127612
-
nincs -
Bazz Katás kérdés tényleg kurvafontos-.- -
Túl nagy az a nagy feketség hogy csak mi legyünk itt:D. Csak megvárják míg kiírtjuk magunkat.:D -
ba32107 #4947 az statisztikai célokat szolgál. mondjuk a böngészős elég egyértelmű volt......az msn meg gondolom 50-100 között mozog az átlagnál
(nekem van kemény 14, és ebből 4-el szoktam beszélni) -
Szerintem is felesleges kérdés. Meg a hány msn partnered van, milyen böngészőt használsz, és társai is eléggé "fontos" kérdések :| Jobbnak tartom az ilyesmiket mint a mostani. Pl a mostaniak közül a kedvenc időjárásod nem rossz. Igazából ezek sem valami nagy kunszt kérdések, de jobban megismered a másikat, hogy mi a véleménye erről, mit szeret, mit nem. Még ha nem is az ismerkedés itt a cél. De most hogy megtudom kinek hány msn partnere van, meg hogy X az Explorert használ, Y meg Firefoxot, hát :| -
Fbn Lx #4945 azt szeretem ennél a kérdésnél, hogy vannak páran, akik fixre megmondják a tutifrankót, hogy hogyan is vannak a dolgok, aztán többieket lehülyézik :D -
Fbn Lx #4944 leszarom katát, minek ilyen hülyeségeket megszavaztatni D: -
Attól hogy fejlettebbek nem biztos hogy kapcsolatba tudnak/akarnak velünk lépni. Nagyon fasz példa de már akkor is fejlettebbek ha olyan repülőjük van ami 8000km/h-val képes menni stb.. -
ba32107 #4942 nem úgy értettem.......de a hangya-ember kapcsolat az kb olyan ember-ufó viszonylatban, mintha a világ ahogy mi ismerjük, az egyáltalán nem az lenne aminek látszik.
erre céloztam -
biztos vannak
ki van zárva, hogy csak mi lennénk ebben a végtelen űrben -
semmi:D -
nem, sry ....... -
ja, az:D
de látom nem értetted:))) -
nem mi, ki? -
az mi?XD -
"mi a véleményed Katáról" ........... 6 szavazattal elfogadva
-
-
erre próbáltam célozni :)
ui hogy hívják az a vmilyen állatka, aki túlél mindent? kiteszik a világűrbe, és ott is vígan lubickol a -273 fokban? na ő tuti nem ide valósi :) -
Hát nekem még olyan álláspontom is van hogy mi sztem túl fejletlenek vagyunk ahhoz hogy az ufók kapcsolatba lépjenek velünk... vagyis magasról leszarnak minket mert hozzájuk képest a fasorba se vagyunk :D
ui.: hangya ember téma... mi se lépünk kapcsolatba a hangyával :D -
mér szerinted olyan fejlettek vagyunk? fúú télleg, pár év és leszállunk a szomszéd bolygón, wow.. hacsak ki nem irtjuk addig magunkat :) -
ba32107 #4930 az már durva lenne ha annyival magasabb szinten lennének
a végén kiderül hogy man in black módra egy kristálygömbben élünk, ami egy iskolás ufógyereknek a cserekereskedelmi eszköze:D -
kitudja lehet hogy iagazad van:) -
te is próbáltál már kapcsolatba lépni egy hangyával, nem? meddig jutottatok a kommunikációval? :) -
Biztosan vannak, de technológiai szinten elmaradottabbak, mert akkor már kapcsolatba léptek volna velünk! Nem tudnám elhinni hogy csak mi létezünk, nem a Föld a világ közepe ahogy régen hitték! -
Miért ökörség?Ha logikus,akkor már hihető,csak az a baj,hogy túl sok ilyen logikus van,és nehéz dönteni,de inkább lehetetlen. -
Rundstedt17 #4925 lol meg vicces hogy tudnak a mi létezésünkről vezet,a lehető legnagyobb baromság
-
Azt meg már mindenki döntse eo,hogy minek hisz:) Pl ha meteorról jöttünk,akkor a meteorra hogy kerültünk,és ez mehetne a végtelenségig,vagy amíg nincs vége a világegyetemnek:) -
Fene, megelőztél :D -
Rundstedt17 #4922 van mindenféle ökörség teória
-
Vannak olyan alternatív teóriák, hogy a földi életet egy üstökös, vagy meteor hozta ide. -
Natgeon volt valami műsor még régebben ami ezzel foglalkozott,és arra jutottak,hogy mi is még kibaszott régen bacilusként érkeztünk a földre egy meteorral(teszteltek bacikat mit bírnak,és bírnák),és abból fejlődtünk ki. -
ba32107 #4919 mi is az űrből jöttünk? -
Mi is az űrből jöttünk,én biztos vagyok benne,hogy más bolygókon is vannak bacilusok.Esetleg nmás galaxisokban egy más életformát megszokott lények,akiknek nem kell víz,meg ilyenek. -
szerintem biztosan vannak,azonban a fejlettségükről még nem gondolkodtam el sose. -
Ki van zárva, hogy nincsenek :) -
Ebbe csak az a gáz hogy mi csak feltételezzük,de ők TUDJÁK is rólunk! -
Biztosan léteznek primitív életformák a Földön kívül is.
Volt régebben SG-n egy cikk, h rengeteg véletlen kellett ahhoz, h kialakuljon a Föld mai élővilága. Ha végtelen az egyetem, akkor sztem kéne lennie egy-két hasonló(!) bolygónak. Azért hasonló, mert teljesen ugyanannak a lehetősége nagyon nagyon nagyon kicsi. A bolygókutatásoknál meg mondják, h baktériumokat fedeztek fel. Nem hiszem, h bacik lennének hiszen más környezetben jöttek létre. -
Biztosan léteznek primitív életformák a Földön kívül is. -
Én kb. úgy képzelem el a világegyetemet mint egy kinyitott földtérképet. Szóval ha Alaszkánál továbbmész nyugatra, Oroszország keleti csücskén jutsz ki
. Lényegében nem végtelen, de végtelen ideig lehet rajta haladni :D. Az egész csillagrendszernek még a 0.0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000001%-át sem ismerjük. Szerintem amekkora az egész mindenség tuti van máshol is élet. de az biztos hogy annyira nem fejlettek hogy hozzánk eljuthassanak, de ettől még lehetnek nálunk fejlettebbek is meg fejletlenebbek is.
-
ba32107 #4911 most hogy gondolkozom rémlik, hogy olvastam valami logikai érvelést a végtelenség mellett, és egész érthető és logikus volt, de már nem emlékszem rá.
amúgy.......ha lenne vége, mi lenne ott? egy erőtér? vagy fekete lyukak tömkelege? nem lehet elképzelni semmit......ezek meghaladják az ember képzelőerejét