, második világháborús dolgokat szoktam építgetni, érdekel az akkori, és a XX. századi haditechnika, háborús események. és írtam lejjebb hogy töriből a XX. század érdekel, nem fogok olyanra szavazni ami nem érdekel. nem feltétlenül a háborúk korát élném át, ha hidegháború lett volna a világháború helyett, akkor arra nyomtam volna, ennyi. CoD-nak és egyéb második vh-s játéknak ehhez semmi köze. tehát én most a saját érdeklődési köröm alapján közelítettem meg ezt az egészet.
  • kocsisgabor9999
    Az őskorban sztem nyugalom volt csak mikor megjelentek a hataloméhes emberkék ott romlott el minden...
  • bardocz
    Amúgy én világháborút választottam.Érdekel,hogy valójában mi volt ott,és nem a nemmondom milyen propaganda.Sőt,én legszivesebben akkormár a náci oldalon vennék részt a háborúban.Ők a nagy tömeggyilkosok persze...Japánok ugyan ezt csinálták,Amerikaiak is szintén.
  • II Rocky II
    kéne az is hogy a jövöben vagy a jelenben vagy nem akarok seholsem -.- akkor maradjon a 2007..:D
  • Cat 02 #4533
    És ez melyikre nem igaz ?
  • kocsisgabor9999
    Látom te a világháborúra szavaztál -.-....
  • kocsisgabor9999
    olvass utána és megtudod
  • Rage47
    az nincs ott:D
  • bardocz
    Te ki a fasznak hiszed magad?Te vagy az isten vagy mi?
  • Cat 02 #4528
    Én egyszerűen kíváncsi vok milyen lehetett :S
    Bár nem zsidóként az tuti
  • Rage47
    ezért lenne jó, ha mindenki indokolná, hogy miért azt szavazta, amit, ha már leírta, hogy mit szavazott
    [huh kicsit kitekertem:D]
  • Cat 02 #4526
    És ? Lehet valaki ezt szeretné megtapasztalni. Valaki hullákról készít aktfotókat.
  • kocsisgabor9999
    de ez a sok buggyant aki a világháborúban élne... szánalmas :( ezt meglátná egy túlélő...
  • Rage47
    én is inkább vmi nyugis helyet választanék, nem szívesen aludnék bombaesőben:)
  • Hymtozis
    Az ókori Görögország vagy Róma polgára lennék.
  • kocsisgabor9999
    Tudod mit élnél át te szerencsétlen? Nemi erőszak, kivégzések, néznéd ahogy a családtagjaidat elhurcolnák, a barátodat felakasztanák, és Hiroshima felett atombomba robbanna... ilyenkor lehet látni mennyi tudatlan ember él az országban...
  • kocsisgabor9999
    codbuzik... semmit nem tudtok a világháborúról ti szerencsétlen majmok...
  • Rage47
    áhh szóval ez a válasz:D
  • Bulykin
    japán, ez nem kérdésXD
  • sweech
    A Világháborúk korát szeretném átélni 40.63%

a sok CoD-buzi
  • Rage47
    miért?
  • joshua
    A Világháborúk korát szeretném átélni
  • Benny04