127612
  • bracsek #4670
    még megvan :( de már nem vagyok kiskorú :(
  • desigo
    17-18 ...
  • kocsisgabor9999
    én még szűz vagyok...:D és leszarom ha más cikinek tartja 18 éves leszek
  • Ability
    Nem, dehogy. :) Csak itt már máskor is kijött valamilyen alkoholos kérdésnél, hogy a többség még nagyon fiatal. Igazából nekem fel sem tűnik, akik ide szoktak írni, azok már nem gyerekek, kevés kivétel van. De a szavazás mindig mást szokott mutatni. Ez pedig tipikusan olyan kérdés, hogy a banda egyik felének még nem aktuális, a másik negyed nem fogja kidumálni, és ezzel együtt felvállalni, hogy ha esetleg később volt meg neki, mint a "normának". Meg egyébként is, ezen nem lehet semmit beszélni. Nem rossz kérdés, legalább megtudjuk az átlagot, mégha kevesebb szavazat is fog beleszámítani, csak szerintem olyan kérdések kellenének, ami megosztja a fórumozókat, ahol lehet élményeket mesélni, ahol magyarul ki lehet dumálni a témát. (Tehát nincs bajom a kérdéssel, nem azt mondom, hogy vegyék le. :P)

ui.: egyébként meg az is lehet, hogy csalnak is az emberek ilyen kérdésnél. Hiába névtelen, szeretik magukat ámítani. :D
  • VRSDM
    már várólistán van ;)
  • Fbn Lx
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    egyébkéntmeg szavazzatok az új különlegesképességes kérdésemre, nekem tetszik xDDD
  • Fbn Lx
    de azért hasznos információ, én pl. kíváncsi vagyok az arányokra =)
  • kulabácsi
    miért te már öregnek érzed magad? :)
  • kulabácsi
    pedofília :(
  • Ability
    Szerintem ez nem egy szerencsés kérdés. Nincs mit beszélni róla, ezen nem lehet összevitázni, mint az előzőn. (Nem konkrétan a vita hiányzik, hanem szerintem ebből a kérdésből nem sok komment fog születni, nem fog pörögni a topik.) Illetve túl sok a fiatal...
  • bardocz
    Az se írni,se olvasni nem tud,úgyhogy ide se jár:D
  • Fbn Lx
    és mi van azzal, aki 12 éves kor előtt vesztette el? :D
    najó.
  • Ability
    Felcseréltem a színeket mindkét oldalon. A lényeges dolog, a szavazás kérdése most fekete, a mellékes infók (dátum, állapot, stb.) pedig szürkék. A rámutatásos (hover) szín pedig vörös. A lenyíló rész szürke lett, hogy elkülönüljön a kérdéstől. Összeségében talán jobban olvasható, viszont ilyen világos háttéren a sok apró fekete betű valahogy... nagyon elüt, ránézek, és egy paca az egész, fárasztó a szemnek. Még nem tudom mi lesz vele, de igazából nem tetszik.

Elkövetkezendő késleltetett kérdések:

'08-06-05 15:59: Szereted-e a focit?
    '08-06-04 15:58: Ha szupererőt kapnál egyik napról a másikra mit tennél?
  • VRSDM
    vagy sok fiatal vagy sok lúzer jár erre.

nem mondom hogy el kell sietni, mert nem, meg kell adni a módját (bár mindenki hajhássza az elsőt hogy mennyei, namost biciklizésnél sem a kezdetek hanem a megtanulás majd a trükkök az élvezetesek :P

ergó. nyomás kuffantani egyet, aztán kettőt, aztán stabil barátnő ;)
  • bardocz
    Ez az:DD Roszuil emlékeztem,nem rajzolt.Köszi!
  • Rash87
    ennyi hülyeséget rég olvastam :D
  • BaLTáSGYiLKoS
    pixelpofák?
  • FZoleee
  • FZoleee
    Az ókori Görögország vagy Róma polgára lennék :) Bár szivesen lennék Angliában is egy vár ura :D
  • bardocz
    Nem ez,van egy másik,egy rajzolt képen egy csávó fogja a fejét,és kétségbeesett arca van:D
  • BaLTáSGYiLKoS
    hmmm...
  • kas123
    1 biztos, nem a te testedbe költöznék be.
  • magus
    most komolyan mit vársz, az sg-t látogatók átlagéletkora (a valódi, nem a statisztika) igen alacsony
  • bardocz
    Ja h bocs,hogy te még abban a oorban élszhogy aki nem codozik meghal,aki codozik,az meg nem hal meg rögtön,viszont csak a cod miatt megy
    Valaki lineklhje már be neki a jaj,de gecibuta vagy képet plz,nemtalálom.
  • bardocz
    Már megint a nácik,tanuljál már valamit a témáról és utána szövegeljél bazmeg.
  • ba32107
    aha értem. frankó, köszi szépen!
  • Rage47
    itt be tudnál vmi olvashatóbb betűszínt rakni a halványszürke helyett?
  • Ability
    Kész, működik, a jelenlegi kérdést is tegnap auto rakta be. Most ebben a pillanatban viszont nincs beállítva késleltetett szavazás. Az is úgy működik, hogy mi választunk a kérdések közül, ha úgy tartja kedvünk, akkor felhalmozunk akár 10 kérdést is, és a beállított időpontban jelenik meg. Tehát nem magától választ a népszerű kérdés ötletek közül. Majd ha VRSDM megjön, akkor talán beállít többet is, én annyira nem akarok beleszólni, hogy mi kerüljön ki. Lehet majd kaptok Ti is egy listát, ahol az előre beállított kérdéseket lehet megnéni. Egyfajta várólista lenne.
  • ba32107
    jöhetne má'

volt szó arról, hogy automata script fogja berakni mindennap x órakor. ezzel mi a helyzet?
  • mazsola89
    Mikor lesz új kérdés?
  • mazsola89
    Ha arról volna szó h tudom h nem halok meg és bármikor visszajöhetek a jelenbe akkor én is a VH-ra szavaznák :-D
    Ja és a film teljesen más mivel a filmben nem te lövöd le az ellenfelet.
    Szerintem rohadt szar dolog lehet h gyilkolnod kell hogy ne halj meg.
    CoD pff röhej a sok kisgyerek azt hiszi ennyiből áll az egész h futsz és aprítasz ááá
  • ba32107
    Én sose játszottam egy percet sem a cod-al. Amit tudok a 2.vh-ról, azt regényekből és filmekből tudom: (Oroszlánkölykök, Meztelenek és holtak, valamint Ryan közlegény és Elit alakulat). Ezek ha nem is tökéletesen, de nagyjából átadják a harcok minden aspektusát. Én csak azért jelöltem vh-t, mert a többi egyszerűen nem tetszik.
  • sweech
    jaértem :)
  • Rundstedt17
    nem.szamurájként nem.szerzetésként soha:D.így írtam.tehát a szamurájságot egy sima nemmel utasítottam volna el.a szerzetességet meg egy SOHÁ val
  • Rundstedt17
    tudod mit?én nagyon örülök hogy nincs kötelező katonaság és nem kell katonának lennem egy félévre sem.rohadt jó hogy az ember életéből elvettek régen akár több évet is hát szerintem pedig nem...kb mik történtek:voltak akiket folyamatosan aláztak gondolom igazi ember lett volna belőle....,volt olyan akit részeges tiszt lőtt agyon...,voltak akik meg bebuzultak nem bírták nő nélkül.....szóval én örülök hogy nem vaqgyok részese ennek a baromságnak.
  • sweech
    szamurájok nem szerzetesek. szerintem te a shaolinokkal kevered, ők kínaiak :)
  • Rundstedt17
    egy vár ura lennék:D...világháborúba kösz nem akarok meghalni se katona lenni.2007 egy liberális kor,nem szeretem.gyártulajdonos szép is de azért jobba vár ura.japán igen egy csodás kultúrájú ország,de azért szamuráj áh inkább nem.Szerzetesként soha.ókorban sem szivesen élnék.ősi civilizáció kössz nem.kőkor ez vicc?soha
  • mama2
    Aztmondjátok nem a COD miatt van az, hogy a világháborút akarjátok átélni. Az unokatestvérem azt mondta, hogyha egyzser lesz a 3. világháború ő megy, mert sok mindent tud már a COD-ból, mivel ő sokat játszik.
    Szerintem annak a 16.07%-nak a fele a Cod, meg a hasonló második világháborús játékok miatt akar oda eljutni. De kérdem én: szeretnétek ti azt látni, hogy embereket végeznek ki a nácik csak azért, mert megszólaltak, vagyhogy a családtagjaitokat rabolják el?
    És azt sem hinném, hogy ha titeket visznek katonának vissza akartok jönni, csakhogy már nem lehet. Szerintem az a 8% akik nem a sok COD miatt szavaztak a világháborúsra, azonnal meghalna a csatamezőn.
    Szóval ne mondjátok nekem hogy ilyet akartok átélni, mert nem hiszem el. Mondjuk hogyha nem esne bántódásom, akkor talán én is elmennék oda, de nincs halhatatlanság kód az életben, szóval... nem jelöltem be.
    Amúgy szerintem a következő kérdés legyen az, hogy ki testébe költöznél egy napra bele? A válasz lehetőségeket rátok hagyom.
  • ba32107
    egyetértek. én is szívesen mentem volna katonának.
  • desigo
    ez jó kérdés volt