127612
-
karajjj #115431 persze, bárhol bármikor -
Rosszabb úton és enyhébb kanyart is beveszek, de nem erőltetem. Nyáron szoktam, ha hátszél van, és nézelődni akarok, vagy télen, ha éppen ki kell fújni az orrom, és nem akarom megállni. -
Rosszabb úton, és enyhébb kanyart be tudok venni, ha úgy van. De nem szoktam így közlekedni. Inkább csak akkor veszem hasznát, ha pl. út közben fázik a kezem, és elő kell venni a zsebemből a kesztyűmet, akkor nem kell leszállnom. :) -
Ez egy ilyen sport - cifrábbak is adódnak néha. -
LOL. menet közben kötözik a csávót :D -
Mondjuk ez speciel úgy történt, hogy egy tévés kocsi borította őket be az árokba...
-
Jó pár éve nem bringázom, de szerintem még mindig anytime-anywhere.. -
Amúgy az alapja a kéz nélküli vagánykodásnak a kormánycsapágy és hézagológyűrű közötti csavar meghúzási nyomatékának beállítása. Az én kecajomon esnek buknak a vagányok, mert a legkisebb úthibán is kitér a kerék, más bicikliken pedig göröngyös úton is tudsz menni, mert a test súlypontáthelyezésével fix rendszerként tudok terelgetni a cangát.
Amúgy elítélem az ilyesmit és nem is ajánlatos, mert könnyen így járhatsz
:
-
Tudok, kanyarodni is. :)
@clio: Autóval csak óvatosan - Nem fogta a kormányt, ugrott a jogsi @ TotalCar... :D
-
clio1616v #115422 úgy nem tudok, de nem is próbáltam, mert szerintem elég nagy szerencse kell, hogy úgy rá tudj ülni a biciklire, hogy nem fogod meg sehol a kerékpárt, már eleve a 2. emeletről nehezen tudnám úgy levinni, hogy nem érek hozzá a kormányhoz
viszont autót vezetni tudok úgy, hogy nem érek a kormányhoz -
sosem próbáltam. -
Fbn Lx #115420 gecirég bicajoztam de akkor ment rendesbe, menőztem is vele sokat a városba, a csicskák meg csak lestek hogy papi hogy vereti -
végül is arra is használható...
-
clio1616v #115418 pe pe pe
-
Rossz az aki rosszra gondol! 
A véleménynyilvánítási szabadságát korlátoznám
-
clio1616v #115416 fúúj, de piszkos gondolataid vannak -
Még téged is befogadnálak pár apró feltétellel... 
-
eddig egy haverom csövezett nálam kb 4 hónapig. Aztán helyrerázódott agyilag. Induláshoz kapott egy kis anyagi segílyt kaucióra. Melót talált egyedül. Azóta zseka lett, így én is szoktam neki nyűglődni. -
Barátot is.
Néhány hónapra biztosan.
Igen segíteném. -
barátot is
korlátlan időtartamra
segítem, ahogy tudom
engem is fogadtak be nem1x, én is fogadtam be nem1x -
Max közeli családtagot. -
Akár barátot is, ameddig kell.. A hálószobánk külön emeleten van, így ha a földszinten meghúzná magát valaki, nem lenne kifejezetten útban. A közeli családnak meg ez lenne a legkevesebb. Az öregem így is szokott néha nálam aludni, ha itt van a városban. -
A kockáknak van szívük. :) -
Számomra megdöbbentően pozitív a szavazás állása. Bár ez csak elmélet, de ha a valóság is ilyen lenne, az nem rossz. -
Van, akit a családból nem, de van olyan barát, akit igen. Max. pár hónapig, nem csak én vagyok a világon. -
hugopareiros #115406 Van olyan rokonom aki közeli, de elhajtanám.
Van olyan barátom aki addig maradhatna amíg muszáj. -
clio1616v #115405 igen, ezt jól látod -
Elég ha a kukáját elkerülöd. -
Akkor az utcára sem mehetünk ki, mert az is a tiéd? :D -
ez tényleg előfordul :D
#115398 tudnak és gyakorolják is. -
Akkor felügyeletre szorulsz. -
clio1616v #115400 nem vállalok felelősséget senkiért; még magamért sem -
(És a "backslash n"-t úgy ahogy volt, lenyelte.
)
-
Annyit odatennék a kommented elejére, hogy "Tegyük fel, hogy a nők gondolkodnak.
". :D -
kamionosjoe #115397 Hajléktalan vagyok, nem fogadok be senkit! -
clio1616v #115396 egyszóval? Tényleg. :) -
clio1616v #115395 ebből szokott eredni a nő és a férfi között a konfliktus, mert a férfi mond valamit a nő alapból ellene érvel, még ha azonos véleményen is vannak, csak a nő nincs tisztában még, hogy mit gondol és esetleg a vita végére már kezdi megérteni, hogy igazából ugyanazt gondolja mint a férfi, csak akkor már a női önérzete miatt sem ért egyet a férfivel -
Mivel nem (csak) rajtam múlik, ezért csak nagyon közeli családtagot, tesót vagy szülőt tudnánk befogadni. Unokatestvér már nem fér bele. Annyi időre, ameddig kell, de nyilvánvalóan mindenkinek az a legjobb, ha mihamarabb megoldást találunk, ezért intenzíven segítenék minden más lehetséges módon. -
bár nem egyedül rajtam múlik, de akár barátot is, nem tudom, hogy meddig, az tőle is függ. ha nem, akkor segítenék amennyiben tudok. -
Akár a legjobb barátomat is. Bár azt gondolom, ez magától értetődő, hisz sokkal szorosabb a kapcsolat, mint egy isten tudja milyen távoli rokonnal, akivel egy évben 1x találkozom. Na pl. egy ilyet nem hinném, legfeljebb próbálnék neki segíteni vhogy. De közeli rokont (testvért, unokatestvért) természetesen ugyanúgy befogadnám.
A mennyi időre a válasz, persze, hogy ameddig kell. A kell persze nem azt jelentené, h ez az állapot így jó, és ne tegyen ellene semmit. Próbálnék neki segíteni megoldást találni, segíteni a munkakeresésben stb.