127612
  • Fbn Lx
    "Nem szoktunk semmit előre elfogadni."

------> de.
  • DJ Skyline
    szerintem sokan a "nem nézem / nem ismerem" lehetőségre nyomnának, mint én is. ettől függetlenül lehet másképp :)
  • Ability
    Már csak 5 nap, várólistán van. Ha kikerül a Showderes kérdés, akkor csak 4. VRSDM: tényleg kell nekünk az előbb említett kérdés? Szerintem olyan sokan nem nézik rendszerességgel, nem fed le mindenkit. Lehet még a többséget sem. Nem is szavaztak rá sokan. Amúgy nem lenne rossz kérdés, de szerintem van ennél jobb.
  • bracsek #5229
    Álmaim nőjét akarom :)
  • Ability
    Nem szoktam, szoktunk semmit előre elfogadni. Ha várólistára kerül, akkor magától átváltja az állapotot a script. Előre most minek legyen átállítva, elég elutasítani ami olyan. A többi meg függőben van, majd egyszer sorrakerülnek. Így nekünk is könnyebb, látjuk azokat, amik még nem kerültek be. Ha mindegyiknek elfogadottra váltanánk az állapotát, akkor hogyan különböztetjük meg azt, ami már bekerült, és azt, amit majd csak szeretnénk, hogy bekerüljön. Lehetne behozni több állapotot, lehetne olyan állapot, hogy "bekerült", de igazából nem látom értelmét, csak bonyolítja a rendszert, mégtöbb szűrő stb... Ami függőben van, az függőben van, egyszer lehet sorrakerül. Ha megnézed a toplistát, akkor oda direkt csak elbírálás alattiakat tesz be, a többit nem is mutatja. Azok között vannak jó ötletek, onnan majd csemegézni fogunk, de ne akarjátok, hogy mind egyszerre bekerüljön, nem akarunk egy hónappal előre betáblázni minden napot. Mindig 'túlcsordulás' lesz az ötletek terén, a toplistába mindig lesznek népszerű, és jó ötletek, amik mégsem kerülhetnek be rögtön.

(Van pár kivétel, traktoros kérdés már jó régi, és igazából nekem tetszik is. :D)
  • Rettenthető
    Ez Ability üzenetére akart menni, de mostmár mindegy
  • Rettenthető
    Igen, pontosan a konkrétan felhozott példa kapcsán merült fel bennem a kérdés.
    Hisz korábban is (sokkal korábban) volt olyan, amire 2x, 3x annyi szavazat érkezett és még mindig nem elfogadott, ezért nem világos egészen, hogy milyen rendszer alapján lesz valami az. (mert ezek szerint nem olyan evidens alapokon nyugszik, hogy pl. 25 szavazat fölött kerül elfogadottra)
  • Pepsi Twist
    háh nekem nincs iwiwem :D amúgy ha politikáról van szó én nagyon ki tudok akadni :D
  • bracsek #5224
    Álmaim nőjét akarom :), nameg volna jópár javaslatom, pl, amelyik szavazás megvolt, ott írhatná, hogy megóót amelyik meg el van fogadva, anál altnak vagy mittomhogy a dátumot mikor lesz mert kéváncsie vagyoke :P
  • ba32107
    tényleg ez van........divat lett a Gy-utálat. 15-16 éves emberektől olvasom pl iwiwen a kommenteket, akiknek fingjuk sincs az egészről.....

más kérdés, hogy nekem sincs, de engem nem is érdekel és nem is anyázom egyik oldalt se.
  • ba32107
    nem mondhatnám........jó kérdések vannak a várólistán és többnyire a tervezettek között is.

de egy szavazás utólagos népszerűségét lemérni tényleg felesleges.
  • Benny04
    Francia
  • Pepsi Twist
    ez gondolom nekem jött de nem... van pl mandarin-kínai stb.
  • Misi az ezredes
    jah sima ferdeszemü, kicsit ferdébb szemü, kerek szemü, üveg szemü, vak, sárga, fehér rózsaszín, stb.. :D
  • cicai
    lehet h nem EU tagállam, de naon sokan vannak az EU-ba kínaiak
  • Pepsi Twist
    arányosan nézve a lakossághoz képest akkor a kínait már nem is beszélik sokan... na de és milyen kínait? mert van vagy 10 féle kínai...
  • [HUN]FaTaL
    igen:D
  • Pepsi Twist
    népszavazás arról hogy legyen-e népszavazás? :D Kordonvédő védőkordon?
  • Pepsi Twist
    igen mert ők is vannak a legtöbben omg...
  • Misi az ezredes
    Jól van jólvan akkor majd csönbe mondom :) De amúgy van igasság abban a kérdésben!
  • DJ Skyline
    pont ezért :)
    sehol sincs az sg-n politika
  • CUCLI
    sgn sehol nincs politizálás |:
    szerk: és ne is kezd el..
  • Misi az ezredes
    Miért nem politizálunk ebben a topic-ban? Basszus pedig teccet a kérdés :)
  • Misi az ezredes
    OK
  • Ability
    Pedig sokat számít az ötletekre érkező szavazatok száma. Ha másra nem is, arra mindenképp jó, hogy előtérbe kerüljenek a jó ötletek. A várólistán is most a Showderes kérdésen kívül mind a toplista elején volt, mindegyik kb. 30- 40 szavazattal rendelkezik. Ne legyetek türelmetlenek, nem kerülhet be egyszerre az összes népszerű ötlet, de látjátok, a várólista most tele van népszerű dolgokkal. Bár a Showder kérdést szívem szerint kivenném. :P

Misi: vannak hülyeségek, de olykor-olykor felbukkannak egész jó ötletek is. Lehet szűrni a találatokat, a hülyeségek el lesznek utasítva.
  • bardocz
    spanyol mert azt tanulok
  • NEOreg3
    de van ami tag szal van létjogosultsága a kérdésben
  • [HUN]FaTaL
    Európában beszélik de nem EU tag mindegyik szláv állam...
  • Misi az ezredes
    pl.: Van karórád? Hát ki a karótnyelt kislányt érdekel? :D őszitén
  • Misi az ezredes
    Őszintén ennek van értelme? Már kifogytak a kérdésekből és olyan ostobaságokat kérdeznek amin nevetsz egy jót és szánalmadban írsz valamit a topic-ba...
  • sweech
    hogy a viccesemberek is tudjanak szavazni
  • ba32107
    biztos lehetne, de mi értelme lenne?
  • ghost rider
    Úgy érted, hogy a szavazásra szavazással válaszoljunk?
  • Rettenthető
    Azért titkon felmerül bennem a kérdés, hogy milyen logika('tlanság) alapján döl el, hogy melyik tervezett kérdés válik elfogadottá. Mert a szavazatok száma alapján biztosan nem.

A szavazási kérdéseket nem lehetne értékelni egy szavazáson, hogy mennyire tetszett (1-5), vagy túlzás már ennyit szavazni? :-)
  • ghost rider
    Magyar miért nincs? :D
  • NEOreg3
    5191-rement
  • NEOreg3
    te nem tudod akkor hol beszélik a szláv nyelveket
  • ba32107
    a kérdés egyértelműen európára vonatkozik
  • sweech
    ja jó. de akkor miért nincs felsorolva az összes lehetőség? vagy legalább egy egyéb opció kéne, mert így fos -.-
  • [HUN]FaTaL
    És? Mi köze ennek a kérdéshez?:D Az a kérdés hogy EU tagállam polgáraként (MO.) melyiket tartod az angolon kívül fontos nyelvnek. A szláv államok pl. mióta eu tagok?:D