127612
-
Nem feltétlen a kockaság miatt.Bár biztos van akinél ez közrejátszik. -
:D:D A sok szűz kocka :) -
bracsek #4748 Te csak bízd ide, az eredetiséget mi hamar megvizsgáljuk, mindenikünknek van hozzá képzettsége bitenként átvizsgáljuk a képszerkesztők nyomai után kutatva, esélyed sincs hamisat megetetni :P -
de lehet hogy a képet photoshoppolnám, az a biztos ha lejössz hozzám és megtekinted élőben
-
bracsek #4746 Képet, vagy meg se történt. -
Fbn Lx #4745 én csak a szélét :D -
Az elutasítás oka: Majd ha legalább Te megtudod, akkor eskü kikerül ez a kérdés. :P
még mindig megtudom #4739
képet vagy videót nem linkelek mert csúnya vagyok, de nekem elhihetitek, hajlékony vagyok=) osztálytársam is megtudja, szal lehetséges! -
Fbn Lx #4743 kevés a szakértő SG-n -
a juhos kérdés mér lett elutasítva? 

-
bracsek #4741 Képet, vagy meg se történt. -
sztem 16 ill. attól fölfelé -
gyakorlatilag én megtudom nyalni=) -
amúgy szerintetek a "normális" életkor hány év a szüzesség elvesztésére? -
baribaszó
-
ba32107 #4736 a könyökös kérdés egy hülyeség, elméletileg senki sem tudja. a nem és a majdnem válasz meg ugyanaz.
az IQ-s kérdés viszont
-
Ez után lehetne egy olyan hogy férfi / nő. Így mondjuk több értelme lenne ennek is. :) -
van egy viccem pont idevág.
srácok a suliban vetélkednek h ki milyen korán vesztette el!
Huba: Hááát, srácok, én 16évesen vesztettem el egy svéd tanárnő lányával.
Srácok: És és és ? Az anyja mit szólt?
Huba: Hááát kaptam néhány pofont, de ennyi.
Kázmér: Az semmi én 13évesen vesztettem el, öltözőfülkében!
Srácok: És és és? Az anyja mit szólt?
Kázmér: Nemtudom, azóta sem láttam a lányt.
Pistike: Hagyjuk már én 11évesen vesztettem el egy szénakazalba!
Srácok: Ú Ú Ú az kemény és az anyja mit szólt?
Pistike: Beee-beee-beeee-beeee -
Hát nézd, én sem benyomva ismeretlennel vesztettem el :) Nem is azt mondtam, hogy avval kell. -
G_ArchAngel #4732 miert lenne sok, a szavazok fele siman lehet 18 evesnel fiatalabb..., ez nem vereseny...
mai fejjel orulnek neki, ha jozanul es olyan lannyal vesztem el, aki nem csak a gin-tonic miatt nezett ki jol... -
Kicsit nem sok az az 51%-? :D Mondjuk nem baj, csak meglepő számomra :)
17. születésnap milyen jó is volt :)) -
G_ArchAngel #4730 14-15 kozott feluton, ejszaka a badacsonyi strandon...
persze ha a kerdes ervenyes az egyszemelyes szexre, akkor sokkal korabban:) -
:D Annyira nem érdekel, hogy ki és miért tette. Nem is igazán izgat, hogy megtette, de azért jól esett utánanézni mégis miféle emberről van szó.
-
én voltam, lehetünk barátok még azért?
-
szerinted? :D -
Fix IP-je van, szépen van róla statisztika, mikor melyikre nyomott, és társai. Ha szokott ide írni, akkor könnyen ki tudnám deríteni. Egyébként ilyenkor szeretem a nyomkövetést funkciót, bele tudok látni a másik személyiségébe, látom az összes szavazatát meg ilyenek. :P -
loooooool:D:D
amúgy az is lol h 54% az uccsóra...azt hittem más lesz az azrány -
17-18 -
Fbn Lx #4723 '08-06-03 22:33:57
(2) Miért utasítottad el a kérdésem?
- Mert meleg vagyok.
- Mert meleg vagy.
- Szeretem a sonkát.
bazmeg, ki ez a retardált :DD -
Úgy döntöttem, hogy nem kell hozzá szűrő, úgyis mindig csak pár kérdés lesz ott. Beraktam a tervezett kérdések oldalra, navigáció alatt megtaláljátok.
ui.: közben látom szereztem magamnak új rajongókat. :D -
engeem :) -
több mint fél sgt... -
ba32107 #4719 értem. nekem az ötletekhez logikus, mivel miközben böngészem az ötleteket, lássam, hogy mi lesz. ergo az archív oldal az a múlt, az új oldal meg a jelen és jövő. de értem a te logikádat is.
amúgy is ti vagytok a főnökök:D -
kit kell felavatni?
-
nemvagyok már, de 1percnél tovább nem birom :) -
ne terelj
valld be,hogy szűz vagy xDDDDD -
Felhívnám a fórumozókat Hogy akik kérdést írnak be, ne reklámozzák itt magukat. azért van a szavazós rendszer, fölösleges, és spem-nek veszem! -
még megvan, de annyira nem bánom... -
Illetve programozásilag is jobb lenne az archív oldal. Meg lehetne csinálni a másikra is, de a szűrőrendszer itt direkt egy másik táblából veszi az adatokat. Pont abból, ami nekünk kell. Így könnyű beépíteni, nincs kavar. -
Az a baj, hogy ott nincs elég hely. IE alatt így is kilóg egy kicsit, csak még nem volt kedvem szórakozni vele. A szűrőknél meg nem akarok lenyíló dolgokra cserélni, mert az csúnya, ez ami most van tipikusan olyan, hogy ránézek, és látom mik a lehetőségek, látom melyik aktív.
Logikailag is inkább az archív oldalhoz társítanám, mert az egyik oldalon csak az ötletek legyenek, a másik oldalon meg csak azok, amik élesbe is bekerültek, bekerülnek. Ez azért is fontos, mert a szűrőknél is lenne opció azokra, amik majd még ezután kerülnek be. Megint a hely, illetve az ötleteknél nem lehet alapul venni az elfogadott szűrőt, mert attól még nem biztos, hogy várólistán van. -
ba32107 #4711 hát a várólistának az archív oldalon szerintem nem sok értelme lenne. ellenben a tervezett szavazások alá (az oldalnavigáló gombok alá) pont jó lenne. már ha megoldható: nem értek hozzá.