127612
-
tán ne bíráld felül a default betüméretet... :) -
téapó a kommunizmusban volt, most inkább mikulás... ^^ -
ba32107 #5108 Hogy lehet ekkora hülye kérdéseket beküldeni, pl. "milyen kenyeret veszel", meg "hogy fejeznéd be a megkezdett szmájlit?"...jézusom....
a Télapóshoz meg annyit, hogy inkább Jézuskát kellett volna írni nem? Télapó nálunk nem divat, csak az usában! vagy rosszul tudom? -
bracsek #5107 2000 -es betűméret rulez :) -
nekem bejött az új vagy 10 percre és eltünt -
Kubuntu 8, FF3
Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.9) Gecko/2008060309 Firefox/3.0 -
Nekem még mindig a régi kérdés látszik (FF2) -
milyen böngésző / oprendszer? KES-t töröld :D -
kérjük bizony :) -
Nekem a kiírás alja nem látszik, a szöveg be van csúszva a szegély mögé. -
bracsek #5100 Kérjük vissza :) -
hova lett az új szavazás? :O -
bracsek #5098 Olyan messze raktad... addig kinő a hajam :( [úgyis kettőre kellene szavaznom :)] -
grr, uncsi ez a szavazás-téma, én nem bántam, hogy csere volt :D -
Ha nem időzíted, akkor az aktuális idővel küldi be, vagyis rögtön kikerül. Ha átmódosítod az időpontot valami távolabb esőre, akkor rögtön nem is mutatja. Átraktam 14-ére, és rögtön jó is lett. Fesztiválos kérdésen is tudsz módosítani. -
ability tud elvben :D -
Keleti szépség!
Alap... -
ricsimaster #5093 Keleti szépség (kínai, japán, vietnámi...).
Hát igen gyengéim az emo,goth,japán lányok :D főleg a japcsik de szeretem a kis fiatalos ferdeszemű japánokat hmmmm [álmodozik hogy valaha lesz egy japán csaja] -
NA AB!
minden lehalt :C
időzítés kitöltése nélkül nyomtam rá az álmaid nőre kérdésre
be is vágta ide elsőre.
most meg sehogy sem hozza vissza az előző olvasósat!
(aki eddig szavazott, az értelemszerűen hozzá lesz adva majd a rendes kikerülésekor)
mivel a már beidőzített fesztiválos szavazáson nem tudok módosítani. -
...látom nem csak én :d
-
no azé szavaztam egyet :D -
szorri az új kérdésért, ellámultam.
majd jön később. most vissza a mai olvasós! -
lol :D -
legyen olyan is, hogy "nincs pénzem belépőre, szal fasztudja" -
Fbn Lx #5086 még nem, de a 12 szavazatból is láthatóan beigazolódott a véleményem, hogy SG-n rohadt kevés partyarc van. És ha lenne olyan választási lehetőség hogy egyiket sem, akkor 70%-kal nyerne.
szvsz mindenképp kell majd ilyen lehetőség :D -
Következő kérdés: Melyik fesztivált részesíted előnyben?
ez már szvsz volt, nem? -
Hymtozis #5084 Fórum, magazinok, képregény, könyvek, bevásárlólista, reklámok és konyhában található dolgok, közlekedési táblák, TV-n látható írások/feliratok, SMS-ek, MSN, és az iskolában amivel (bármivel ami olvasható) összefutok.
(Mellékesen sztem rohadt jó a szavazás új arculata.) -
Fbn Lx #5083 Mostanába a Muszasit olvasom, még szerencse hogy 5 kötet, nem fogok hamar a végére érni =) Mondjuk meg is kell venni a többi részét valamiből.
k*rvajóóó -
Bevásárlólista, közlekedési táblák, filmfelirat maximum
+tv újság:D -
na igen -
bracsek #5080 A hash-t még nem használtam, azt se tom mi, de bármit működésre bírok (ha lehetséges egyáltalán, mert a cross domain az mégis csak cross domain.):)
ez is csak olyan indián módszer, küldesz füst jeleket, a másik meg begyűjti az infót... de nincs kommunikációnak nevezhető kapcsolat. -
jahogyja!! -
bracsek #5078 ne az alreg :P tűnés innen te ;)
de tényleg azért nem splitteli, mert nem string -
nézdd meg. hogy a self.location.href-et tudja-e, mert ez már string elméletileg a location meg még nem. -
Köszi amúgy az ötletet megint. -
már semmi. én próbáltam eddig self.location-t splittelni de azt nyögte rá, hogy nem function... pedig megesküdnék, hogy a clearboxnál is azzal játszadoztam, szóval fura.. -
Na most jó. Én ott basztam el, hogy JS-hez csak alapszinten értek. Meg tudok csinálni bonyolultabb dolgokat, én írtam az animációs scriptet az ötletek oldalon, de ugyanakkor tehetetlen vagyok az új helyzetekben. Kokrétan most azt nem tudtam, hogy hogyan lehet az URI-ből kilopni az adatot. Google-ön rákerestem, első talál document.location.hash volt. Ezt használtam, de most már splittel egyértelmű... -
bracsek #5073 Most már jónak tűnik, szívesen :) -
az álmaid nője kérdéshez a válaszok közé berakhatnátok valami afrikai opciót! -
bracsek #5071 mindegy, nem? a lényeg, hogy tapadjon a bélyeg... csak nem tudom hogy most mi a problémájuk?