127612
  • Darkon
    1+2+3+4+5
  • Benny04
    Szakmai weblapok, magazinok, tesztek

• Pepsi Twist
    Fórumok, Híroldalak, Hírlapok, Sport, Bevásárlólista.

Ezt választom tehát így 1ikre se nyomok...
  • desigo
    első
    második
    harmadik
    filmfelirat is xD
  • ba32107
    #4983-ra ment
  • ba32107
    szerintem nem
  • miilann
    elég szar egy kérdés,fórumokat olvasok de közösségi portálokat és blogokat nem
    híreket+sportot is olvasok de bulvárt egyáltalán
    na min1
  • II Rocky II
    egy kérdés!
    régebben is ott volt a százalék mellett a számadat?(mármint hogy hányan voksoltak az egyes lehetséges válaszokra)
  • PíszLávJuniti
    utolsó elég vicces :)

Legtöbbet híroldalakat nézek, fórummal egybekötve. Közösségi oldalt és blogokat sem szoktam.
    1. || 2. ?
  • ba32107
    így jobb, így már tudnék mire nyomni
  • Ability
    Szerintem sem volt tökéletes, kicsit átvarriáltam. Próbáltam megőrizni a szerkezetét, hogy az eddigi szavazatok ne mutassanak fals eredményt. Talán most jobban elkülönülnek a csoportok, majd megmondjátok Ti.
  • szucsy89
    bár most nézem a többi is kapcsolódik számítógéphez ugyhogy visszvonom:P
  • szucsy89
    elsőre nyomtam:D

eh a sok kocka ..éreztem h ez lesz a legtöbb..:D:D:D
  • ba32107
    nagyon hülyén lettek összevariálva a válaszok. pl a blog és a könyv miért egy kategória? és a fórum meg a szórólap?

mivel szinte minden kategóriából olvasok legalább egyet, ezért az uccsót nyomtam
  • Cat 02 #4976
    Ilyenkor kéne olyan h többre is lehessen szavazni :)
  • VRSDM
    men in black az a BRFK . hát nem tuttátok? :D
    ki gyanakodna árva közúti rendünk őreire ? :)
  • Rundstedt17
    1.
  • gergobaby
    Ez kicsit érdekes lett... Miel SG/Prohardver-t olvasom mint szaklap, de fórumozok is mind2 helyen... 3.-at lőttem
  • Rundstedt17
    persze ugye azt te sem gondolod komolyan hogy több millió fényév távolságról lehetséges eljutni ide???gondold már el ez fizikai képtelenség.nem lehet olyan technikai szint hogy olyan gyors mint a fény....még ha olyan gyors is lenne akkor is több millió évig tartana ők sem halhatatlanok.szóval ebből leszűrheted.lehetetlen.
  • szucsy89
    semmi sem kizárt...miért ne juthatnának el??
  • Rundstedt17
    egyértelmű hogy ha léteznek is idegenek azt tudjuk hogy elérhetetlen távolságban,bármilyen fejlettségel is de a roppant távolság miatt ki van zárva hogy ide eljussanak valaha is.
  • Szabi84
    így van meh ha valami fura röpköd az égben az sem ufo csak valami katonai cucc, de ufót mondanak rá!
  • Rundstedt17
    fake az egész.ott nem ufókkal kisérleteznek,hanem titkos katonai fegyvereket fejlesztenek,plusz tiltott biólógiai fegyverekkel kisérleteznek illetve fejlesztik.ennél jobb duma nem is kell hogy ufok azért maradjunk tőle távol
  • [HUN]FaTaL
    igen, én is röhögtem de attól függetlenül imádtam azt a filmet:)

másik kamu jelenet hogy elvezeti a soha nem látott űrhajót, igaz, hogy tudósok tesztelgették már sokáig de akkoris:D
  • bracsek #4966
    Nem, gondolom te is láttad, hogy plug and play technológiával boeing repülőt felismeri a windows, az alien mothership hálózatának konfigurációját is pillanatokon belül integrálja magába 444!!! Profizmus gyerekek, 1-2 blue screen és mindent lehet.
  • Solten
    Igen abba volt hogy a soha nem látott alien mothership hálózatával kompatibilis volt a földi laptop...

(ők is windózt futtattak - ráb@sztak)
  • Solten
    Szvsz, tuti hogy van élet, a világegyetem olyan hihetetlenül qrvára rohadtul elképzelhetetlenül nagy, hogy miért ne lenne a Földön kívül?
  • [HUN]FaTaL
    Függetlenség napjában volt ilyen sztori. (Lehet h a men in blekkben is azt nem láttam rendesen soha:D)
  • Solten
    Ja onnan ered a cédé is (benne vót' a Függetlenség napjában. Vagy a men in blekkben?)
  • bracsek #4961
    Most akkor összeesküvés elmélet? LoL
  • Tigristank
    Sok mindent nem értesz még. :)
  • Pepsi Twist
    ezt én is olvastam de lehet hogy fake nem tom :D
  • Fbn Lx
    nemtom olvastátok-e, vagy fake-e az egész, de régen fent volt egy kirúgott area 51-es tudós faszinak az oldala, amit rövid időn belül lelőttek a netről.
    Arról írt, hogy mik mennek ott, legalább egy évszázaddal fejlettebb a technológia, és már egy ideje földönkívülieket tanulmányoznak, többfajta életformával is volt dolguk.
    És hogy azért nem hozzák ezt nyílvánosságra, mert nem tudnák őket integrálni az emberi társadalomba, az emberiség még nem készült fel rá, hogy ezeket tolerálja.
    Gondolom kb. olyan lenne, mintha egy újfajta cigányfajt akarnának integrálni :DD
    Amúgy tök részletes technikai leírás volt lezuhant űrsiklóról amit találtak, meg stb... írta is a faszi az oldalon, hogy valszeg ki fogják iktatni, meg őt is elnémítják, rövid időn belül le is került.
    bár lehet kamu volt az egész :p
    Emberek, engem is likvidálni fognak, hogy ezt elmondtam! D: Bár kinemszarjale, az is igaz.
  • Fbn Lx
    még szép hogy nem rossz :p én írtam :D amúgy htx

nemtom, én azokat szeretem a legjobban, amik szinte mindenkit lefednek, és egy kicsit kell hozzá fantázia, meg játékosság. Pl. a történelmi, különleges képességes, vagy ez a földönkívülis, még ha nem is fedi mindenki véleményét.
  • desigo
    áhh
    csak leadja az eredményeket azufóknak...
  • Attila8805
    Biztos bulizik VRSDM.
  • ba32107
    várólista
  • Goruck
    [apro] új szavazástot!!!!4!!!négy!!
  • bracsek #4952
    Kimaradtam mint válasz, aki beküldte, kérjen elnézést.
    Oda még járt egy válasz: "bracsek vagyok"
    [követel]
  • gergobaby
    Sztem van, de tőlünk technikailag el vannak maradva...!