127612
-
Nem, kifejezetten utálom :D -
nem szeretem....de most van a roland garros amit pl nagyon:) -
Nem. bár nézni néha jó, mikor már nagyon unom magam :D -
bracsek #4827 kocka banda :) -
Nem
-
hogyaviharbaneszeretném oszibáttyám?:D -
nem vagyok úgy belebuzulva, mint sokan, játszani is ritkán játszom, de van olyan meccs amire kíváncsi vagyok. pl. vb-t és eb-t meg szoktam nézni. inkább nemre szavaztam, mert nem igazán érdekel. -
#4820 :C -
Max játszani -
Nézni nemigazán, játszani igen:) -
nézni unalmas, tehetségem nincs hozzá, szal nem szeretem -
Mi az a foci? 
-
játszani nemtudok, de azért próbálkozni + nézni jó :) -
A gazdasági fejlődés úgy nagyon gyors tud lenni(lsd.:szemétgonosz nácik 1. VH után).De szabad piacnak is kell lennie,hogy legyen verseny,ami hozza a fejlődést. -
Cat 02 #4816 Nem feltétlen ^^ Görögök is megmondták h a legjobb uralkodási mód az abszólútizmus :D -
Szerintem is szánalmas. Attól hogy kiszinezik a topicot, aki eddig leszarta a konzolokat az ezután is lefogja szarni (többek között én is):D -
Meg SQJ is... -
ba32107 #4813 és a többiek nem tesznek valamit? komolyan ez nevetséges....nem mintha annyira zavarna, hogy éjjel nem tudok aludni, de akkor is... -
Mert Kandurex konzolbuzi. -
Egy név: Kandurex. -
CUCLI #4810 moderátor színezte át
-
Fbn Lx #4809 én csak azt nem értem, moderátorok hogy engedték meg, hogy színes legyen? D:
amúgy leszarom magát a kérdést :D -
Rundstedt17 #4808 Ez a romlott ország talán jobban tetszik?
-
Fbn Lx #4807 hát nem szívesen élnék a te országodban =) -
Rundstedt17 #4806 nekem nem a bűn forrása lenne,drogos alkoholisták zúznának a fene nagy szabadságba
-
az enyém mindenkinek tetszene :) partyföld csak nőkkel drog+pia, hamarmeghalnank de élveznénk=ném :D -
Rundstedt17 #4804 mert nem én írányítottam 
-
ba32107 #4803 ezt úgy hívják diktatúra és sehol sem volt túl népszerű :D -
ba32107 #4802 a leáldozott kérdéshez komment:
most komolyan minek kell kiemelni? magasról lefosom a konzolokat meg úgy alapban a játékokat, és nem érdekel az a topik sem, de mindig megütközik rajta a szemem, és rohadtul idegesít. minek kell felhívni arra a figyelmet? aki képes ilyen faszságokon vitatkozni, az úgyis be fog menni oda, de akiket nem érdekel azoknak miért kell a pofájába tolni... -
Rundstedt17 #4801 jah persze én lennék a legfőbb bíró és a szórakozásom a társadalom megtisztása lenne a bünőzöktől.
-
Rundstedt17 #4800 egyebet.átvenném a hatalmat,de nem az egész földön hanem csak itt Magyarországon.mert ugye mit érnék az egész földdel,úgyse tudnám írányítani,úgy meg értelmetlen az egész.Tehát Magyarországot teljesen zárt országgá alakítanám,semmi bevándorlás,kivándorlás engedéllyel,maximális rend a közbiztonság páratlan lenne a gyilkosok erőszak tevőkre azzonali kivégzés várna,szolidárisabb és jobb társadalmat próbálnék kialakítani,a szenny adások száműzve lennének stb.Ez már úgyis bőven elég egy ilyen kérdésre
-
okos tápik
-
Fbn Lx #4798 csak az a baj, h egyrsézt lehetetlen a pénz fogalma mellett ilyen tökéletes egyensúlyt létrehozni, másrészt meg attól hogy szupererőd van, még nem értenél a világgazdasághoz :D
legalábbis én nem szuperpolitikaiérzékként fogom fel. de nemtom. -
Fbn Lx #4797 hogymivan?
fáradt vagyok a hülyeségedhez, sry. De ha akarod kifejtheted mégegyszer :D -
Ha szupererőm lenne, akkor az egész földet egy kibanagy partylanddá változtatnám, én lennék egyedül pasi a világon, többi mind csaj.. jól hangzik megyek és megcsinalom :D -
Te egy emo-s bolond vagy aki depressziós és visszahúzódó és többekközt depressziós ...
Nevano ismerőse írta... PETI -
ba32107 #4794 szupererőt fizikai erőként értelmezem (városrombolós válasz is erre utal)
ergo a hatalmat csak fizikai terrorral tudnád fenntartani, ami már alapból el van cseszve -
jó de itt én lennék a vezér:PPDSADSAD -
Cat 02 #4792 Jójó, de "Cézár"nak (sry nem tudom h kell írni) nem volt szuperhatalma :D -
ba32107 #4791 ezt úgysem tudnád megtenni
gondolj azokra, akiknek sikerült óriási birodalmat kiépíteni (római császárok). lehet, hogy rossz a példa, de problémák mindig voltak és mindig lesznek, ezen nem tudsz segíteni