127612
  • Pepsi Twist
    15-16

sztem ez teljesen átlag életkor... :D bár a cigányoknál már az snassz ha 12-14 évesen még szűz :D
  • Ability
    Tervezem, szerintem az archív oldalra fog kerülni, mert a másikon már nincs neki hely, illetve oda inkább csak az ötletek menjenek...
  • Ability
    Abba is kitérnek a nyarlásra. Ráadásul pont úgy, ahogy írtam. Belföld, külföld. Egyébként az a kérdés sincs jól kidolgozva, többet is bejelölhetne az ember. A tiéddel az a baj, hogy sok lehetőséget nem írhatunk bele, mert akkor nagyon eloszlik az eredmény, nincs szignifikáns különbség. Ha pedig keveset írunk, akkor túl sokan szavaznának az egyébre. Ha már szavazás, akkor próbáljuk meg úgy alakítani, hogy mindenkit lefedjen, és legyen is használható eredménye. Szeritnem olyan sokan nem fognak külföldre menni, így talán elég lenne amit javasoltam: beföld, külföld. Ha ki tudod dolgozni jobban a kérdést, akkor küldd be újra. Ezt is leírtam...
  • joshua
    17....ami még ez év elején volt.
  • cicai
    lol
  • mama2
    Valahol szerezni kéne egy csajt. Csak én nem járok suliba, pedig ott vannak a jó su...
  • Kicsikiraly
    és olyan mér nincs hogy még nincs meg :( ?
  • Benny04
    még megvan :(
  • ba32107
    jogos
  • Carlos
    én látom!
    sokan nem!
  • ChuckyHUN
    Hát pont ezen gondolkodtam, hogy mi lesz:))
    Még megvan :(:)
    nem akarom elsietni, de lehet,hogy nyáron elhagyo...
  • bracsek #4699
    hát jah, így is nevezhetsz minket :)
  • desigo
    akkor a maradék 10 a kakukktojás xD
  • bracsek #4697
    Banner: Tervezett kérdések gyűjtőhelye (BÉTA)
  • Carlos
    Kéne egy olyan szavazás, hogy amin lehetne arra szavazni, hogy mi legyen a következő szavazás...
  • bracsek #4695
    de kb 50 vagy még több kiskorú -.-
  • desigo
    60 % szűz még OMG

• miilann
    amugy sztem a tervezett kérdéseknek pont azért lett külön gyűjtőhelye h ne itt legyenek kitárgyalva szal ne írogassa már mindenki h 'lécci szavazzatok az enyémre,hty' kösz.
  • RoR zsozso
    Amúgy igyekeztem a leglátogatottab nyaralóhelyeket leírni h. ne csak kommentben kelljen írni...
  • RoR zsozso
    "Az összes célállomást nem tudjuk kiírni, a felsoroltak nem fedik le a többséget"

Ott volt h. "egyéb (kommentben kifejtem)" is!!
    Amúgy ilyen nem volt még csak olyan volt h. "Mit csinálsz nyáron" annak meg nemsok köze van a Hol nyaralsz-hoz!!
  • N o N a m e
    A sok sg kocka még szüz :) Gyerünk fiúk, csajokat felszedni és vinni az ágyba :P
  • ba32107
    ja, amúgy nem lehetne megoldani, hogy a várólistát mi is lássuk? esetleg időpontokkal együtt?
  • FZoleee
    Állapotnál kattintsatok az "Elutasított" szövegre és kiírja...
    Amúgy:
    Az elutasítás oka: Az összes célállomást nem tudjuk kiírni, a felsoroltak nem fedik le a többséget, bár talán jobban kidolgozva lenne értelme. Szerintem mindenképp jobb lenne valahogy csoportosítani. Belföld, külföld. Ilyen kérdés már volt is: kereső -> nyár
  • ba32107
    javasolnám az 1000 random emberes kérdést várólistára! (de csak azért mert én küldtem be )
  • NEOreg3
    megvan, megvolt, meg is lesz.
  • RoR zsozso
    Miért lett elutasítva a "Hová mész nyáron nyaralni??" ????
    Én gondoltam ez érdekes lenne...
  • N1ggA
    Én nem szomorkodnék ezen 13 évesen :D
  • kocsisgabor9999
    jaja
  • FZoleee
    Az elutasítás oka: Fel nem foghatom, hogy ez mitől érdekes. Szerintem maradjon meg mindenki magánügyeként..
  • GVG
    én egyszer elvesztettem de azóta már megtaláltam:P
  • zyppy
    a "Milyen gyakran maszturbálsz?" miért van elutasítva?
  • Goruck
    többségnek még megvan? .... uhhh....pfff.....nekem is :D
  • RoR zsozso
    Küldtem be egy ötletet ami sztem érdekes lenne,ha tetszik szavazzatok rá (amúgy a hova mész nyaralni az enyém)
  • ba32107
    keresd mama2-őt
  • magus
    aki úgy érzi egy kedves megértő pedofillal szeretné elveszteni... msg me...
  • mama2
    Még megvan:(.
  • caseih9400
    17 vagyok , utolsóra szavaztam ...de nyáron csak nem leszekmárszűz :|
  • szurop
    Meg lehet nézni a koromat, de én felvállalom hogy az utolsóra szavaztam.
  • bracsek #4672
  • desigo
    itt a nyár...
    lehetőség,hogy elhagyd :)