127612
  • bardocz
    Nem feltétlen a kockaság miatt.Bár biztos van akinél ez közrejátszik.
  • gergobaby
    :D:D A sok szűz kocka :)
  • bracsek #4748
    Te csak bízd ide, az eredetiséget mi hamar megvizsgáljuk, mindenikünknek van hozzá képzettsége bitenként átvizsgáljuk a képszerkesztők nyomai után kutatva, esélyed sincs hamisat megetetni :P
  • NEOreg3
    de lehet hogy a képet photoshoppolnám, az a biztos ha lejössz hozzám és megtekinted élőben
  • bracsek #4746
    Képet, vagy meg se történt.
  • Fbn Lx
    én csak a szélét :D
  • NEOreg3
    Az elutasítás oka: Majd ha legalább Te megtudod, akkor eskü kikerül ez a kérdés. :P

még mindig megtudom #4739

képet vagy videót nem linkelek mert csúnya vagyok, de nekem elhihetitek, hajlékony vagyok=) osztálytársam is megtudja, szal lehetséges!
  • Fbn Lx
    kevés a szakértő SG-n
  • LaszloLedzenyi
    a juhos kérdés mér lett elutasítva?
  • bracsek #4741
    Képet, vagy meg se történt.
  • [HUN]FaTaL
    sztem 16 ill. attól fölfelé
  • NEOreg3
    gyakorlatilag én megtudom nyalni=)
  • szucsy89
    amúgy szerintetek a "normális" életkor hány év a szüzesség elvesztésére?
  • szucsy89
    baribaszó
  • ba32107
    a könyökös kérdés egy hülyeség, elméletileg senki sem tudja. a nem és a majdnem válasz meg ugyanaz.

az IQ-s kérdés viszont
  • terron
    Ez után lehetne egy olyan hogy férfi / nő. Így mondjuk több értelme lenne ennek is. :)
  • VRSDM
    van egy viccem pont idevág.
    srácok a suliban vetélkednek h ki milyen korán vesztette el!

Huba: Hááát, srácok, én 16évesen vesztettem el egy svéd tanárnő lányával.
    Srácok: És és és ? Az anyja mit szólt?
    Huba: Hááát kaptam néhány pofont, de ennyi.

Kázmér: Az semmi én 13évesen vesztettem el, öltözőfülkében!
    Srácok: És és és? Az anyja mit szólt?
    Kázmér: Nemtudom, azóta sem láttam a lányt.

Pistike: Hagyjuk már én 11évesen vesztettem el egy szénakazalba!
    Srácok: Ú Ú Ú az kemény és az anyja mit szólt?
    Pistike: Beee-beee-beeee-beeee
  • wordsworth
    Hát nézd, én sem benyomva ismeretlennel vesztettem el :) Nem is azt mondtam, hogy avval kell.
  • G_ArchAngel #4732
    miert lenne sok, a szavazok fele siman lehet 18 evesnel fiatalabb..., ez nem vereseny...

mai fejjel orulnek neki, ha jozanul es olyan lannyal vesztem el, aki nem csak a gin-tonic miatt nezett ki jol...
  • wordsworth
    Kicsit nem sok az az 51%-? :D Mondjuk nem baj, csak meglepő számomra :)
    17. születésnap milyen jó is volt :))
  • G_ArchAngel #4730
    14-15 kozott feluton, ejszaka a badacsonyi strandon...

persze ha a kerdes ervenyes az egyszemelyes szexre, akkor sokkal korabban:)
  • Ability
    :D Annyira nem érdekel, hogy ki és miért tette. Nem is igazán izgat, hogy megtette, de azért jól esett utánanézni mégis miféle emberről van szó.
  • NEOreg3
    én voltam, lehetünk barátok még azért?
  • sweech
    szerinted? :D
  • Ability
    Fix IP-je van, szépen van róla statisztika, mikor melyikre nyomott, és társai. Ha szokott ide írni, akkor könnyen ki tudnám deríteni. Egyébként ilyenkor szeretem a nyomkövetést funkciót, bele tudok látni a másik személyiségébe, látom az összes szavazatát meg ilyenek. :P
  • szucsy89
    loooooool:D:D

amúgy az is lol h 54% az uccsóra...azt hittem más lesz az azrány
  • [HUN]FaTaL
    17-18
  • Fbn Lx
    '08-06-03 22:33:57

(2) Miért utasítottad el a kérdésem?

- Mert meleg vagyok.
    - Mert meleg vagy.
    - Szeretem a sonkát.

bazmeg, ki ez a retardált :DD
  • Ability
    Úgy döntöttem, hogy nem kell hozzá szűrő, úgyis mindig csak pár kérdés lesz ott. Beraktam a tervezett kérdések oldalra, navigáció alatt megtaláljátok.

ui.: közben látom szereztem magamnak új rajongókat. :D
  • Benny04
    engeem :)
  • desigo
    több mint fél sgt...
  • ba32107
    értem. nekem az ötletekhez logikus, mivel miközben böngészem az ötleteket, lássam, hogy mi lesz. ergo az archív oldal az a múlt, az új oldal meg a jelen és jövő. de értem a te logikádat is.

amúgy is ti vagytok a főnökök:D
  • Lullaby
    kit kell felavatni?
  • VRSDM
    nemvagyok már, de 1percnél tovább nem birom :)
  • desigo
    ne terelj
    valld be,hogy szűz vagy xDDDDD
  • VRSDM
    Felhívnám a fórumozókat Hogy akik kérdést írnak be, ne reklámozzák itt magukat. azért van a szavazós rendszer, fölösleges, és spem-nek veszem!
  • gercse
    még megvan, de annyira nem bánom...
  • Ability
    Illetve programozásilag is jobb lenne az archív oldal. Meg lehetne csinálni a másikra is, de a szűrőrendszer itt direkt egy másik táblából veszi az adatokat. Pont abból, ami nekünk kell. Így könnyű beépíteni, nincs kavar.
  • Ability
    Az a baj, hogy ott nincs elég hely. IE alatt így is kilóg egy kicsit, csak még nem volt kedvem szórakozni vele. A szűrőknél meg nem akarok lenyíló dolgokra cserélni, mert az csúnya, ez ami most van tipikusan olyan, hogy ránézek, és látom mik a lehetőségek, látom melyik aktív.

Logikailag is inkább az archív oldalhoz társítanám, mert az egyik oldalon csak az ötletek legyenek, a másik oldalon meg csak azok, amik élesbe is bekerültek, bekerülnek. Ez azért is fontos, mert a szűrőknél is lenne opció azokra, amik majd még ezután kerülnek be. Megint a hely, illetve az ötleteknél nem lehet alapul venni az elfogadott szűrőt, mert attól még nem biztos, hogy várólistán van.
  • ba32107
    hát a várólistának az archív oldalon szerintem nem sok értelme lenne. ellenben a tervezett szavazások alá (az oldalnavigáló gombok alá) pont jó lenne. már ha megoldható: nem értek hozzá.