127612
-
-
bracsek #4589 A kőkorban, egy törzsi társadalom tagjaként, ott nekem is jutna emberi kapcsolat.
-
F1re #4588 sok az americans armys meg FPS-s gamer aztan azt hiszik a haboru az kurva joh :D -
Hopp.... bocsi :) -
naon sok jó van talán szamuráj leginkább:) -
Aki a világháborúk korában vagy a jelenben élne, az el van tévedve nagyon... Egy valamit mondjatok: miben jobb a vh vagy a jelen mondjuk a kőkornál vagy az indiánoknál. Világháborúk: fölösleges öldöklés, népirtás, stb. Jelen: fogyasztói társadalom, globalizáció, környezetszennyezés, globális fölmelegedés, terrorizmus, gyakorlatilag tesszük tönkre a bolygót, ezt nem látjátok? 20. században kezdődött és a 21. században folytatódik az igazi hanyatlás.
Bezzeg milyen jó lehetett régen, békében, nyugiban élni egy kis törzsben, ahol igazi szabadság van, az emberek nem idegesek, mindenkinek megvan a maga feladata, és mindenki el is látja. Nincs pénz, és minden közös.
Igazából ahogy olvasom, amit írok, rájövök, hogy én igazi kommunista vagyok, ami a legjobb utopisztikus dolog! Csak lehetetlen megvalósítani. Próbálták, de mind elbuktak. Pedig milyen jó is lenne :) Csak túl sokan vagyunk hozzá... -
ötleteket ide -
Egybkt holnapra következő szavazás:
Hiszel a vallásod tanításaidban?
1. Igen
2. Nem
3. Ateista vagyok
4. Nem tartozom semmilyen vallási felekezethez. -
Arisztokratákra gondolsz sztem. -
Japánban, szamurájként akarok élni
Fontolgattam még a gyártulajdonost, de végül a japcsikat erősítem :) -
gyártanám a gumiabroncsokat tonnaszám :) -
Cat 02 #4579 És miből lenne pénz ? Akkoriban még nem komonizmus xp -
F1re #4578 nem szavazok mert en a 19. szazadban lennek maffiozo :D es iet nem latok :D -
Az ókori Görögország vagy Róma polgára lennék.
Nem vagyok jó töriben ugyhogy lehet h marhaságot fogok írni. Nem polgár lennék, hanem az akkori rendszer szerint 1-2 lépcsővel fölötte álló "földesúr". Csomó rabszolga elvégezné a dolgaimat, a kereskedelembe meg pénzt "fektetnék". Napközben hosszú "ebédszünetben" fürdőkben lógnék. Esténként meg barátokkal/haverokkal zabálnék, vedelnék, feküdnénk és néznénk, hogy a gladiátorok hogyan csépelik egymást. Rémlik, hogy egyik uralkodó, aki keveset volt trónon, csinált magának egy hatalmas lebujt az egyik szigetén, és állandóan ott volt a kormányzással mit sem törődve. Ilyesmi helyet valszeg én is építtetnék.
-
ááá
jó dolga lenne a munkásaimnak...
napi 8 óra pihenés stb... -
Cat 02 #4575 Fasza kis forradalmak, munkásmozgalmak :S -
Lehetett volna egy jövőbeni opció is.
Pl "Egy felfedező űrhajó kapitánya lennék pár száz év múlva, amikor az emberiség elkezdni meghódítani a világegyetemet"
Én ezt választottam volna :D Így maradt az Ókor. -
ba32107 #4573 ja és tele volt homokossal
-
detto -
Gyártulajdonos az ipari forradalom idejében
pénz=korlátlan hatalom
ennyi... -
A keféltekben nem vagyok azért anyira biztos :P Ellenben rabszogák tényleg ottvoltak,nem kellett semmit sem dolgozni. -
Stipi Stopi II. Világháború :P -
G_ArchAngel #4568 Ókor, mert orrba-szájba kajáltak, piáltak és keféltek:) -
Ott lennének a gladiátor játékok:) -
római polgár...bár nemtom meddig bírnám gépek nélkül -
világháborúk kora, szeszcsempészet, mafia, chicago, Al Capone, kell ennél több?:D -
Bár nem szeretem az amerikaiakat,de inkább az,USA-t mégse pusztíotta le senki a háborúban.Meg ott bárki lehet okos:D -
Jogos.De még így is ott a többi példám,ami 20. századra vonatkozik.És amikor egy zsidó mondja azt,hogy a náci tábor luxus az oroszhoz képest,az szerintem elgondolkodtató.És én mindig is tartani fogom,hogy a legalja mindennek a kommunizmus ilyen téren.Láttam még régebben egy táblázatot,nem tudom már,hogy hadi,vagy civil áldozatok száma,de ez németeknél 3 millió volt,oroszoknál meg több mint 30 millió.Tehát ha ezt nézzük,még mindig ők a "gonoszabbak". -
pont tegnap beszéltük ezt barátokkal. 1960-70, amerika vagy anglia. ^^ -
ba32107 #4561 hmm. igaz. meghajolok az érveid előtt. viszont: milyen kultúrát irtottak ki az amerikaiak? mikor? az indiánokra gondolsz? szerintem az akkori időket nem nagyon lehet egy kalap alá venni a 20. századdal. amúgy....ha nagyon elvontan nézzük, akkor az is "természetes" dolog volt. az indiánok/egyéb természeti népek egyszerűen túl gyengék voltak a fennmaradáshoz. gyengeség alatt értve a technikai elmaradást is, ezáltal nem tudtak hatékonyan védekezni. -
Egyértelműen valam indián civilizációban élnék, de a kőkor is jól hangzik. A lényeg, hogy valami kommuna legyen, nem ez a globalizációfasságos fogyasztói társadalmas hűdeiparilagfejlett szarság legyen... -
Katonák...Japánok kínai felukon teszteltek biológiai fegyvereket.Oroszok ugyan azt csinálták mint a nácik,csak úgynond "hatékonyabban",ergo több zsidót öltek meg,és sokkal több ártatlan embert.Németországot szőnyegbombázás alá vetették,amikor egyértelmű volt már mindenkinek,hogy vesztítenek,de nem baj,ők még megmutatják milyen faszák,hogy lebombázzák őket.Vagy ot vanak a hős,szent "Amerikaiak",hány éves kultúrát írtottak ki?És amiket felsoroltam,egy sem a katonák bűne,hanem az akkori kormányé.Háborúban attól függ melyik a jó fél,hogy melyik oldalon állsz,de nem lehet egyértelműen kijelenteni kik a gonoszok. -
ba32107 #4558 már nem azért de akiket felsoroltál, azok majdnem mind KATONÁK voltak. kicsit van különbség az között, hogy két kormány egymás hadseregét öli halomra, vagy pedig ártatlan, védekezésre képtelen embereket semmisít meg. szerinted miért voltak évtizedekig háborús bűnös perek, miért építették azt a sok tábort? elhiszem, hogy nem a német katonák tehetnek erről, mert ők csak tették amit tenniük kellett, de a náci vezetők egyértelműen bűnösök.
egyébként a válaszlehetőségek listája korántsem teljes, nekem például egyik sem szimpatikus, ezért a világháborúra szavaztam. -
Ha már múlt, akkor maradjunk 2007-nél.
KO.ocka vagyok, és nekem a mostani gépes korszak a megfelelö :D
Viccet félretéve:Az ókori Görögország vagy Róma polgára lennék
görögöknél szivesen élnék, mondjuk valamilyen épp háborúmentes idöben. -
Igen.De hogyha sok nép ugyan azt csinálta,mint a nácik,miért csak őket emelik ki?Ráadásul ha ettől eltekintünk,és a gazdasági fejlődést tekintjük,akkor pl kommnizmus idején fejlődés nem igen volt,míg a németek a porból,egy vesztes világháború után 20 évvel majdnem elfoglalták egész Európát.Ez azért nem kis teljesítmény.És itt most ne azt nézzük,hogy hány ártatlan ember halt meg,hanem csak a fejlődést. -
Ja...(nemtuderremástírni:D) -
Ja... -
Viszont az európaiak elég mocskos módon kizsákmányolták őket.De az azelőtti idők tényleg jók lehettek ott.Bár voltak érdekes játékaik,ami vagy meghalsz vagy nem,nameg ugyebár az isten felé mutaott áldozatok se nagyon jönnek be. -
kocsisgabor9999 #4552 És ilyenkor lehet azt mondani hogy az ember a legkegyetlenebb legmocskosabb állatfaj a Földön! -
Hány kínai halt meg csak úgy?Hány japán halt meg csak úgy?Hány német halt meg csak úgy?Hány orosz halt meg csak úgy?Soroljam még?Amúgy én is az 1 millióban hiszek.De elég sok nép nevét fel lehetne sorolni.