127612
  • PyRex
    self.location-t ménem lehet splitelni? :)
  • bracsek #5069
    if (document.location.href.split('++')[1]){
    var link=document.location.href.split('++')[1];
    }else{
    var link="defaultlink";
    }
  • desigo
    zsír a fejléc
  • bracsek #5067
    alert(document.location); ... nemértem a problémát, ebben benne kell legyen.
  • VRSDM
    De már tudom mi a gond. Nem vágtam, hogy JS-ben hogyan lehet az URL-ből adatot szedni. Most tuti darabolja a ? után is.
  • VRSDM
    Igazából most ez kifog rajtam, már kínomban mindent próbálok. A legújabb problémám, hogy a JS document.location nem rakja bele a PHP változókat a linkbe. Legalábbis látszólag így van.
  • bracsek #5064
    ájájáj
    <iframe id="as" name="as" src="about:blank"...
    <script type="text/javascript">dodocument.getElementById("as").src="http://...&url="+document.location;</script>
    nem rakunk az src be javascriptet a javascriptbe rakunk src beállítást és nem # el hanem & al szoktunk választani.
    és túl meg url= vel split és a második felét felhasználva (akár php is végezheti akár javascript is) készíti az új linket.
  • Ability
    Valahogy nem lehet megúszni az átadást? Próbáltam document.parent.location-nel, és ugyan ezt window-val is, de persze nem ment. Nem vagyok olyan nagy JS szaki amúgy. :D
  • bracsek #5062
    az archívum problémát a document.location al megoldhatod, az iframe srcben tegyél még 1 akármilyen változót, hogy tudd ezen az oldalon fut, és csak akkor kell méretezni, a másik, meg az hogy add át a document.locationt az iframenek(pl az src ben(urlencode urldecode...) a kinti dokumenttét, hanem a szerkesztésnél is vissza fog ide ugrani...)
    És meg is teszi visszaugrik szerkesztéskor is...
  • Ability
    Hát ez egy bug. :D Megoldom, pillanat.
  • sweech
    ha az archív szavazásokra kattintok, visszaugrik erre topikra
  • Ability
    Na, elvileg most minden böngésző alatt működik a cuccos, és ha betöltött az oldal, akkor mérethez igazodik a script. Ergó ha kevés válaszlehetőség van, akkor összeveszi az iframe méretét. Ha túl sok van, akkor szépen nyújtja a méretét. Teszteljétek, de vigyázzatok arra, hogy az oldalnak teljesen be kell töltődnie, és még egy kis késleltetés is van a dologban. :P

(Bracsek: az ötleted működött, köszönjük!)
  • Rundstedt17
    egyébként ez a kérdés rossz volt
  • Rundstedt17
    ez igaz.én is
  • NEOreg3
    sg több mint fele utálja a focit
  • II Rocky II
    szavazásnak lehetne tenni,hogy ki nyeri az eb-t...
    és felsorolni az összes csapatot..vagy csak a nagyokat és egyébnek a +kisebbeket"
  • Ability
    Esküszöm úgy emlékszem, hogy az iframe src-nek is be volt írva az uri végi cucc. Most látom nincs, mindjárt tanulmányozom. Ha ez így működik, akkor köszönöm a tippet.
  • ba32107
    ez van, nála van a hatalom :D
  • Fbn Lx
    a baj csak az, hogy olyanok is fel vannak véve, amik csak neked tetszenek, a közösségnek láthatóan nem. ilyen 8-15 szavazatosak pl. jóformán alig érdekelnek valakit, ezért nem is fog annyi szavazat jönni rájuk, mintha azok kerülnének be, amiket sokan akarnak.
  • NEOreg3
    fórumokat.
  • bracsek #5050
    Nézd meg a kódot, a benti iframe-mel váltok locationt ami nem tölti újra az oldalt.... és az új locationt íratom ki, csak a benti iframe tudja azt az 500 as megjegyzést, abban is csak a java szkript, tehát átadtam azt az 500 as megjegyzést a kinti oldalnak, és a kintivel írattam ki explorer firefox opera és flock alatt biztos megy, más alatt nem próbáltam, de kell menjen, ez egy általánosnak számító megoldás...
  • SG rock
    Fórumok, közösségi oldalak, blogok

sg,ph...
  • Ability
    A Te oldalad mit bizonyít? Ki tudod írani azon az oldalon levő iframe src uri-jét, ez nem segít előbbre. MSDN-nel pedig az a baj, hogy lehet IE alatt megy, de pl. Opera és FF alatt tuti nem. Előbb próbáltam ki pont ezt a window.parent.fvname dolgot, és eldobta az egészet biztonsági engedélyekre hivatkozva. Egyszerűen nem enged kommunikálni semmilyen módon sem cross-domain környezetben.
  • bracsek #5047
    pl
    2 domainen vannak az egyik cwi.hu a másik extra.hu... de ez nem security problem
    leírás az msdn-ben

És a kezdő magasság lehet 0 mert ha nem jön be az oldal akkor mindegy mekkorában nem jön be, sőt a 0 jó, ha meg bejön, akkor 1 ezreléknél kisebb azok száma akiknél nem megy a java szkript ami megnöveli... tehát amikor betöltődik az oldal rögtön meg lehet növelni, ami ha jól meg van csinálva, esetleg egy loading div-vel ne adj Isten showWindowval meg van csinálva... Tehát nem lehetetlen, csak xarakvás...
    Én az első ötletem csinálnám, hogy az egészet java szkript változóba tenném és azt jeleníteném meg, ami kifejezetten jól is nézne ki.

[de én én vagyok és csak tanácsot adok, nekem így is nagyon megfelel, csak azért írtam le, hogy ne mondhasd azt, hogy nem lehet megcsinálni, lehet, időigényes, és nehéz olyat csinálni, ami jobb a jelenleginél, de nem lehetetlen.]
  • Ability
    Nem, kilistázza az összeset most is, csak nem egy oldalra, de van lehetőséged sorrendben végignézni mindet. Az ATW így is egy lassú tárhely, ez eléggé betenne neki...
  • VRSDM
    AB!
    egy olyat nem rakunk ki az archívhoz hogy " összes eddig volt szavazás? "
  • VRSDM
    abilittty :)
  • sweech
    nem írom be mégegyszer, hogy jó az új dizájn!!4
  • mama2
    Jó a desing:).
  • szucsy89
    na miaszösz alakul a design....tök fasza!:D

grat aki csinálta nekem bejön
  • Lullaby
    jó lett a szavazás (:
  • Ability
    Amúgy sem nagyon járható ez a Javascriptes út, mert kezdőmagasság mindenképp kellene, utána meg ugrálna itt az egész amikor megkapja a pontos magasságot.
  • Ability
    Oké, tehát az nem is baj, hogy csalva feljutattad az első helyre, de ha az eredeti állapotot állítja valaki vissza, akkor ő bizony nagyobb csaló, mint Te. Érdekes. :D
  • Ability
    Ha ez így működne, akkor semmi értelme nem lenne tiltani a cross domain dolgokat. Az iframe olyan, mintha egy új ablak lenne nyitva. Nem szerezhetsz érvényt a másik dokumentum felett, mégcsak az URI-t sem tudod módosítani, mert azt nem itt az SG-n módosítaná, hanem az iframe "ablakban". Teljesen elszigetelődnek egymástól...

(Amúgy nyitott vagyok az ötleteidre, lehet előbb- utóbb még olyat is mondasz, amire nem gondoltam. Bár amúgy sem foglalkoztam vele sokat, de egyszer próbálkoztam, és akkor nem akart menni.)
  • bracsek #5036
    de ott volt ^^ és közönségesen csalva elvetted tőle a szavazatokat...
  • bracsek #5035
    Akkor meg lehet kommunikálni a böngésző Url ben #el csak kreativitás kell :) és az iframe onloadjara vagy közvetlen az iframe után beállítani a megjegyzés alapján a magasságot...
  • Ability
    TOP1 volt úgy, hogy a Te jóvoltadból kapott legalább 30 kamu szavazatot. ^^
  • Ability
    Ilyet tuti nem játszanék, nem is látom benne a logikát. Vagy AJAX-szal az egész kimenetet, vagy egyszerűen lekérem a dokumentum méreteit. Előbbi cross-domain miatt nem megy, utóbbi szintén emiatt nem megy. Kintről sem, ha itt behívom az iframe-be az nem tudja módosítani ezt a dokumentumot, csak a "sajátját".
  • bracsek #5032
    Top 1 volt, tovább hova szavazni rá? és mikor megint nézem, középmezőnyös...
  • bracsek #5031
    Kinti java szkriptet be lehet tölteni, ami lehet egy php fájl is... és a megjelenítendő részek lehetnek változók, persze meló van vele, idézőjelek kicselezése, stringek felépítése stb, de haa tényleg sok időd van, meg lehet oldani, És ide csak kell egy dom beillesztés egy div-be innerHTML nek és kész is... (Persze a form is változna, meg sokminden)