127612
  • FZoleee
    Nem, kifejezetten utálom :D
  • joshua
    nem szeretem....de most van a roland garros amit pl nagyon:)
  • DJ Skyline
    Nem. bár nézni néha jó, mikor már nagyon unom magam :D
  • bracsek #4827
    kocka banda :)
  • cicai
    Nem
  • ChuckyHUN
    hogyaviharbaneszeretném oszibáttyám?:D
  • sweech
    nem vagyok úgy belebuzulva, mint sokan, játszani is ritkán játszom, de van olyan meccs amire kíváncsi vagyok. pl. vb-t és eb-t meg szoktam nézni. inkább nemre szavaztam, mert nem igazán érdekel.
  • Benny04
    #4820 :C
  • bardocz
    Max játszani
  • [HUN]FaTaL
    Nézni nemigazán, játszani igen:)
  • NEOreg3
    nézni unalmas, tehetségem nincs hozzá, szal nem szeretem
  • caseih9400
    Mi az a foci?
  • SG rock
    játszani nemtudok, de azért próbálkozni + nézni jó :)
  • bardocz
    A gazdasági fejlődés úgy nagyon gyors tud lenni(lsd.:szemétgonosz nácik 1. VH után).De szabad piacnak is kell lennie,hogy legyen verseny,ami hozza a fejlődést.
  • Cat 02 #4816
    Nem feltétlen ^^ Görögök is megmondták h a legjobb uralkodási mód az abszólútizmus :D
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem is szánalmas. Attól hogy kiszinezik a topicot, aki eddig leszarta a konzolokat az ezután is lefogja szarni (többek között én is):D
  • BaliBoy
    Meg SQJ is...
  • ba32107
    és a többiek nem tesznek valamit? komolyan ez nevetséges....nem mintha annyira zavarna, hogy éjjel nem tudok aludni, de akkor is...
  • [HUN]FaTaL
    Mert Kandurex konzolbuzi.
  • mama2
    Egy név: Kandurex.
  • CUCLI
    moderátor színezte át
  • Fbn Lx
    én csak azt nem értem, moderátorok hogy engedték meg, hogy színes legyen? D:
    amúgy leszarom magát a kérdést :D
  • Rundstedt17
    Ez a romlott ország talán jobban tetszik?
  • Fbn Lx
    hát nem szívesen élnék a te országodban =)
  • Rundstedt17
    nekem nem a bűn forrása lenne,drogos alkoholisták zúznának a fene nagy szabadságba
  • wordsworth
    az enyém mindenkinek tetszene :) partyföld csak nőkkel drog+pia, hamarmeghalnank de élveznénk=ném :D
  • Rundstedt17
    mert nem én írányítottam
  • ba32107
    ezt úgy hívják diktatúra és sehol sem volt túl népszerű :D
  • ba32107
    a leáldozott kérdéshez komment:

most komolyan minek kell kiemelni? magasról lefosom a konzolokat meg úgy alapban a játékokat, és nem érdekel az a topik sem, de mindig megütközik rajta a szemem, és rohadtul idegesít. minek kell felhívni arra a figyelmet? aki képes ilyen faszságokon vitatkozni, az úgyis be fog menni oda, de akiket nem érdekel azoknak miért kell a pofájába tolni...
  • Rundstedt17
    jah persze én lennék a legfőbb bíró és a szórakozásom a társadalom megtisztása lenne a bünőzöktől.
  • Rundstedt17
    egyebet.átvenném a hatalmat,de nem az egész földön hanem csak itt Magyarországon.mert ugye mit érnék az egész földdel,úgyse tudnám írányítani,úgy meg értelmetlen az egész.Tehát Magyarországot teljesen zárt országgá alakítanám,semmi bevándorlás,kivándorlás engedéllyel,maximális rend a közbiztonság páratlan lenne a gyilkosok erőszak tevőkre azzonali kivégzés várna,szolidárisabb és jobb társadalmat próbálnék kialakítani,a szenny adások száműzve lennének stb.Ez már úgyis bőven elég egy ilyen kérdésre
  • ChevyG #4799
    okos tápik
  • Fbn Lx
    csak az a baj, h egyrsézt lehetetlen a pénz fogalma mellett ilyen tökéletes egyensúlyt létrehozni, másrészt meg attól hogy szupererőd van, még nem értenél a világgazdasághoz :D
    legalábbis én nem szuperpolitikaiérzékként fogom fel. de nemtom.
  • Fbn Lx
    hogymivan?
    fáradt vagyok a hülyeségedhez, sry. De ha akarod kifejtheted mégegyszer :D
  • wordsworth
    Ha szupererőm lenne, akkor az egész földet egy kibanagy partylanddá változtatnám, én lennék egyedül pasi a világon, többi mind csaj.. jól hangzik megyek és megcsinalom :D
  • Misi az ezredes
    Te egy emo-s bolond vagy aki depressziós és visszahúzódó és többekközt depressziós ...

Nevano ismerőse írta... PETI
  • ba32107
    szupererőt fizikai erőként értelmezem (városrombolós válasz is erre utal)

ergo a hatalmat csak fizikai terrorral tudnád fenntartani, ami már alapból el van cseszve
  • cicai
    jó de itt én lennék a vezér:PPDSADSAD
  • Cat 02 #4792
    Jójó, de "Cézár"nak (sry nem tudom h kell írni) nem volt szuperhatalma :D
  • ba32107
    ezt úgysem tudnád megtenni

gondolj azokra, akiknek sikerült óriási birodalmat kiépíteni (római császárok). lehet, hogy rossz a példa, de problémák mindig voltak és mindig lesznek, ezen nem tudsz segíteni